בית פורומים בחדרי חרדים

שר האוצר החדש בצלאל סמוטריץ ביטל את המס על חד פעמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/12/2022 23:38 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

ממה ששמעתי מכמה מקורות,

שר האוצר החדש בצלאל סמוטריץ 

חתם על ביטול המס על חד פעמי.

מתי הוא יחתום על ביטול המס על שתיה מתוקה?

מעולה שחתם על ביטול המס החצוף הזה.

ומקווה מאוד שלא יבטל את המס על השתייה המתוקה.

מבחינתי, כאשר יש מערכת בריאות ממשלתית מסובסדת, אז זה מס מוצדק. כמו על סיגריות.
ואם יש עוד דברים מאוד לא בריאים, אז שגם עליהם יטילו מס.
זה נכון אך ורק אם במקביל מסבסדים מוצרים בריאים. אם במקביל למס על שתיה מתוקה היו מוכרים בקבוק מים או סודה בשקל הייתי בעד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 10:44 לינק ישיר 

צריך להחליט על מה נאבקים, כי גם התפלת מים (ובכלל מים מהברז) לא ממש בריא, ולא לשתות כלום זה עוד יותר לא בריא.
כשאיכשהו הכל נהיה יקר זה מעורר תהיות על מטרות המס. לעניות דעתי אם באמת מתעניי ים בכל העמדות הקומוניסאיות של "מס חינוך", היו צריכים להוזיל בהתאם את כל ענפי השתייה הטבעית ו/או הדייט הבריא (לפי קריטריונים של כימיקלים וכדו שמעורבים בשתיה).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 12:03 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
לדעתי גם על הסיגריות המס לא מוצדק.
מס נועד לממן את צורכי הכלל, ואין סיבה עקרונית שמי שעושה משהו פויה צריך עכשיו כעונש לממן יותר חלקים מחובת הציבור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בעייני, זה לא מס עונש או חינוכי. זה תוספת למס ביטוח בריאות.
מה לעשות שעלות ביטוח בריאות של מעשן, עולה יותר ממי שלא מעשן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 15:45 לינק ישיר 

אם באמת רצו לשמור על הסביבה היו עושים מס על טיסות.

כל טיסה לחו"ל משחררת טונות של פחמן לאטמוספירה.

אלא שהכוונה לא היתה לשמור על הסביבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 16:25 לינק ישיר 
מואדיב

הדיבוק כתב:
מס נועד לממן את צורכי הכלל, ואין סיבה עקרונית שמי שעושה משהו פויה צריך עכשיו כעונש לממן יותר חלקים מחובת הציבור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי שמעשן, פוגע בבריאותו - ובבריאות הסובבים אותו.

הציבור כולו משלם אחר כך, על הטיפול הרפואי בו. מי נושא בעלות של טיפול בכל מחלות הראה, כולל סרטן ריאה, בו לוקים מעשנים?

מי שמעשן, מטיל עומס כספי כבד על הציבור כולו. שישלם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 16:26 לינק ישיר 
מואדיב

הדיבוק כתב:
צריך להחליט על מה נאבקים, כי גם התפלת מים (ובכלל מים מהברז) לא ממש בריא, ולא לשתות כלום זה עוד יותר לא בריא.
כשאיכשהו הכל נהיה יקר זה מעורר תהיות על מטרות המס. לעניות דעתי אם באמת מתעניי ים בכל העמדות הקומוניסאיות של "מס חינוך", היו צריכים להוזיל בהתאם את כל ענפי השתייה הטבעית ו/או הדייט הבריא (לפי קריטריונים של כימיקלים וכדו שמעורבים בשתיה).

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין לך כיום שום שתיה בריאה יותר, זמינה יותר וזולה יותר, מאשר מי ברז רגילים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 17:02 לינק ישיר 

www.inn.co.il/news/587704

החלטה ראשונה של שר האוצר סמוטריץ׳ - ביטול המס על החד פעמי וביטול המס על שתייה ממותקת

בפגישת הנהלה ראשונה שנערכה אחר הצהריים (א') הנחה השר סמוטריץ׳ להכין במהירות האפשרית לימים הקרובים צווים לביטול מס על החד פעמי וביטול מס על השתייה המתוקה שהוחל בממשלה היוצאת.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 01/01/2023 17:09:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 17:14 לינק ישיר 
צודק לגמריי

הדיבוק כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה הכל תירוצים לקחת כסף. זה,מאוד קל במיוחד שלא מעט אזרחים תמימים קונים את התירוצים האלו שזה יותר מס בריאות וכו וכו. אנשים פשוט מסרבים להבין איפה הם חיים. או בקיצור שמאלנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 17:17 לינק ישיר 
אז אולי באמת צריך לבטל את מס הבריאות גם

חריף_ומקשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דיי לכפייה הדתית הזאת. צאו לנו מהוורידים ומהכיס. אפילו שבעיקרון המס על הסיגריות חלחל גם למוחם של הימנים והליברטיאנים והם השלימו עם זה. אבל ייתכן והמס הזה הוא הפריצת גדר והפלטפורמה שכל המיסים כמו הבלו. מס סוכר . מס חד פעמי. ומס קישקע באו בעקבותיו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 17:45 לינק ישיר 
מואדיב

ארנונה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דיי לכפייה הדתית הזאת. צאו לנו מהוורידים ומהכיס. אפילו שבעיקרון המס על הסיגריות חלחל גם למוחם של הימנים והליברטיאנים והם השלימו עם זה. אבל ייתכן והמס הזה הוא הפריצת גדר והפלטפורמה שכל המיסים כמו הבלו. מס סוכר . מס חד פעמי. ומס קישקע באו בעקבותיו

בכמה יצטרכו להעלות את המע"מ, החל גם על לחם וחלב, כדי לפצות על ההכנסות עליהן אתה מוותר בהינף יד, בזמן הפסקת הסיגריה שלך על יד המיחם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 18:15 לינק ישיר 

ארנונה כתב:

מסכים במאה אחוז.
רק בתנאי שיבטלו את ביטוח הבריאות הממשלתי המסובסד.
אי אפשר לאחוז את החבל מ2 קצותיו.
לך לשוק הפרטי, ושם תשלם לפי תעריף של מעשן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 18:50 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

ארנונה כתב:
דיי לכפייה הדתית הזאת.צאו לנו מהוורידים ומהכיס.אפילו שבעיקרון המס על הסיגריות חלחל גם למוחם של הימנים והליברטיאנים והם השלימו עם זה.אבל ייתכן והמס הזה הוא הפריצת גדר והפלטפורמה שכל המיסים כמו הבלו. מס סוכר . מס חד פעמי. ומס קישקע באו בעקבותיו

מסכים במאה אחוז.
רק בתנאי שיבטלו את ביטוח הבריאות הממשלתי המסובסד.
אי אפשר לאחוז את החבל מ2 קצותיו.
לך לשוק הפרטי, ושם תשלם לפי תעריף של מעשן..

יש גם מס הפלות לכל אלו שחפצות בכך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 19:01 לינק ישיר 

אין גם מס יולדות וזה עולה הרבה יותר......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 20:11 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

הדיבוק כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

זו בדיחה ידועה, אז שיעלו את הביטוח חיים או את מיסי הבריאות לאנשים שצורכים חד פעמי.
כל אחד מבין שזה תירוץ לעשוק את האזרח, וכבר ציינתי שאם הנושא הוא בריאות הייתה חלוקה ברורה בין מה שבריא למה שלא בריא, וזהממש לא המצב - גם לא במס על חדפ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 20:13 לינק ישיר 

מואדיב כתב:
מואדיב

הדיבוק כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין לך כיום שום שתיה בריאה יותר, זמינה יותר וזולה יותר, מאשר מי ברז רגילים.

מים מותפלים הם בריאים? היום יש מים מותפלים ברוב חלקי הארץ. הרבה יותר בריא מים מינרלים, ועד כמה שידוע לי גם המחיר שלהם קפץ עם המיסוי החדש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שר האוצר החדש בצלאל סמוטריץ ביטל את המס על חד פעמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.