בית פורומים בחדרי חרדים

שר האוצר החדש בצלאל סמוטריץ ביטל את המס על חד פעמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2023 20:36 לינק ישיר 

במים מותפלים אין מגנזיום ! ! !

לכן יצרני מים מינרליים מבליטים כמה מגנזיום יש להם במים.

מצד שני חלק גדול מהמים בברזים מכיל מגנזיום,

כי לא כל המים בברזים מגיע ממים מותפלים, רק חלק מהם ואין בקרה איפה יש מגנזיום ואיפה אין..

כמה מגנזיום אדם צריך ביום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 23:13 לינק ישיר 
מואדיב

הדיבוק כתב:
מואדיב כתב:
מואדיב

הדיבוק כתב:
צריך להחליט על מה נאבקים, כי גם התפלת מים (ובכלל מים מהברז) לא ממש בריא, ולא לשתות כלום זה עוד יותר לא בריא.
כשאיכשהו הכל נהיה יקר זה מעורר תהיות על מטרות המס. לעניות דעתי אם באמת מתעניי ים בכל העמדות הקומוניסאיות של "מס חינוך", היו צריכים להוזיל בהתאם את כל ענפי השתייה הטבעית ו/או הדייט הבריא (לפי קריטריונים של כימיקלים וכדו שמעורבים בשתיה).

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין לך כיום שום שתיה בריאה יותר, זמינה יותר וזולה יותר, מאשר מי ברז רגילים.

מים מותפלים הם בריאים? היום יש מים מותפלים ברוב חלקי הארץ. הרבה יותר בריא מים מינרלים, ועד כמה שידוע לי גם המחיר שלהם קפץ עם המיסוי החדש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מים מותפלים, שבחלק מהמקומות בארץ שותים מהם, יותר בריאים מכל המשקאות שאתה יכול לקנות, ממותקים או דיאט.

מוסיפים בישראל למים המותפלים כמה מינראלים חיוניים, אם כי מגנזיום עדיין לא מוסיפים. כדי להשלים את המגנזיום, זו ההזדמנות להזכיר את חשיבותה של תזונה בריאה.
מגנזיום אתה יכול לקבל, למשל, מאכילת גרעיני דלעת לא קלויים (בלי הקליפה), אגוזי קשיו או שקדים - גם כן לא קלויים, או מטחינה מלאה (מסומסום מלא) - יש בכל סופרמרקט.

כשאתה שותה סופרדרינק מנטה, אתה לא מקבל חומרים יותר טובים מאשר ממי הברז שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 01:29 לינק ישיר 
תתפלא. אני לא מעשן וגם לא שותה כמעט מתוק

מואדיב כתב:
לדעתי גם על הסיגריות המס לא מוצדק.
מס נועד לממן את צורכי הכלל, ואין סיבה עקרונית שמי שעושה משהו פויה צריך עכשיו כעונש לממן יותר חלקים מחובת הציבור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בעייני, זה לא מס עונש או חינוכי. זה תוספת למס ביטוח בריאות.
מה לעשות שעלות ביטוח בריאות של מעשן, עולה יותר ממי שלא מעשן.

דיי לכפייה הדתית הזאת. צאו לנו מהוורידים ומהכיס. אפילו שבעיקרון המס על הסיגריות חלחל גם למוחם של הימנים והליברטיאנים והם השלימו עם זה. אבל ייתכן והמס הזה הוא הפריצת גדר והפלטפורמה שכל המיסים כמו הבלו. מס סוכר . מס חד פעמי. ומס קישקע באו בעקבותיו

בכמה יצטרכו להעלות את המע"מ, החל גם על לחם וחלב, כדי לפצות על ההכנסות עליהן אתה מוותר בהינף יד, בזמן הפסקת הסיגריה שלך על יד המיחם?
אני יודע שבטח קשה לך להבין את זה ואתה אולי גם צודק כי באמת התרגלנו שאנשים מדברים מפוזיציה. אבל מה לעשות? אני יש לי השקפת עולם סדורה שעוברת כחוט השני בכל החלטותיי . ולא לצערי כמו הרבה מאוד מימין ובוודאי מהשמאל שקודם כל מסתכלים במראה על עצמם. אני דוגל בכמה שפחות להתערב לאנשים בחיים. ואפילו אם יש לכך לכאורה כל מיני טצדקי שבדרך כלל גם לא מוכיחים את עצמם לטווח הארוך שזו הבעייה הכי גדולה של הסוציאליזם כי גם לגדולי הדיקטטורים היו תירוצים מאוד טובים להסביר למה הם פועלים לטובת העם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 01:38 לינק ישיר 
מסכים אתך לגמרי

חריף_ומקשה כתב:
דיי לכפייה הדתית הזאת. צאו לנו מהוורידים ומהכיס. אפילו שבעיקרון המס על הסיגריות חלחל גם למוחם של הימנים והליברטיאנים והם השלימו עם זה. אבל ייתכן והמס הזה הוא הפריצת גדר והפלטפורמה שכל המיסים כמו הבלו. מס סוכר . מס חד פעמי. ומס קישקע באו בעקבותיו

מסכים במאה אחוז.
רק בתנאי שיבטלו את ביטוח הבריאות הממשלתי המסובסד.
אי אפשר לאחוז את החבל מ2 קצותיו.
לך לשוק הפרטי, ושם תשלם לפי תעריף של מעשן..
מס הביטוח הבריאות הממלכתי הזה הוא בושה וחרפה שהמיט עלינו חיים רמון בזמן ממשלת רבין. זה עוד הוכחה לכשלון הסוציאליזם. לוקחים ממך ים כסף. ותכלס אתה עוד צריך ביטוחים משלימים. ומי שידו משגת עושה גם ביטוח פרטי. לא בטוח בכלל שאם היה נוהג פה ביטוח פרטי היית משלם יותר בשורה התחתונה. בכלל בסוף מי שמחזיק את החלש,והמסכן זו המשפחה והקהילה ולא המדינה על אף שהיא לוקחת את רוב כספנו. הרי ממש אי אפשר לחיות מקצבאות העוני של הביטוח הלאומי ואם צריכים ניתוח משמעותי הרי צריכים לקחת רופא פרטי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 06:18 לינק ישיר 

ארנונה כתב:

מסכים במאה אחוז.
רק בתנאי שיבטלו את ביטוח הבריאות הממשלתי המסובסד.
אי אפשר לאחוז את החבל מ2 קצותיו.
לך לשוק הפרטי, ושם תשלם לפי תעריף של מעשן..
מס הביטוח הבריאות הממלכתי הזה הוא בושה וחרפה שהמיט עלינו חיים רמון בזמן ממשלת רבין. זה עוד הוכחה לכשלון הסוציאליזם. לוקחים ממך ים כסף. ותכלס אתה עוד צריך ביטוחים משלימים. ומי שידו משגת עושה גם ביטוח פרטי. לא בטוח בכלל שאם היה נוהג פה ביטוח פרטי היית משלם יותר בשורה התחתונה. בכלל בסוף מי שמחזיק את החלש,והמסכן זו המשפחה והקהילה ולא המדינה על אף שהיא לוקחת את רוב כספנו. הרי ממש אי אפשר לחיות מקצבאות העוני של הביטוח הלאומי ואם צריכים ניתוח משמעותי הרי צריכים לקחת רופא פרטי
זה נכון מאד. הביטוח בריאות הממלכתי רק הרס את התחרות והוריד את רמת השירות. מה שגרם לזה שמי שיכול משלם הרבה יותר על פרטי, ומי שלא יכול משלם אותו דבר כמו קודם על אפס שירות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שר האוצר החדש בצלאל סמוטריץ ביטל את המס על חד פעמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext