| נשלח ב-31/12/2022 19:00 |
|
| |
קרוב לחמישית ממצביעי גוש נתניהו חושבים שהממשלה החדשה רעה (סקר ע' 12)
סקר שנערך ע"י מכון 'מדגם' מנו גבע בשיתוף iPanel עבור ערוץ 12 ושודר בתוכנית 'אולפן שישי' :
מה דעתכם על הממשלה החדשה? 41% טובה. 49% רעה.
גוש נתניהו 73% טובה. 18% רעה.
גוש מתנגדי נתניהו 8% טובה. 82% רעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 19:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 19:08 |
|
| |
הרבה ממצביעי גוש נתניהו, הצביעו בגלל שבחלופה בין ממשלה עם ערבים, לבין ממשלה עם חרדים, הם העדיפו את האפשרות האחרונה. הייתה הזדמנות פז לחרדים, להוכיח להם שהשד לא כזה נורא. לבוא עם דרישות צנועות. בענווה. להכיר ולהוקיר את גודל השעה. אין הזדמנות שניה לרושם ראשוני. חבל. חבל. חבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 19:26 |
|
| |
אין ספק בזה שיש ממצביעי הגוש שמבחינתם החלופה היתה בין רעה לרעה מאד והם בחרו ברעה והם עדיין היו בוחרים בה שוב. את זה הסקר לא בדק ולא יבדוק. המעניין זה שיש 8% ממצביעי גוש הרל"ב שחושב שהיא טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 19:34 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | הרבה ממצביעי גוש נתניהו, הצביעו בגלל שבחלופה בין ממשלה עם ערבים, לבין ממשלה עם חרדים, הם העדיפו את האפשרות האחרונה. הייתה הזדמנות פז לחרדים, להוכיח להם שהשד לא כזה נורא. לבוא עם דרישות צנועות. בענווה. להכיר ולהוקיר את גודל השעה. אין הזדמנות שניה לרושם ראשוני. חבל. חבל. חבל. |
|
השד נורא מאוד. חשוך, גזען, בטלן, מטורללופוב ושאר הסיסמאות שהתקשורת תתקע במוחם החלול. אז מה? אז יש אנשים שחושבים עלי שאני חשוך, גזען, בטלן ומטורללופוב. אתה יודע מה הקטע? שאני לא חושב עליהם. בכלל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 20:14 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | אין ספק בזה שיש ממצביעי הגוש שמבחינתם החלופה היתה בין רעה לרעה מאד והם בחרו ברעה והם עדיין היו בוחרים בה שוב. את זה הסקר לא בדק ולא יבדוק. המעניין זה שיש 8% ממצביעי גוש הרל"ב שחושב שהיא טובה. |
|
ה8% זה כנראה קומוניסטים סהרורים, ערבים דתיים שמתנגדים ללהט"ב. וערביי בל"ד ששמחים שהשמאל הצבוע נחל מפלה.
גם לממשלה הקודמת בסקרים הראשונים עוד היה רוב. ולאט לאט זה הלך והצטמק..
בכל אופן, זה לא משנה, כי הממשלה הזו תשרוד כנראה את כל הקדנציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 20:44 |
|
| |
השאלה מה חושבים בערוץ 12 על חמישית ממצביעי נתניהו. הבדיחה הזו שתקשורת מוטה, עם עמדות מובהקות לרעת צד אחד, עוד עורכת סקרים כאלה, אלו דמיונות שאולי סטלין היה מאמין בהם. מגוחך שהם פשוט מתאמצים בכל הכח ובכל דרך להביע מחאה על כל דבר, רק בגלל שהם יודעחם שהם לא רוב ולא יוכלו להיות הרוב - סתם כי הם מושחתים ומתנשאים ובעלי גישה פוליטית-מדינית-כלכלית רעה וכושלת. אז אולי במקום כל הסקרים המוזרים האלה (שמעניין מה המדגם שלהם והאם מדובר במשהו שהוכיח את עצמו בצורה מוחלטת בבחירות וכדו'), שיפנימו שהם דפוקים והדרך להשפיע עוברת גם דרך ההשקעה בטובת העם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 20:50 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | ה8% זה כנראה קומוניסטים סהרורים, ערבים דתיים שמתנגדים ללהט"ב. וערביי בל"ד ששמחים שהשמאל הצבוע נחל מפלה.
|
|
וכמו שאתה זיהית את ה"סהרוריים" שחושבים שממשלה עם החרדים - טובה, כערבים. כך אנחנו נזהה את ה"סהרוריים" לטעמנו, שהצביעו ימין / נתניהו, ולא אוהבים את הממשלה החדשה
אנשים מסוגך, ימנים, דתיים על פי רוב, אבל חרדים הם להם כקוצים בעיניים איזו חוצפה שהחרדים מנסים להשוות את עצמם לחילונים, לקבל חינוך מלא, להשוות אברך כולל לסטודנט הלומד את תורת האיג'פט וההינדו, ומקבל פי 4 תקציב מאברך
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 21:58 |
|
| |
האמת שזה לגמרי הגיוני משום מה יש איזו הנחה לא מבוססת שכל מי שמצביע נתניהו או ימין הוא מסורתי או אוהד חרדים, ובעיקר את השליטה שלהם בפוליטיקה. אז זהו שלא, יש הרבה ימנים שסולדים מזה, אך בחרו באופציה הפחות גרועה מבחינתם, בייחוד לאחר שנה וחצי שנכחו לדעת איך נראית האופציה האחרת (ממשלת שמאל האחים המוסלמים). בת
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 23:49 |
|
| |
ברור שיש גם חילונים ימניים ששונאים חרדים אבל הצבעתי כאן על מגזר שבמיוחד עוין חרדים - המגזר הדתי. בלי הכללות כמובן
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2023 00:26 |
|
| |
hhaavv
| חריף_ומקשה כתב: |  | בכל אופן, זה לא משנה, כי הממשלה הזו תשרוד כנראה את כל הקדנציה. |
|
הלו, לפיד כתב: ראש הממשלה לפיד 2024! הוא כנראה כבר יודע שאחרי שתיקי האלפים יקרסו מתוכנן שיהודית תירוש תגיש כתב אישום נוסף נגד נתניהו, על חלקו ברצח ארלוזורוב. בג"ץ יחליט שעליו להתפטר מהכנסת כדי להתמודד בבית המשפט ולהוכיח שהוא נולד 16 שנה אחרי הרצח.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2023 11:12 |
|
| |
אם יש משהו שנתניהו באמת אשם בו, זה הפלת (האחים) התאומים, בנט ולפיד. השמאל לא יסלח לו על זה, בדיוק כמו שהוא לא מסוגל לסלוח לו על כך שהוא ניצח את "החתרן הבלתי נלאה" במאבק מול ההסתה הבלתי פוסקת לאחר מות רבין. לכן כל ההסתה, לכן כל התיקים. הרבה דברים רעים יש לומר על ביבי, אבל העמידה האיתנה שלו (ושל אדלסון ואלוביץ) מול הנסיונות להפליל אותם עם כל הכוחות העומדים לרשות הריבון - נאשמים חפים מפשע רבים יודו להם על זה עוד שנים רבות!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2023 12:09 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | הרבה ממצביעי גוש נתניהו, הצביעו בגלל שבחלופה בין ממשלה עם ערבים, לבין ממשלה עם חרדים, הם העדיפו את האפשרות האחרונה. הייתה הזדמנות פז לחרדים, להוכיח להם שהשד לא כזה נורא. לבוא עם דרישות צנועות. בענווה. להכיר ולהוקיר את גודל השעה. אין הזדמנות שניה לרושם ראשוני. חבל. חבל. חבל. |
|
השד נורא מאוד. חשוך, גזען, בטלן, מטורללופוב ושאר הסיסמאות שהתקשורת תתקע במוחם החלול. אז מה? אז יש אנשים שחושבים עלי שאני חשוך, גזען, בטלן ומטורללופוב. אתה יודע מה הקטע? שאני לא חושב עליהם. בכלל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אבל על הכסף שלהם אתה חושב וזומם כל הזמן "מגיע לי" "אזרח שווה זכויות" עושה שימוש לרעה בדמוקרטיה ובסוציאליזם, ושודד אותם תוך זלזול בוטה והתעלמות מזעקותיהם..
|
|
|
|
|