| נשלח ב-1/1/2023 12:09 |
|
| |
שכר שיחה נאה: שי גולדן מגן בתקיפות רבה על הציבור החרדי
צפו | שי גולדן התפוצץ על הפעילה הסרוגה: "תתביישי" הפעילה הסרוגה וחברת מפלגת 'ישראל ביתנו', בתיה כהנא דרור, תקפה באולפן ערוץ 14 את הציבור החרדי, וחטפה מהמגיש שי גולדן. חדשות סרוגים 01.01.23 10:00 ח' בטבת תשפג חברת מפלגת 'ישראל ביתנו', בתיה כהנא דרור, התראיינה לשי גולדן בערוץ 14 ותקפה את הציבור החרדי ואמרה כי הם "מחללים את התורה". בתגובה לדבריה, גולדן יצא במתקפה חריפה נגדה ואמר לה כי היא צריכה להתבייש.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2023 18:43 |
|
| |
כל הכבוד !!! כך פעם אחר פעם שהוא סותם את פיות המשמיצים ושונאי הדת
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2023 20:03 |
|
| |
זו לא הפעם הראשונה שאני שומע אותו, וממש לא אוהב. הוא מתלהם, לא נותן לצד השני לדבר, לא משכנע (הוא יכל להבהיר בנתונים, שאת המדינה הקימו כל הפלגים כאחד; להיפך, על חלקו של השמאל היו הרבה מדי בדיחות מוצדקות). מתנהג ממש לא נעים ואי אפשר לנהל איתו דיון. כשאתה לא מפסיד אתה גם לא מנצח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2023 20:24 |
|
| |
חסדא
תוקן על ידי חסדא ב- 01/01/2023 20:24:55
תוקן על ידי חסדא ב- 01/01/2023 20:26:41
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2023 23:13 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | זו לא הפעם הראשונה שאני שומע אותו, וממש לא אוהב. הוא מתלהם, לא נותן לצד השני לדבר, לא משכנע (הוא יכל להבהיר בנתונים, שאת המדינה הקימו כל הפלגים כאחד; להיפך, על חלקו של השמאל היו הרבה מדי בדיחות מוצדקות). מתנהג ממש לא נעים ואי אפשר לנהל איתו דיון. כשאתה לא מפסיד אתה גם לא מנצח. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הוא סותם פיות. בהגדרה. "לא מעניין אותי מספרים. באולפן שלי את לא תכפישי.." כל צופה אינטליגנטי, משתכנע בדיוק הפוך מניסיון סתימת הפיות הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 03:10 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 06:07 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | זו לא הפעם הראשונה שאני שומע אותו, וממש לא אוהב. הוא מתלהם, לא נותן לצד השני לדבר, לא משכנע (הוא יכל להבהיר בנתונים, שאת המדינה הקימו כל הפלגים כאחד; להיפך, על חלקו של השמאל היו הרבה מדי בדיחות מוצדקות). מתנהג ממש לא נעים ואי אפשר לנהל איתו דיון. כשאתה לא מפסיד אתה גם לא מנצח. נשלח מהאנדרואיד שלי
הוא סותם פיות. בהגדרה. "לא מעניין אותי מספרים. באולפן שלי את לא תכפישי.." כל צופה אינטליגנטי, משתכנע בדיוק הפוך מניסיון סתימת הפיות הזה.
|
|
אם למגישי השמאל דוגמת שלי יחימוביץ בתוכנית הכל דיבורים בעבר מותר, אז גם לו מותר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 12:01 |
|
| |
לפעמים צריך לסתום פיות בלי להסביר,
ודי שאמר לה, השמצות יש מספיק בערוצים אחרים תנסי לדבר בלי הכללות, והיא העדיפה להכליל, אז שתשתוק....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 14:39 |
|
| |
ענה לה וסתם אותה בדיוק כפי שכל התשקורת עושה כשמראיינים חרדי/דתי/ימני שמעתם פעם שהם נותנים למישהו לסיים משפט ואפילו מלה - כשהיא אינה לרוחם?!
|
|
|
|
|