בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הפרוייקט החדש של הפו-רום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/1/2023 17:50 לינק ישיר 

אמא של אלישע, אם את עדיין עוקבת אחרי הפורום - אשמח באם תכתבי את דעתך (או דעתו של אלישע!) בנושא...
בטח יש לך מספר של אלי או מיאמוש והם יעבירו לכאן את המסר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 18:28 לינק ישיר 

תבקש ממיאמוש לכתוב לאמא שלו הודעה:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 19:01 לינק ישיר 
קודי

אפרים1 כתב:
שאלה לי אליכם חברי המלומדים, מה הסולו המאפיין/המרכזי של אלישע כהן לאורך שנותיו במקהלה?

1. הקשב לנשמה שלך
2. זה הזמן להתפלל
3. משהו מהאלבום לעולם ועד - נא לפרט 

אתה יודע אפרים, קשה לי קצת עם המושג הזה 'סולו מאפיין'. למה אתם מתכונים? על אלי כהן כתבתם שהסולו המאפיין שלו הוא ב'שלום' ועד עכשיו אני עדיין לא מבין למה.
האם כוונתכם במושג הזה היא לסולו שבו נמצא את כל מאפייני הקול והשירה של הזמר? אז שלום אינו בהכרח המאפיין היחיד.
כ"ש שקשה להשתמש במושג זה ביחס לאלבום כשכל שיר הוקלט בזמן אחר ביחס לשינוי הקול של הנער.
כך נלענ"ד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 19:03 לינק ישיר 
קודי

אפרים1 כתב:
אמא של אלישע, אם את עדיין עוקבת אחרי הפורום - אשמח באם תכתבי את דעתך (או דעתו של אלישע!) בנושא...
בטח יש לך מספר של אלי או מיאמוש והם יעבירו לכאן את המסר

לא הבנתי... אפרים, קפצת לשאול אותה, אבל מה עם מה ששאלת אותי? מה עכשיו? או ששום דבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 19:25 לינק ישיר 

קודי, לפי מה שאני מבינה סולו מאפיין זה סולו שכששומעים אותו אומרים מייד הוא הכי מתאים לאלישע...
ככה נראה לי:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 19:46 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
שאלה לי אליכם חברי המלומדים, מה הסולו המאפיין/המרכזי של אלישע כהן לאורך שנותיו במקהלה?

1. הקשב לנשמה שלך

שיר מאוד יפה. אם ירחמיאל נתן לו סולו שלם בשיר שהוא ללא מקהלה זה אומר הרבה:)
אבל אני לא כל כך יכולה להחליט בגלל ששירים באנגלית זה הפייבוריט תמיד... אם זה צריך להחליט גם בגלל שהקול שלו היה בתהליך השתנות באותו זמן...

2. זה הזמן להתפלל

שיר יפה, רק שהוא לא הכי מאפיין אותו. הוא גם נמצא בהצגה לא ממש מוכרת ואני לא חושבת שהרבה אנשים מתלהבים ממנה..

3. משהו מהאלבום לעולם ועד - נא לפרט 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 19:56 לינק ישיר 
קודי

AyalaMBC כתב:
קודי, לפי מה שאני מבינה סולו מאפיין זה סולו שכששומעים אותו אומרים מייד הוא הכי מתאים לאלישע...
ככה נראה לי:-)
העובדה שזה מושג שכל אחד מבין אחרת מצביעה על כך שכדאי לבחור מושג אחר שיהיה ברור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 19:58 לינק ישיר 
קודי

AyalaMBC כתב:

1. הקשב לנשמה שלך

אבל אני לא כל כך יכולה להחליט בגלל ששירים באנגלית זה הפייבוריט תמיד... אם זה צריך להחליט גם בגלל שהקול שלו היה בתהליך השתנות באותו זמן...

לא רק זה, הוא גם באמת התפתח ביכולות השירה שלו אחרי הקלטות האלבום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 20:08 לינק ישיר 

קודי כתב:

1. הקשב לנשמה שלך

לא רק זה, הוא גם באמת התפתח ביכולות השירה שלו אחרי הקלטות האלבום.

אפרים, יאללה זה השיר הזוכה:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 20:50 לינק ישיר 

היו על זה דיונים רבים בעבר. מבחינתי סולו מאפיין הכוונה שאם מישהו מגיע אליך ומבקש לדעת מי זה אלישע כהן ואתה מאוד אוהב את הקול של אלישע ורוצה שגם החבר יתלהב, איזה קטע סולו תשמיע לו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 21:25 לינק ישיר 
קודי

את שני הסולואים שלו ב'אותם' וב'תורת חיים'.
אם אתה אומר שעל הביטוי הזה היו הרבה דיונים, ובסוף אתה כותב מה פירושו לדעתך, אז אני מציע למצוא ביטוי אחר שעליו לא יהיה ויכוח. זה אשכרה מושג שלא ברור ממנו מה אתם רוצים.

תוקן על ידי קודי ב- 05/01/2023 21:27:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2023 21:56 לינק ישיר 

קודי כתב:
את שני הסולואים שלו ב'אותם' וב'תורת חיים'.
אם אתה אומר שעל הביטוי הזה היו הרבה דיונים, ובסוף אתה כותב מה פירושו לדעתך, אז אני מציע למצוא ביטוי אחר שעליו לא יהיה ויכוח. זה אשכרה מושג שלא ברור ממנו מה אתם רוצים.

צריך למצוא באמת את הדיונים האלה 

תוקן על ידי קודי ב- 05/01/2023 21:27:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2023 22:22 לינק ישיר 

אפרים, אני חושב שאת המושג 'סולו מאפיין' אפשר להחליף ב'סולו בולט'.
כך כוונת המושג ברורה לגמרי, וגם אין מה להתווכח עליה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2023 23:36 לינק ישיר 
קודי

קודי כתב:
אפרים, אני חושב שאת המושג 'סולו מאפיין' אפשר להחליף ב'סולו בולט' (גם בשאר הערכים על סולנים).

למקרה שישאל השואל מדוע נבחר סולו מסוים כסולו בולט, אפשר לענות (או אפילו לכתוב בדף שבו מוסברים מושגים שונים שמשתמשים בהם באנציקלופדיה של פרחי מיאמי) שהסולו הזה הוא דוגמא לסולו שבו ניבטים כישורי הישרה וסגנון השירה של הנער.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2023 16:26 לינק ישיר 

קודי כתב:
אפרים, אני חושב שאת המושג 'סולו מאפיין' אפשר להחליף ב'סולו בולט'.

רעיון מאוד חכם!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הפרוייקט החדש של הפו-רום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.