|
|
| נשלח ב-8/1/2023 20:59 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | בניגוד למה שכתב פה מישהו, עד שהחרדים יהיו רוב אמיתי (כולל ילדים) יקח לפחות 100 שנה. כאשר זה יבוא לידי ביטוי בפוליטיקה עוד עשרות שנים אח"כ. אבל המדינה תקרוס הרבה לפני כן..
|
|
בניגוד למה שכתב פה מישהו.. החרדים כיום מכפילים את עצמם כל 14 שנה אם ב2009 היינו 750 אלף, וב2021 היינו 1226000, ניתן לראות את זה בבירור
היום אנחנו 1320000, קח את המספר הזה, תכפיל אותו 3 פעמים (42 שנה, קצת פחות מ100) תגיע ל10 וחצי מליון+ האוכלוסיה החילונית תגיע אז לפי התחזיות ל9 מליון
המדינה תקרוס אתה אומר, נראה לי שרק סהרוריים כמוך יקרסו, משנאה וקנאה כתבתי מקודם למה בעזרת השם היא לא תקרוס, כנראה אין לך מה לענות על כך כתבתי גם שזה יהיה צודק ששומרי תורה ומצוות יהיו רוב בעם היהודי, כי כך תמיד היה משך אלפי שנים חילול השם גדול הוא שרוב העם היהודי בועט בתורה.
|
|
אולי פספסת, אבל יש שומרי תורה ומצוות שאינם חרדים. ויש עוד הרבה טעויות בחישוב שלך שאין לי כוח לפורטם ולהיכנס איתך לדיון ארוך ומתיש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2023 01:00 |
|
| |
כן, אם נכליל את כל שומרי התורה ומצוות, אנחנו כבר היום רבע מהאוכלוסיה, וביחד איתם נהיה כאן הרוב עוד לפני 45 שנה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2023 14:10 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | לגופו של עניין, החרדים כבר הרבה מדי שנים מתכננים להיות הרוב, אבל איכשהו הם לא מתרוממים הרבה מהממוצע התמידי שלהם במשק.
|
|
זה פשוט לא נכון. אלו מיתוסים שאין להם קשר לנתונים המספריים הקיימים. החרדים מכפילים את עצמם בכל כ16 שנה. כרגע, במצב הנוכחי של האוכלוסייה, הקצב הזה מכפיל את שיעורם באוכלוסייה בכל כ30 שנה. וככל שנתקדם בזמן, קצב ההכפלה יהיה מהר יותר. (למשל יהדות התורה בהיווסדה לפני כ30 שנה קיבלה בקושי 4 מנדטים, והיום היא מקבלת 7-8 מנדטים, וזאת למרות פרישת הפלג הירושלמי)
אגב, דווקא המגזר הערבי, צפוי להיתקע על שיעורו הנוכחי באוכלוסייה ולא להמשיך לעלות, בגלל הירידה העקבית שלהם בילודה.
|
|
|
|
|