בית פורומים בחדרי חרדים

איתמר בן גביר - לסוריה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2023 20:09 לינק ישיר 
איתמר בן גביר - לסוריה

איתמר בן גביר פרסם היום את התמונה הזאת - עם מילה אחת  - לסוריה

אני חושב שהוא צודק 

יש גבול לכל הזוי ממא"ש או בית שמש - מי שמזדהה עם רוצחי יהודים  - שיחיה איתם

תמונה

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 10/01/2023 20:10:38

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2023 21:19 לינק ישיר 

בלי קשר, משהו מרגיש כאן עליית מדרגה. זו הפעם הראשונה שאני שם לב לחליפות קצרות ואפילו זקן קצוץ. נראה שבהעדר הנהגה יציבה, נטו"ק סחפו אליהם את תמימי הספרדים הפרימיטיבים, תוך שיח של אמרי רבני נטו"ק הספרדיים (שכמדומני שגם בימים ההם היו במיעוט...).
האם השחקנים הנוכחיים היו מוכנים להנחיל לילדיהם חינוך מהסוג של השטעטל. כזה שבו זורקים אבנים על אנשים קצוצי זקן וחסרי מגבעת, או בכלל בעלי כובע קנייעטש וחליפה קצרה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2023 22:34 לינק ישיר 

השלישי משמאל לא לבוש בלבוש מתאים לפורים ג'נין, המופרעים בצד ימין צריכים לקבל טיפול על מעשה המסירה שלהם והשתחויה למחבלים רוצחי ישראל, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 01:35 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

בלי קשר, משהו מרגיש כאן עליית מדרגה. זו הפעם הראשונה שאני שם לב לחליפות קצרות ואפילו זקן קצוץ. נראה שבהעדר הנהגה יציבה, נטו"ק סחפו אליהם את תמימי הספרדים הפרימיטיבים, תוך שיח של אמרי רבני נטו"ק הספרדיים (שכמדומני שגם בימים ההם היו במיעוט...).
האם השחקנים הנוכחיים היו מוכנים להנחיל לילדיהם חינוך מהסוג של השטעטל. כזה שבו זורקים אבנים על אנשים קצוצי זקן וחסרי מגבעת, או בכלל בעלי כובע קנייעטש וחליפה קצרה.

אל תסתכל בזקנקן אלא במה שיש בו.
הלכת רחוק... עד ל'פרימיטיבים'... תעיף מבט בפרצופים עצמם ותבין הכל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 04:35 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

מה הקשר לזקן קצוץ או מגבעת גדולה?
מה שמקשר בין האנשים האלו זה התמכרות לתשומת לב ברמה של הפרעה נפשית
יש כאלו בכל מגזר
אפשר לראות את הטירוף בעינים שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 08:32 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:
איתמר בן גביר - לסוריה

איתמר בן גביר פרסם היום את התמונה הזאת - עם מילה אחת  - לסוריה

אני חושב שהוא צודק 

יש גבול לכל הזוי ממא"ש או בית שמש - מי שמזדהה עם רוצחי יהודים  - שיחיה איתם

תמונה

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 10/01/2023 20:10:38

אחד אחד תם ואחד לא שואל בכלל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 09:18 לינק ישיר 

סה"כ שניים או שלושה סוכני שב"כ אין שם פנים מוכרות של נטו"ק כלל מזכיר את הבחור שכינה עצמו אסתרוביץ שהגיע משום מקום ונצפה רעול פנים זורק סלעים ביחד עם מחבלים בסילוון ( לא נעצר אז) המשיך בהפגנות האנכריסטים וכלה בהשחתת יד ושם - ששם קיבל עונש מגוחך ומאז נעלם מנטו"ק כמו שבא אליה בפתאומיות ... עזבו , חוץ מזה זה מקומם , מרגיז , אבל לא יותר מזה המחבלים כידוע לא צריכים סיבה לתקוף יהודים - אנו יודעים זאת מפעולות הימין הקיצוני ששם עפעס תמיד טוענים שהם ממילא שונאים יהודים והם לא צריכים סיבות - אז כך גם כאן המחבלים לא מחכים לעידוד של משוגעים אלו ..... אז כן ; מקומם , מרגיז , ילדותי ושטותי וחיפוש צומי עצום אבל לא יותר מזה לסוריה ? אני הייתי שולח לסוריה אנשים שבשאט נפש עוברים על דבר שרוב רובו של רבני ישראל בכל הדורות מכל החוגים אסרו באיסור גמור , אה יגיד יש לו רבנים משלו ? גם למשוגעים אלו יש למרבה הפלא רבנים משלהם בארץ ובחו"ל .... אז רדו מהעץ והעיקר אם לא תתנו להם במה כלל הם גם יאבדו עניין - זה כמו שמספרים על ההוא שרק רצה להיות בכותרות חיובי או שלילי לא משנה העיקר שידברו ממנו מאיזה צד שלא תראו זאת זה לא כ"כ נורא ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 09:48 לינק ישיר 

עם כותרת הודעת הפתיחה אני מזדהה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 10:20 לינק ישיר 

gerade כתב:

סה"כ שניים או שלושה סוכני שב"כ אין שם פנים מוכרות של נטו"ק כלל מזכיר את הבחור שכינה עצמו אסתרוביץ שהגיע משום מקום ונצפה רעול פנים זורק סלעים ביחד עם מחבלים בסילוון ( לא נעצר אז) המשיך בהפגנות האנכריסטים וכלה בהשחתת יד ושם - ששם קיבל עונש מגוחך ומאז נעלם מנטו"ק כמו שבא אליה בפתאומיות ...עזבו , חוץ מזה זה מקומם , מרגיז , אבל לא יותר מזה המחבלים כידוע לא צריכים סיבה לתקוף יהודים - אנו יודעים זאת מפעולות הימין הקיצוני ששם עפעס תמיד טוענים שהם ממילא שונאים יהודים והם לא צריכים סיבות - אז כך גם כאן המחבלים לא מחכים לעידוד של משוגעים אלו ..... אז כן ; מקומם , מרגיז , ילדותי ושטותי וחיפוש צומי עצום אבל לא יותר מזה לסוריה ? אני הייתי שולח לסוריה אנשים שבשאט נפש עוברים על דבר שרוב רובו של רבני ישראל בכל הדורות מכל החוגים אסרו באיסור גמור , אה יגיד יש לו רבנים משלו ? גם למשוגעים אלו יש למרבה הפלא רבנים משלהם בארץ ובחו"ל ....אז רדו מהעץ והעיקר אם לא תתנו להם במה כלל הם גם יאבדו עניין - זה כמו שמספרים על ההוא שרק רצה להיות בכותרות חיובי או שלילי לא משנה העיקר שידברו ממנו מאיזה צד שלא תראו זאת זה לא כ"כ נורא ...

מסכים איתך בכל מילה, וגם חושב שלא צריך לתת להם יותר מדי במה. אני מבחינתי, לא מאוד אכפת לי שיש דעות כאלה. עם זאת אני מעט חושש, כי בהרבה מקרים המחבלים הם כמו העקרב בסיפור הידוע (בשנים האחרונות- זריקות אבנים על האוטובוסים של השמאל; רצח האמן ההומניסט הערבי בג'נין, ועוד ועוד).

ולמי ששאל למה קראתי להם פרימיטיבים- כוונתי לאוכלוסיות מוחלשות שהולכות אחרי זרם כלשהו, ובעבר כשהרב עובדיה היה הדמות הדומיננטית הם לא הלכו רחוק. היום שאין ממש מנהיג, קל לשווק להם אמירות של רבני העדה"ח הספרדית וככה לסחוף אותם למקומות שיותר קיצוניים מהקיצוניים.

ברור שאלה מתוכם שייסעו לג'נין הם כנראה גם אוהבי צומי, אבל זה כן מצביע על קהלחם חדשים כי איכשהו הגיעו אליהם... (הם יכלו להגיע עם הטלית והתפילין ולפרוס את כפיהם לאור הזרקורים בלוויית זקן מועחה"ת, למה הם בחרו צומי מהסוג של ג'נין?)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2023 15:13 לינק ישיר 

צריך לעשות להם סיכול ממוקד, כמו לכל המחבלים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איתמר בן גביר - לסוריה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext