יש לתמונה הזאת כל כך הרבה משמעות וכל הכבוד למשפחה ולכתב שכנראה ניחון בחן רב ובקריזמה שהצליח לשכנע את ברק להניח תפילין ולקרוא קריאת שמע מול המצלמות.
זה פשוט גיוועלדיג.
נשלח ב-13/1/2023 07:39
אייקiן כתב:
"משפחה" שיחקו אותה.
לגמרי!!! כסקופ, זה סקופ השנה. הוא נראה לי אבל קצת "דמנטי" ויש פה חשש לניצול. קחו למשל את שיחת הטלפון עם טוקר (למי ששמע). לפני 20 שנה הוא לא היה מנהל שיחה כזו "מתרפסת" ו"כנועה" עם שדר רדיו שמתקשר אליו בהפתעה דקות ארוכות, ועונה לו על הכל ב"בטח" ו"מה פתאום"..
אטו"ח למה רק כאן אתה מתלונן על חשש ניצול דמנטי ולא כשהרעיד את כל המדינה לפני שבוע !
פשוט ענק ! התמונה הזאת צריכה להופיע כשלט באיילון !!
נשלח ב-13/1/2023 09:43
זה לא חנופה. מדובר חבורת לצים קלי דעת של כתב עת נחות, שהפכו את התפילין לכלי משחק כדי להציג באור חיובי את האיש שנודע בפסיקותיו האנטי דתיות. שיתביישו להם.
נשלח ב-13/1/2023 09:47
איזה התלהבות.. מי ישמע... . משפחה עשה כותרת מכירות ויחצ מוצלח... מתי יגיע הזמן שנפסיק להסתכל עליהם ולהריר רוק כל פעם שיעשו איזה משהו יהודי... וכן היינו בעינהם
אם היה פותח האשכול יודע כמה אדון ברק עשיר, לא הייתה לו כל שאלה למה משפחה ניאות לערוך את הראיון הזה. ומי שמתפלא למה ברק בחר לממן את הפרסומת הזו ואינו חושש מעינה בישא של השמאל, לא יודע כמה אדון ברק אלוף בלהטותי לשון ומשפט, וכמה קל לו להסביר מה הוא כן אוהב בדת ומה לא, ולמה הוא אוהב את זה בדת ובדיוק משהו אחר לא
תשמעו, אני לא מסכים על כמעט שום דבר עם אהרן ברק וחושב שהרפורמה חשובה. אבל לראות את החבורה השפלה והלא אנושית הזו מתמקמת עם מגאפונים ואיומים ליד חלון ביתו של זוג אנשים בני 87 בנאצות וגידופים - עושה לי רע. שיא הגועל. ברק כבר לא במערכת. צר לי שאלה אנשים שנמצאים איתי באותו מחנה. איכס.
תוקן על ידי גלאגוזים ב- 13/01/2023 10:40:47
נשלח ב-13/1/2023 10:59
אם ברק לא במערכת, אז מה הקטע שהוא התראיין לכל ערוצי הצקשורת, למעט 14