| נשלח ב-19/1/2023 23:42 |
|
| |
יש מעט אנשים שאין לי מושג איך הם לא ניתקו לחלוטין קשר עם עברם, גם אם הוא רוב שנותיהם וכישוריהם. אני חושב ככה על דן חלוץ, אחרי הפאדיחות של מלחמת לבנון השנייה, לאחרונה הוא לא התבייש לחתום על "מכתב בטייסים" (בכלל לחשוב שרמטכל ההתנתקות יטיף לימין...). מעט זמן אחר כך החברה שלו ללימודי תעופה פשטה רגל. כנראה הוא נכשל גם במה שהוא באמת עשה במלחמת לבנון... אותו דבר אני חושב על ארליך, שכתב מה שכתב בתקופת אינתיפדת הסכינים ואחרי שבוע של נאצות (מוצדקות) הוא התנצל בכל פה, אבל עדיין ממשיך עם הקו הלא ברור הזה, שהכל בו יכול להיות קדוש וכל דבר גם יכול להיות אסור. אני חושב שאנשים כאלה קיבלו מספיק איתותים שהם חייבים לפנות את הבמה. יש המון עבודות במשק, אני לא מבין למה הם לא מוצאים משהו אחר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2023 03:49 |
|
| |
effi444
אכן מסכים עם כל מילה...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2023 08:51 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | יש מעט אנשים שאין לי מושג איך הם לא ניתקו לחלוטין קשר עם עברם, גם אם הוא רוב שנותיהם וכישוריהם. אני חושב ככה על דן חלוץ, אחרי הפאדיחות של מלחמת לבנון השנייה, לאחרונה הוא לא התבייש לחתום על "מכתב בטייסים" (בכלל לחשוב שרמטכל ההתנתקות יטיף לימין...). מעט זמן אחר כך החברה שלו ללימודי תעופה פשטה רגל. כנראה הוא נכשל גם במה שהוא באמת עשה במלחמת לבנון... אותו דבר אני חושב על ארליך, שכתב מה שכתב בתקופת אינתיפדת הסכינים ואחרי שבוע של נאצות (מוצדקות) הוא התנצל בכל פה, אבל עדיין ממשיך עם הקו הלא ברור הזה, שהכל בו יכול להיות קדוש וכל דבר גם יכול להיות אסור. אני חושב שאנשים כאלה קיבלו מספיק איתותים שהם חייבים לפנות את הבמה. יש המון עבודות במשק, אני לא מבין למה הם לא מוצאים משהו אחר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אגב, לנצל את 'מבצע הנחת תפילין' (גם לשיטת ארליך, שהוא חשוב מכל וכל, וגם כשהוא מונח באופן מפוקפק הלכתית - כמוצג בתמונה) כדי לזכות בסקופ תקשורתי, ועל הדרך שלא (?) במתכווין להציג את ברק כ'סבא'לה רך וטוב המתרגש עד כדי דמעות, ועל ידי זה להכשירו בתת מודע אצל ציבור קוראיו ומקבלי ציוציו - הוא דבר בזוי!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2023 08:58 |
|
| |
הצעה לארליך, כבר עכשיו לך לכל שופטי הבגצ והניחם תפילין, כדת וכדין. אל תביא מצלמות אל תהדהדם בציוציך ואל תתבלבל בפעם הבא כשיפגינו מול ביתם על עוול שיעשו לציבור 'להזדעזע' מ'הטרדת מבוגר ('שה תמים') בן 87.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2023 13:02 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  |
| הדיבוק כתב: |  | יש מעט אנשים שאין לי מושג איך הם לא ניתקו לחלוטין קשר עם עברם, גם אם הוא רוב שנותיהם וכישוריהם. אני חושב ככה על דן חלוץ, אחרי הפאדיחות של מלחמת לבנון השנייה, לאחרונה הוא לא התבייש לחתום על "מכתב בטייסים" (בכלל לחשוב שרמטכל ההתנתקות יטיף לימין...). מעט זמן אחר כך החברה שלו ללימודי תעופה פשטה רגל. כנראה הוא נכשל גם במה שהוא באמת עשה במלחמת לבנון... אותו דבר אני חושב על ארליך, שכתב מה שכתב בתקופת אינתיפדת הסכינים ואחרי שבוע של נאצות (מוצדקות) הוא התנצל בכל פה, אבל עדיין ממשיך עם הקו הלא ברור הזה, שהכל בו יכול להיות קדוש וכל דבר גם יכול להיות אסור. אני חושב שאנשים כאלה קיבלו מספיק איתותים שהם חייבים לפנות את הבמה. יש המון עבודות במשק, אני לא מבין למה הם לא מוצאים משהו אחר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אגב, לנצל את 'מבצע הנחת תפילין' (גם לשיטת ארליך, שהוא חשוב מכל וכל, וגם כשהוא מונח באופן מפוקפק הלכתית - כמוצג בתמונה) כדי לזכות בסקופ תקשורתי, ועל הדרך שלא (?) במתכווין להציג את ברק כ'סבא'לה רך וטוב המתרגש עד כדי דמעות, ועל ידי זה להכשירו בתת מודע אצל ציבור קוראיו ומקבלי ציוציו - הוא דבר בזוי! |
|
אתה צודק לגמרי (אם כי לא הבנתי את הקזר בין דבריך לדבריי), וזה חלק מהפואנטה - שתמיד יהיה היהודון-חצר שירקוד "מה יפית" בשביל כמה פירורים. כיום זהו עיתון משפחה שכולו שיווק ופרסום מסחרי, ללא כל קשר למציאות או לתחומי עניין חשובים למגזר. הכעס מופנה לארליך, שחותם על הדברים בשמו. כאן זה לא רק איזה קולקטיב שמונע באופן כלשהו, אלא אדם שפעם אחר פעם מציג את החרדי המכוער - זה שכלום לא באמת חשוב לו, ותמורת קצת כסף ודמעות תנין (כי זה כיף לגלגל עיניים), הכל הופך להיות טוב או רע לפי האינטרס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2023 19:49 |
|
| |
אשקול
אחרי שכבר מפורסם וידוע לכל דרדק, שהקרן החדשה מעורבת עמוק בתוככי הציבור החרדי, בכספים גלויים וסמויים שנשפכים במטרה לשנות עמדות, להזיק היכן שניתן, ולהזיז את המדינה כמה שיותר שמאלה, וכמה שיותר רחוק מהתורה ומהמסורת - -
- - רק שוטה, עיוור מלידה, או סתם בת יענה, לא ישאל את עצמו אם בעיתונות החרדית אין לה יד ורגל...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2023 20:38 |
|
| |
hhaavv
וואו! הקרן לישראל חדשה משלמת כסף למשפחה כדי שישכנעו את הקוראים להכשיר את אהרון ברק? וקוראי משפחה ישתכנעו ויצביעו בבחירות הבאות לברק לראשות הממשלה? או שיסכימו שמלא כל הארץ משפט והכל שפיט? או שיש איזון פוליטי בין שופטי בג"ץ? ואז? הציבור החרדי (כלומר קוראי משפחה שביניהם) יפרוק עול תורה ומצוות? יאמינו לדת העליונים? יצביעו ללפיד? וכל זה רק בגלל שברק נראה סבה'לה חביב עם התפילין... ברי חמיש קטן עליכם.
תגידו שאתם לא סובלים את המשפחה או את ארליך. שיהיה. אבל אל תהפכו את הציבור לעדר מטומטמים.
תוקן על ידי hhaavv ב- 21/01/2023 20:38:46
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2023 22:12 |
|
| |
אם יש לך שאלות על מהי בדיוק האסטרטגיה שלהם, אתה יכול לקרוא על כך בהרחבה בפרסומים הרשמיים שלהם, ולהאזין לראיונות עם הבכירים שם, ראיונות עומק בהם הם פותחים מעט יותר מאשר בכתיבה הרשמית. עובדתית, הם מושקעים אצלנו, הציבור החרדי, במיליונים רבים, רבים מידי. ולדבריהם - עדותם שלהם - יש להם הרבה אנשים מתוכנו שמשתפים עימם פעולה ומסייעים למטרותיהם. הם מתגאים בכך. כעת רק נשאר לשאול מי הם אלו, ולתהות תהייה לגיטימית. לא לפחד מהאמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2023 23:03 |
|
| |
פעם אמר לי אדם שנראה שפוי, שמשפחה הוא בהחלט שופר של הקרן החדשה. האמת משהו התאים לי בהרבה דברים שלא ממש הבנתי, על משפחה וגם על הקרן החדשה. באופן כללי, אני מניח שגם הקרן החדשה לא משקיעה במישרין במטרה להפוך את כל החרדים לחילונים עם רסטות שנוסעים להודו כדי להשאיר מקום לפליטים פלסטינים. זה איפשהו באמצע. יותר רצון למתן עמדות, לאפשר שיח פלורליסטי אנטי קלריקלי במרחב הציבורי - גם הדתי, מתוך תפיסה אוניברסלית משהו. ברור שהצפי הוא שהקצוות יתרחבו וככה גם האוכלוסייה תהיה יותר חילונית, אבל גם בהנחה שעיתון משפחה - נניח - מקבל מהם מליונים באופן מוצהר, לא נראה לי שהוא מכוון לאותה מטרה ממש אלא יותר ליצירת אווירה ליברלית כללית, ברוח הסגנון חיים שמקדמת הקרן וכדו'. (שוב, הכל השעאות כלליות ללא ידע או ביסוס עובדתי) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2023 13:39 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | וואו! הקרן לישראל חדשה משלמת כסף למשפחה כדי שישכנעו את הקוראים להכשיר את אהרון ברק? וקוראי משפחה ישתכנעו ויצביעו בבחירות הבאות לברק לראשות הממשלה? או שיסכימו שמלא כל הארץ משפט והכל שפיט? או שיש איזון פוליטי בין שופטי בג"ץ? ואז? הציבור החרדי (כלומר קוראי משפחה שביניהם) יפרוק עול תורה ומצוות? יאמינו לדת העליונים? יצביעו ללפיד? וכל זה רק בגלל שברק נראה סבה'לה חביב עם התפילין... ברי חמיש קטן עליכם.
תגידו שאתם לא סובלים את המשפחה או את ארליך. שיהיה. אבל אל תהפכו את הציבור לעדר מטומטמים.
תוקן על ידי hhaavv ב- 21/01/2023 20:38:46 |
|
אני לא יודע האם 'משפחה' ממומנת ע"י הקרן לישראל החדשה, אבל כתבות כאלו ועוד הרבה מאד כתבות בנוסף קידומים 'תמימים' - בהחלט תואמים את רוחה.
אבל רגע, תגובתכם הוא ממש לא טענה, כי אם אכן זה נכון, הרי בוודאי לא צפוי שדרכי הפעולה והכתבות הגלויות והסמויות של מגזין האמור להיות חרדי, תהיינה זהות לזה של עיתון או מגזין חילוני מוצהר.
אני הק' ואני מניח שהרבה כמותי מכירים את ארליך ושאר לבלרי' משפחה' ( במקרה אני מכיר את ארליך יותר טוב מכולם), ואין כאן שום דבר אישי אלא לגופן של דברים. כך גם בקשר למגזין עצמו אין לנו שום דבר נגד הנייר ולא נגד מכונת ההדפסה, אלא על התוכן. לא חכם להסיט דיון לכיון אישי.
|
|
|
|
|