| נשלח ב-16/1/2023 13:03 |
|
| |
מי מצנתק על החיסונים
זה כבר הפך לקטסטרופה , כל חצי שעה מצנתקים לך ממספר אחר, ואז הקו מתחיל להשמיע דוברים שונים בלי פתיח ובלי סיומת על הנזק שבחיסונים,
איפה המשטרה, לעצור לפנות בוקר את המצנתק הזה, לזרוק למעצר לשבוע, ואז נראה אותו גבר לצנתק, אני לא מקנא באותו אדם אם אני עולה על זהותו,
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2023 14:41 |
|
| |
על פי רוב כל הדרשנים והבוחשים באובססיביות בנושא החיסונים, הם אנשים על גבול מחלת השפיות לא נראה לי שאי מי מהם שם על פרסום זהותו.
המדינה נחשלת אינה עושה שם דבר בנושא הטרדת אזרחים המון פעמים כל יום על ידי מצנתקים למיניהם יום אחד אני מקוה יסדרו את זה, בינתים הג'ונגל חוגג כי סך הכל בעיית הצינתוקים קיימת אצל החרדים בעיקר, אז למי איכפת.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2023 16:11 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | על פי רוב כל הדרשנים והבוחשים באובססיביות בנושא החיסונים, הם אנשים על גבול מחלת השפיות לא נראה לי שאי מי מהם שם על פרסום זהותו.
המדינה נחשלת אינה עושה שם דבר בנושא הטרדת אזרחים המון פעמים כל יום על ידי מצנתקים למיניהם יום אחד אני מקוה יסדרו את זה, בינתים הג'ונגל חוגג כי סך הכל בעיית הצינתוקים קיימת אצל החרדים בעיקר, אז למי איכפת. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2023 16:25 |
|
| |
ביסוד מדובר באנרכיסטים. יש ארגונים שמעוניינים באנרכיה במדינת ישראל (לא קשה לנחש מי), ובאופן טבעי בהיותם פרוגרסיביים גם נושא זה באופן כללי קרוב לליבם. הם מממנים כידוע את ההפגנות נגד נתניהו והממשלה וכדומה, זה גם סוג של הפגנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2023 18:23 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | ביסוד מדובר באנרכיסטים. יש ארגונים שמעוניינים באנרכיה במדינת ישראל (לא קשה לנחש מי), ובאופן טבעי בהיותם פרוגרסיביים גם נושא זה באופן כללי קרוב לליבם. הם מממנים כידוע את ההפגנות נגד נתניהו והממשלה וכדומה, זה גם סוג של הפגנה. |
|
הקטע הוא שהם דפקו את המחנה שלהם. כ15 אלף קולות שלפי הסוקרים והניתוחים שייכים למחנה השמאל, נזרקו לפח על מפלגת "אומץ" המתנגדת לחיסונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2023 19:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2023 20:35 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | מי מצנתק על החיסונים
זה כבר הפך לקטסטרופה , כל חצי שעה מצנתקים לך ממספר אחר, ואז הקו מתחיל להשמיע דוברים שונים בלי פתיח ובלי סיומת על הנזק שבחיסונים,
איפה המשטרה, לעצור לפנות בוקר את המצנתק הזה, לזרוק למעצר לשבוע, ואז נראה אותו גבר לצנתק, אני לא מקנא באותו אדם אם אני עולה על זהותו, |
|
לה''ו. משמים מצלצלים אליך להחליף את המכשיר הנכה, אבל אתה לא 'תופס' את הרמז... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2023 21:07 |
|
| |
בסמארטפון לא מקבלים צינתוקים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2023 21:36 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | בסמארטפון לא מקבלים צינתוקים ? |
|
לה''ו. לא!!! שמים בסמארטפון את כל מספרי ה076 ודומיהם בספאם, ותשקוט הסמארטפון 40 שנה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2023 00:47 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
| בונדמן כתב: |  | בסמארטפון לא מקבלים צינתוקים ? |
|
לה''ו. לא!!! שמים בסמארטפון את כל מספרי ה076 ודומיהם בספאם, ותשקוט הסמארטפון 40 שנה.
|
|
או ששמים מזהה ספאם בחינם, ואז מופיע על המסך אם המתקשר הוא ספאם ומה שמו, כמעט כל המתרימים והמפריעים למיניהם מסוננים, הרבה מפריעים הם חברות ביטוח. לא נתקלתי צינתוק בסמארטפון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|