|
|
| נשלח ב-18/1/2023 01:31 |
|
| |
בינתים בשתי ההודעות שכתבת כאן באשכול, אתה הוא זה שתקף אישית, בזמן שפניתי אליך בצורה ענינית ומנומסת
הנה שני הציטוטים 1. "כנראה שאתה חרדי חסר השכלה בסיסית בור ועמהארץ אז אתה חושב שכולם חושבים ככה" 2. "אתה הוא הטמבל ואיש נאלח שקרן מפיץ רעל ועוסק בהשמצות מטונפות כמעט בכל תגובה שלך"
מה שמעלה תמיהה, מה מביא אותך - אדם המסתתר מאחורי ניק שמשנת 2009 כתב רק 300 הודעות - פתאום לתקוף ולהתעצבן ככה, בלי שמישהו יתקוף אותך אישית, האם אתה ככה יוצא כל פעם מדעתך מרוב עצבים על כל דבר שאתה קורא? או האם יש מצב שאתה הניק המשני של מישהו כאן באשכול? לא אין מצב...
מצד שני הניק השני שלך כאן כותב באותו סגנון, ויש ביניכם עוד כמה דברים משותפים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 14:29 |
|
| |
תפסיק לעסוק כל הזמן בזולת תפסיק גם לחטט מה אופי ואיך מישהו אחר מתנהג, פשוט תפנה את הזרקור לעבר פרצופך המכוער ותתעסק בך, גועל נפש לנבור במעשיו של אחר ותפסיק לבדוק בציציות של הזולת, תתמקד בתוכך מי אתה ואיך אתה מתנהג , תפסיק לשקר תפסיק לבזות אנשים תפסיק להשמיץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 15:13 |
|
| |
אתה עובר כאן קו אדום בשפה שלך, אני לא כותב לאנשים "פרצופך המכוער", ובזמן שאתה שובר שיאים בהתבטאויות שלך, אתה מדבר בו זמנית על התבטאות נאותה.. כמה אבסורדי בנאדם יכול להיות
אבל בסדר אני מבין אותך, לקחת ניק שאינו שימושי כמעט בלי הודעות, ואתה פורק בו את האני האמיתי שלך כשאינך חושש לניק או לשם שלך, וכך אתה מתחרע על פורומים ומציג את האדם האמיתי שאתה.
ברור ללא כל ספק שאתה מתחבא כאן בניק משני, כי אף אחד לא קם ככה ביום בהיר ומתחיל לתקוף מישהו אחר ככה בפעם הראשונה שהוא פונה אליו, אני הייתי חוסם לך גם את הניק הראשי שלך כאן, זה נוגד את חוקי הפורום, וכל בר דעת יכול לעבור על אשכול זה ולהבין מי אתה..
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 18/01/2023 15:17:00
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 15:16 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | חבל שסגרו את הדר-שטירמר, ברכת החמה היה יכול להתקבל שם ככותב של כבוד. מטונף שכמוך, אין אמצע אצל החרדים ? מאות אלפי חרדים בישראל, חצי מהם בכלא ועל החצי השני עושים נוכלויות ? |
|
את זה ציטטתי בשביל המתחזה "כיפה", אולי הוא התבלבל בין הניקים..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 15:44 |
|
| |
אתה אלוף בלהתפתל ולהתחמק אין אצלך לענות לעניין ולהתייחס לגופו של נושא, אתה לא מסוגל לזה כי כולך שטוף שנאה עזה למי שאינו כמוך, וכדי להצדיק את עצמך אתה משקר ועוסק בהשמצות נוראיות נגד מי שעוסק בפרנסתו ואתה לא מסוגל לסבול שיש מי שלא מוכן לקבל תכתיבים מעסקונה זו או אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 15:48 |
|
| |
כיפה
| איש_חשוב כתב: |  | הויכוח כאן הוסט על הפירוש המילולי טמבל, והאם כלול בו בור עם הארץ וחסר השכלה. וכך במקום לדון על הכללה מגעילה של מגזר שלם, שהוא או נוכל או "בור עם הארץ וחסר השכלה", לוקחים את הויכוח על מה כלול בגדרה טמבל יש לי גם הכללה למגזר שלכם -חרדי מודרני: מגזר שחצן ונואף שהחליף את קדושת התורה בקדושת הפרנסה. |
|
אתה בושה לפורום. איש נאלח ובזוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 17:17 |
|
| |
| כיפה כתב: |  | | אתה אלוף בלהתפתל ולהתחמק אין אצלך לענות לעניין ולהתייחס לגופו של נושא, אתה לא מסוגל לזה כי כולך שטוף שנאה עזה למי שאינו כמוך, וכדי להצדיק את עצמך אתה משקר ועוסק בהשמצות נוראיות נגד מי שעוסק בפרנסתו ואתה לא מסוגל לסבול שיש מי שלא מוכן לקבל תכתיבים מעסקונה זו או אחרת. |
|
כתבתי כאן אינספור פעמים שאני בעצמי עובד ומפרנס זבי חוטם מסוגך אין אצלי את המושג הזה להתנפל על ניקים בפורום עם שפה כמו זו שלך, מי שמסית נגד חרדים כמו כמה כותבים באשכול זה, מקבל חזרה מנת הקהה את שיניו ותמיד אני כותב לגוף הנושא, שלא כמו כל ההודעות שלך באשכול זה, המדברות אך ורק לגופו של ניק, עם דיון שלם ועם שפה בוטה במיוחד קשוט עצמך גס רוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 17:20 |
|
| |
| כיפה כתב: |  | הויכוח כאן הוסט על הפירוש המילולי טמבל, והאם כלול בו בור עם הארץ וחסר השכלה. וכך במקום לדון על הכללה מגעילה של מגזר שלם, שהוא או נוכל או "בור עם הארץ וחסר השכלה", לוקחים את הויכוח על מה כלול בגדרה טמבל יש לי גם הכללה למגזר שלכם -חרדי מודרני: מגזר שחצן ונואף שהחליף את קדושת התורה בקדושת הפרנסה.
אתה בושה לפורום. איש נאלח ובזוי. |
|
אם אתה עונה לתואר "חרדי מודרני", אתה יודע היטב על מה אני מדבר כשאני כותב שחצן ונואף וכמו שמותר לחרדים מודרנים כאן להסית בצורה נבזית נגד חרדים, כך בצורה דו סטרית מותר גם לתאר את המגזר שלך כמות שהוא. כשכתבו כאן ש"כל" המגזר החרדי או נוכלים או בורים, נאלמת דום! סתמת את הפה! עכשיו תמשיך לשתוק.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 18/01/2023 17:28:55
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 19:00 |
|
| |
טיפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 20:10 |
|
| |
למה כתבת על עצמך שאתה נקבה..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 20:21 |
|
| |
הכותב? אותה שאלה אליך, אתה כותב על עצמך שאתה נקבה, וכאן אתה "חושב" בלשון זכר תגובה מספר 11 באשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2023 21:09 |
|
| |
בכל התגובות שלך עולה כי מדובר בטרחן כרוני נודניק מגעיל, וכשאתה עוד מנסה לחטט ולגלות לא יודע מה, העיקר לא להתמודד לגופו של נושא זה עושה אותך עוד יותר טיפש וחלול דעת איש ריק מתוכן. לך תתעסק עם עצמך ותפסיק עם השקרים שלך וההשמצות הגסויות לציבור שלם. בעעע עליך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2023 02:00 |
|
| |
כל תגובה שלי היא לגופו של נושא ואם מדובר בהתקפה מסיתה נגד הציבור החרדי, אני מקהה את שיניו של המסיתן אבל זה רק כתוספת לנכתב לגופו של נושא
אתה לעומת זאת בתגובות הנאלחות שלך כאן באשכול זה, כל הדיבור הנגוע שלך היו נטו נטו התקפות אישיות בחיים לא ראיתי מישהו ככה עולה וכל מה שהיה לו לומר זה התקפה אישית נטו כפי שציינתי, במאת האחוזים אתה היית כאן בניק המשני שלך, חטפת ממני על הראש ומן הסתם בצדק ואז חזרת כמו פחדן ואתה מתחבא כאן בניק לא ידוע ולא משומש, 300 הודעות במשך 20 שנה..
אתה מוזמן לחזור לשנת החורף שלך עם הניקשלפחדנים שלך, שלום ולא להתראות.
|
|
|
|
|