בית פורומים בחדרי חרדים

עסקת הטיעון של דרעי היתה על סמך התחייבותו שלא לשוב לחיים הפוליטיים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/1/2023 10:50 לינק ישיר 

הכותרת של האשכול היא שעומדת ביסוד פסילתו של דרעי. התחייבותו בבית המשפט לפרוש מהחיים הפוליטיים כחלק מסדר הטיעון הייתה מצג שווא. חד וחלק. דרעי ניסה לתחמן את בית המשפט. זה הרי ברור כשמש.

לשופט הוא אמר דברים ברורים: "החלטתי לפרוש מהחיים הפוליטיים, ובזמן שנשאר לי, להמשיך להשקיע בציבור גם אם לא מהכנסת". 

כך מבין כל אדם נבון, גם השופט הרבסט הבין כך את התחייבותו של דרעי. בפסק דינו כתב: "כל החושש מן הנאשם ומפגיעתו בקופה הציבורית יוכל למצוא מנוח לחשש זה ולומר בוודאות כי הנאשם לא ייגע עוד בצורכי ציבור וזאת בשל התחייבותו לצאת מהזירה הציבורית."

זה יושר ותום לב להגיד "אני פורש" כדי להשיג עיסקת טיעון ולמחרת היום להתכחש להתחייבות ולומר "אני חוזר"???  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2023 23:00 לינק ישיר 

ככלב שב אל קיאו, כסיל שונה באיוולתו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2023 02:36 לינק ישיר 

יש בעיה נוספת. כל שופטי הבג"ץ כולל השמרנים פסקו נגד דרעי. מה הטענה עכשיו של הימין? שנמנה שופטים שמקבלים הוראות מהממשלה? כל הזמן טען הימין, ובצדק, שבית המשפט מייצג את הפרוגרסיווים ואין יצוג לימין השמרני. אבל גם השופטים השמרניים פסקו כך. אפילו דתיים רח"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 09:09 לינק ישיר 

משהו שלא הבנתי, הרי הוא ביקש למנוע קלון, למה? אם לא כדי שיוכל לחזור. מה חשבו השופטים על רצונו זה, איזו מטרה אחרת יכולה להיות לו? אני כנראה מפספס פה משהו כי לא שמעתי טענה זו גם מהצד של דרעי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 10:27 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

יש בעיה נוספת. כל שופטי הבג"ץ כולל השמרנים פסקו נגד דרעי. מה הטענה עכשיו של הימין? שנמנה שופטים שמקבלים הוראות מהממשלה? כל הזמן טען הימין, ובצדק, שבית המשפט מייצג את הפרוגרסיווים ואין יצוג לימין השמרני. אבל גם השופטים השמרניים פסקו כך. אפילו דתיים רח"ל

הימניים פסקו נגדו כי הוא שמאלני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 10:31 לינק ישיר 
hhaavv

ירו_שלמי כתב:
משהו שלא הבנתי, הרי הוא ביקש למנוע קלון, למה? אם לא כדי שיוכל לחזור. מה חשבו השופטים על רצונו זה, איזו מטרה אחרת יכולה להיות לו? אני כנראה מפספס פה משהו כי לא שמעתי טענה זו גם מהצד של דרעי.

בטח שאתה מפספס. בגדול. אתה מפספס שכל שונאי דרעי בבג"ץ, בתקשורת וכאן בפורום פשוט לא מעניינים אותם לא עובדות, לא הגיון ובטח שלא החוק. סה טו, ואידך זיל גמור.
ואם מישהו מעוניין לדעת את האמת על מה דרעי התחייב - אז הנה:
גיא זוהר בדק מי שמע מדרעי שיפרוש. והתוצאה - תעשו את עצמכם מופתעים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 10:36 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

גם ליצמן ביקש למנוע קלון (ולכן התפטר מהכנסת) למרות שהתכוון לפרוש ופרש לגמרי.
לא נפסק שאין קלון, השופט נמנע מלהכריע בעניין מכיוון שלכאורה זה היה לא מעשי.
קלון מונע מינוי לשורה של תפקידים לא רק פוליטיים. אולי נותרו פוליטיקאים (לא דרעי חלילה) שנותרה בהם מעט בושה והם מעדיפים שלא יאמר עליהם בהכרעת דין שיש קלון במעשיהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 18:35 לינק ישיר 

אעלה כאן נקודה נוספת
באותם ימים בהם הוצע לו עסקת טיעון של פרישה, היו המון דיונים וכולם דברו על הנושא הזה שכנראה דרעי יפרוש מהכנסת הנוכחית דאז, ויחזור לכנסת הבאה
השופטים לא מצאו את עצמם צריכים לומר לו "אנחנו לא ניתן לך לחזור אי פעם לכהן כשר", כי אז כולנו יודעים שדרעי לא היה הולך על עסקת טיעון שכזאת
שתקו השופטים, לא התריעו, נתנו למהלך ללכת, ואז סגרו עליו
יטענו הטוענים שאין זה תפקידם של השופטים להתריע התרעות שכאלו, שהרי "סיכמנו אז סיכמנו"
אבל לא יוכלו השופטים להגיד שהם הבינו שהפרישה היא לתמיד, והם "מאוד מופתעים" עכשיו
כי כולם דיברו על כך כבר אז, והשופטים כידוע מחוברים היטב לעטיני התקשורת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 22:54 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

משהו שלא הבנתי, הרי הוא התפטר מהכנסת, אז מה השתנה פתאום ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2023 18:24 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:

משהו שלא הבנתי, הרי הוא התפטר מהכנסת, אז מה השתנה פתאום ?

ביום שהוא התפטר, אמרו כל הפרשנים שהוא מתפטר ככל הנראה מהכנסת הנוכחית, ומתעתד לחזור לכנסת הבאה
בדיוק כמו שעשה הנגבי ובית המשפט איפשר לו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2023 03:58 לינק ישיר 

הרב עובדיה יוסף זצ"ל אמר שדרעי גנב ורשע. השופטים סך הכל הסכימו עם דעתו של מרן זצ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עסקת הטיעון של דרעי היתה על סמך התחייבותו שלא לשוב לחיים הפוליטיים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.