בית פורומים בחדרי חרדים

אולי בשמים לא היו "מרוצים" מהתנהגותו של דרעי כלפי אלי ישי?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/1/2023 15:44 לינק ישיר 
אולי בשמים לא היו "מרוצים" מהתנהגותו של דרעי כלפי אלי ישי?!

וזה העונש שהוא קיבל?!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2023 17:47 לינק ישיר 

וישי הלך בגלל שבשמים לא אהב את מה שעשה לדרעי לפני כעשרים שנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2023 19:01 לינק ישיר 

2oo9 כתב:
בדיוק. וישי עשה את זה יותר מגעיל. אבל ככה נראית פוליטיקה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2023 22:26 לינק ישיר 

עַל דַּאֲטֵפְתְּ אַטְפוּךְ וְסוֹף מְטַיְּפַיִךְ יְטוּפוּן 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2023 23:13 לינק ישיר 

אוהבים את דרעי בשמיים,
הוא יגיע הישר להיכלם של מרנן החכמים בגן עדן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2023 23:34 לינק ישיר 

2oo9 כתב:

דרעי עשה את זה עוד לפני כן לרב פרץ ולרב עזרן ולרב יעקב יוסף - כמעט כל ת"ח שכיהן כח"כ בשס - איכשהו דרעי דאג שהוא יחליט שזה לא המקום שלו. והסיבה מובנת כי אנשים חכמים וייצוגיים עם קהל גדול, עשויים לקחת לו את תפקיד היו"ר הנכסף (שהוא לקח בעורמה מהרב ניסים זאב).
ישי גם הספיק לעשות את זה, ועוד יותר מכוער מלדרעי, לרב חיים אמסלם, שלא הורשה להיפגש עם הרב עובדיה ובמקביל הלעיטו נגדו את הרב עובדיה ורבנים נוספים (אני בספק אם הרב אמסלם היה הולך בדרכים שהוא הולך בהן היום, אם הוא לא היה ככה מנודה ונידכה אז בלי סיבה הגיונית. סך הכל, הוא תלמיד חכם נאה ורהוט, היחיד שבאמת חי את העולם הספרדי ללא התרפסויות...). תקופה קצרה לאחר מיכן עשי הרגיש את זה על בשרו.
קיצור הכל בנוי שם ככה. אישית הייתי מעדיף את אלי ישי בראש (כשהוא היה היו"ר הצבעתי כמה פעמים שס, כשדרעי חזר הפסקתי). אבל באמת אין על מה לבוא בתלונות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2023 13:59 לינק ישיר 

מה קרה בין דרעי לנסים זאב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2023 14:26 לינק ישיר 

ואולי בשמים לא מרוצים שחרדי יהיה שר, יחתום על תקציבים שאסור להקציב אותם, ויהיה שותף מלא לקבוצת כופרים המכריזים אין לנו אמונה באלוקי ישראל?
ליצמן בניזרי דרעי ועכשיו גולדקנופף בתור, מוכיחים שהכסא הזה לא שווה את ההנאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2023 15:37 לינק ישיר 

שס התהדרו בתקשורת שהם פחות "דוסים" מהחרדים האשכנזים ויש שם במפלגה מי שמפציץ את דעותיו בחנפנות. אז כמו שבשעתו אמרו על ביבי שהתחנף לבית המשפט כדי שאולי זה יעסור לו במשפט כך אולי חשבי בשס שיעזור להם עם דרעי. למעשה הגיע הזמן שהחרדים יפנימו לא אוהבים אותנו וזה כמובן בלשון המעטה! לא כדוסים אשכנזים ולא כספרדים "מתקדמים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2023 20:46 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

בעת הקמת תנועת יחד, דרעי זרק את ניסים זאב מהרגע להרגע, היה אחר כך ראיון מאוד כאוב עם ניסים זאב ברדיו (לא זוכר איזה), והוא קצת תיאר שם את אופיו וטוב ליבו (או ליתר דיוק: טיב ליבו) של דרעי. בטח אפשר למצוא את זה ביוטיוב וכדו'.

באופן כללי, כידוע ניסים זאב הוא אחד ממסיידי התנועה הזו (הוא היה הנציג בירושלים בערך במקביל לפנחסי בב"ב), ודרעי נכנס כיו"ר כאשר התנועה הגיעה לכנסת, לאחר שהרב עובדיה ביקש מניסים זאב לוותר על התפקיד. בקיצור, יום אחד יימצאו הרבה קווים מקבילים בין סגנון ה"מנהיגות" של דרעי לזה של בן גוריון...

אבל זה בטמת לא הזמן לרקוד על דמו. שיתמודד עם מה שלפניו ואנחנו בשם ה"א נזכיר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2023 22:03 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
ואולי בשמים לא מרוצים שחרדי יהיה שר, יחתום על תקציבים שאסור להקציב אותם, ויהיה שותף מלא לקבוצת כופרים המכריזים אין לנו אמונה באלוקי ישראל?
נכון מאוד, אבל קח בחשבון שהספרדים  בניגוד לאשכנזים לא הפרו שום החלטה של רבניהם בזה שהם לקחו תפקידי שר, אבל אם עסקינן כבר "בטיעונים לעונש" אז לא פחות חמור הדבר שסיעת שס לחמה נגד השבת בכמה וכמה הזדמנויות  ו"הצביעה" למען חילולי שבת, לדוגמה נציגי'ה "הבריזו "מההצבעה על פתיחת מתחם התחנה בשבת, רמת גן, וכו' כדי לאפשר המשך חילולי שבת המוניים ,כך שלא חסרים הסברים מדוע רבי אריה דרעי קיבל את העונש הזה. מה שקופץ לי עכשיו בראש: שדרעי, לכאורה, בהיותו שר הפנים עשה כמה "השתדלויות" שנושא פתיחת מרכולים בשבת יגיע לשולחנו של הבג"ץ אז אולי משמים "גם הביאו את שאלת הקלון שלו בפני הבג"ץ" 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2023 22:35 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
לךתדע1 כתבה:

בעת הקמת תנועת יחד, דרעי זרק את ניסים זאב מהרגע להרגע, היה אחר כך ראיון מאוד כאוב עם ניסים זאב ברדיו (לא זוכר איזה), והוא קצת תיאר שם את אופיו וטוב ליבו (או ליתר דיוק: טיב ליבו) של דרעי. בטח אפשר למצוא את זה ביוטיוב וכדו'.

באופן כללי, כידוע ניסים זאב הוא אחד ממסיידי התנועה הזו (הוא היה הנציג בירושלים בערך במקביל לפנחסי בב"ב), ודרעי נכנס כיו"ר כאשר התנועה הגיעה לכנסת, לאחר שהרב עובדיה ביקש מניסים זאב לוותר על התפקיד. בקיצור, יום אחד יימצאו הרבה קווים מקבילים בין סגנון ה"מנהיגות" של דרעי לזה של בן גוריון...

אבל זה בטמת לא הזמן לרקוד על דמו. שיתמודד עם מה שלפניו ואנחנו בשם ה"א נזכיר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יישר כוח. ברור שזה לא הזמן לרקוד על הדם, אבל, כן חשוב לומר את הדברים כדי שנשנן לעצמנו שגם בזמן שהכוח נמצא בידיים שלנו- אנחנו  לא חופשיים להתנהג ככל העולה על רוחנו כי יש דין ויש דיין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2023 02:31 לינק ישיר 

אין לנו מושג בחשבונות שמיים.

יש לנו מושג רב בחשבונות בשר ודם, שופטים רעים ופושעים !
מפלילים את דרעי וממציאים עבירות שדרעי עשה, ומזכים את הנגבי שהיה לו גם קלון !!!
בוז !!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2023 12:00 לינק ישיר 
כל זה רק מראה שהשמאל‎ לא מרוצים מזה שחרדי הוא שר למה אתה הולך עד השמיים

איש_חשוב כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2023 19:43 לינק ישיר 

אתה תוקף את המקל..
תראה מי מחזיק את המקל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2023 20:28 לינק ישיר 
גלאגוזים

רציף כתב:
אין לנו מושג בחשבונות שמיים.

יש לנו מושג רב בחשבונות בשר ודם, שופטים רעים ופושעים !
מפלילים את דרעי וממציאים עבירות שדרעי עשה, ומזכים את הנגבי שהיה לו גם קלון !!!
בוז !!!

צר לי.
היחיד ש'המציא' עברות על דרעי, זה הוא בעצמו.
הרי הוא הודה בהן.
אתה יכול לטעון שפסילתו מהממשלה אינה צודקת, אבל הרשעתו בודאי נכונה.
את הנגבי לא זיכו, אלא לא פסלו לכהונה בכנסת שאחרי הרשעתו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אולי בשמים לא היו "מרוצים" מהתנהגותו של דרעי כלפי אלי ישי?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext