ח"כ לשעבר מר ניסים זאב ; איך בג"ץ הכשיר את בשארה המחבל ?....למה בג"ץ חיכה עד עכשיו בעניין דרעי ?....אם השר דרעי היה מצטרף לשמאל המטורף - הם היו מכשירים את דרעיwww.inn.co.il/news/587161
תופתעו אם תגלו שמי שתפר לדרעי את התיק הראשון בו הורשע והרצה עונש מאסר על סמך עדות יחידה של עד מדינה בשם שמואלביץ, ששיקר בבית המשפט על פסק הדין שניתן בעניינו בשווייץ - קראו לו שי ניצן?
נשלח ב-22/1/2023 07:05
לא נופתע, אבל אם נכיר את פרשיית בראון-חברון נדע למה כל כך מדתלם לשמאל לאיים עם תיקים פליליים דווקא על דרעי
לכל אלה שמחפשים היגיון, צדק ויושרה. לפני שנים, הוכחתי לעיתונאי מהשמאל שכתבה שלו מלווה בשקרים עובדתיים הניתנים להוכחה . כשפניתי למצפון 'הנאור' שלו בטענה שבעקבות הכתבה השקרית שלו נגרם נזק לאדם חף מפשע... בלי להתבלבל הוא ענה לי: "אנחנו במלחמה. אתם מחזירים את החברים הטובים שלי בתשובה... במלחמה כמו במלחמה....יש גם נפגעים" . אל תצפו מהם לכלום!
תוקן על ידי momeir ב- 22/01/2023 10:25:13
נשלח ב-22/1/2023 13:54
אחד הדברים המדהימים ולא פחות מחרידים, שכולם יודעים שאת עילת 'ההשתק' (ואני לא נכנס לגופו של דבר) המציאו כדי 'להתמודד' עם עילת הסבירות שידעו שהמחוקקים יבטלו אותה. כלומר המציאו לצורך הדיון כלי משפטי לתת בראש את רשות המחוקקת המאיימת עליה. וזה ידוע וגלוי לכל אין מפקפק על זה, רק יש צוהלים ויש כועסים.
נשלח ב-22/1/2023 14:03
ואפרופו 'עילת הסבירות' - חיות טוענת (וגם במהלך הדיון טענה זאת) שאמנם את חברי הכנסת בוחר העם, אבל השרים הם לא נבחרי העם אלא נבחרי הכנסת...
ושמעתי את הטענה האדירה מאדמו"ר ברק מאחד מבליץ הראיונות לו בקשר שלא העם בחר לרפורמה המשפטית - פשוט לא להאמין!
סברא כזו מפי בחור ישיבה קטנה היתה נועלת בפניו אפשרות להתקבל בישיבה בינונית סבירה.
נשלח ב-22/1/2023 14:50
מה פתאום העם בוחר את חברי הכנסת? העם בוחר בפתקים. הפתקים בוחרים במפלגות, המפלגות בוחרות בחוק בדר עופר, חוק בדר עופר מחלק את השלל, והשלל בוחר את חברי הכנסת. רק אל תתפלאו אם יום אחד אוכתר בזכות פלפול משפטי זה לקיסר של דיקטטורת ה'דמוקרטיה המהותית', או לפחות ליועהמ"ש.