בית פורומים בחדרי חרדים

הסוף לפקק בדרך לי-ם? מהיום • מיניבוסים חינם מחניון לטרון לי-ם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2023 15:35 לינק ישיר 
הסוף לפקק בדרך לי-ם? מהיום • מיניבוסים חינם מחניון לטרון לי-ם

בשורה טובה לבאים לירושלים: מהיום תוכלו להחנות את הרכב בחניון לטרון ללא תשלום, ולהגיע לקריית הממשלה בירושלים במיניבוסים משודרגים

בשורה טובה לבאים לירושלים. מהיום תוכלו להחנות את הרכב בחניון לטרון ללא תשלום, ולהגיע לקריית הממשלה בירושלים במיניבוסים משודרגים שיצאו מהחניון בתדירות גבוהה.

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים תא''ל במיל' מירי רגב: ''זהו צעד נוסף בעידוד הציבור לחשוב ולנהוג אחרת. במקום לשבת בפקק, מהיום מגיעים לירושלים במיניבוס נוח ומרווח, וחוסכים זמן, דלק ועצבים.''

קו המיניבוסים החדש, שמספרו 430, יפעל מחניון לטרון צומת חטיבה 7 חמישה ימים בשבוע, משעה 06:00 בבוקר ועד 19:00 בערב בתדירות של 8-15 דקות. מירושלים ללטרון יפעל הקו בין השעות 06:15 עד 19:50 בכל 12-20 דקות.

הקו ישרת את אלפי העובדים בקריית הממשלה וסביבותיה, שיוכלו להגיע מעתה לעבודתם וממנה בנוחות, במהירות באמצעות תחבורה ציבורית.

הקו ייצא מחניון לטרון, ויעבור במחלף חמד, גשר המיתרים, רח' נתנאל לורך, שדרות וולפסון, דרך רופין, אליעזר קפלן, יואל זוסמן ויצחק רבין, ויסיים בחניון הביטוח הלאומי.

לרשות הנהגים עומד החניון הקיים בלטרון הכולל מאות מקומות חניה. בנוסף, מכשירה חברת נתיבי ישראל בימים אלה חניון ''חנה וסע'' נוסף ליד החניון הקיים, ובו מאות מקומות חניה נוספים.

משרד התחבורה מקדם שורה של חניוני ''חנה וסע'' במבואות ירושלים, שיאפשרו לאלפי נהגים להשאיר את רכבם הפרטי בחניון ולהגיע רעננים ורגועים בתחבורה ציבורית לעבודה או ללימודים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 15:49 לינק ישיר 

יפה מאוד!!

האם זאת יוזמה של שרת התחבורה הנוכחית. או של קודמתה בתפקיד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 16:11 לינק ישיר 

קודמתה???? חוץ מלבלבל את המח על מזג אויר ברכבת? אם כבר אולי כץ או סמוטריץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 21:10 לינק ישיר 

לא מבין מה זה פותר. תכלס רוב הציבור אןהב רכב זמין ולא כל הנוסעים הולכים לקריית הלאום. זה סתם עוד מכוניות בכביש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2023 12:07 לינק ישיר 

האם החניון של הנתיב המהיר לתל אביב ריק? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2023 22:01 לינק ישיר 

איך חניון של כמה מאות מקומות חניה (במקרה הטוב), יכול לשרת אלפי נהגים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הסוף לפקק בדרך לי-ם? מהיום • מיניבוסים חינם מחניון לטרון לי-ם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext