| נשלח ב-26/1/2023 12:41 |
|
| |
התובע/טובע הלאומי
אני לא אתן לכם לשכוח אותי ומי שינסה להשכיח אותי יתבע על המון כסף שכמובן כפילנטרופ אתרום אותם לחיילי צהל, אל תנסו לשכוח ממני, אני הייתי ראש הממשלה הכי מיוחד ייצגתי ששה מנדטים אבל גם את כל העם אל תשאלו איך זה קרה כי אני אתבע אותכם על תביעת דיבה, בקיצור נפלתם עמוק איתי אני לא הולך לשום מקום אלא רק לבתי משפט ולתבוע כמה שיותר אנשים והעיקר שלא ישכחו ממני אעשה כאב ראש לכמה שיותר אנשים כמו שאומרים במקומות מסויימים נעשה לכולם חינוך מחדש. .בתקוה שאני הכותב לא אתבע על ידי האיש הפתלתל בהמשך.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2023 13:33 |
|
| |
בנט, מתנהג כמו גוי אכזר
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2023 15:45 |
|
| |
הולך לו. הנה אתה מזכיר אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2023 17:54 |
|
| |
מתנהל כמו ילד כאפות נעלב במקום כמו פוליטיקאי. לא פלא שהוא כבר לא בפוליטיקה ורק נקווה שלא יחזור אי פעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2023 23:43 |
|
| |
ייזכר תמיד כבוגד בבוחרים, ולא כראש ממשלה לשעבר כמה טרח כדי לקבל את התואר ראש הממשלה לשעבר, לא היה איכפת לו להיות רק שנה בתפקיד העיקר להישאר עם התואר הזה לכל החיים, ולהיכנס לרשימת ראשי ממשלת ישראל אבל מה שיזכרו ממנו זה רק בגידה באנשים ובדרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2023 13:54 |
|
| |
מה הבעיה לעבור על כל ההתבטאויות שלו, למצוא את הבעייתים שבהם, בטח לא חסר, ולהתחיל לגרור אותו לבית המשפט, לא בטוח שיש לו חסינות
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2023 16:03 |
|
| |
אני האחרון שאתמוך בבנט, אבל הקמפיין המטיל ספק ביהדותו הוא דבר מגעיל לכל הדעות, ואני חושב שלא מופקע גם שאימו מאוד נפגעת מזה גם אם הוא ממנף את זה ליח"צ...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2023 18:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2023 18:51 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | מה הבעיה לעבור על כל ההתבטאויות שלו, למצוא את הבעייתים שבהם, בטח לא חסר, ולהתחיל לגרור אותו לבית המשפט, לא בטוח שיש לו חסינות |
|
כל מה שהוא אמר בתור חבר כנסת יש לו חסינות אם תמצא משהו שהוא אמר לא בזמן היותו חבר כנסת תתבע אותו קשה לי להאמין שתמצא אבל אשמח אם תמצא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2023 19:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2023 20:00 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
עכשיו הוא כבר לא ח"כ, אפשר לתבוע... אבל אין משהו עם בשר...
|
|
אפילו אלו שכביכול היו חברים שלו כבר לא מראיינים אותו כי הוא כבר לא רלוונטי לכלום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2023 23:33 |
|
| |
נכון שכל פוליטיקאי יש מי שיקלל ויכפיש אותו. זה חלק מהמחיר של איש ציבור וצריך להכיל זאת מ2 הצדדים . אני לא אוהב את ההתלהמות המוגזמת מאף צד ולא יזיק קצת לרסן את המתלהמים. מה שאני לא מבין בבנט זה מה הוא חושב להשיג בזה .לדעתי הוא פוליטיקאי שרוף שאין לו עתיד בכנסת ובממשלה .על טעויות משלמים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 30/01/2023 23:33:38
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2023 23:41 |
|
| |
הזכרון שלנו קצר מאד לצערי, ולכן, עם כל הסלידה מהאיש אנחנו כנראה עוד נראה אותו בתפקיד פוליטי כלשהו. לחזור לראשות הממשלה לכאורה כבר לא, אבל ח"כ או שר או ג'וב אחר עוד יקרה. הוא עוד צעיר למי ששכח. וזו הסיבה העיקרית שאני ממש לא מבין את ההתנהלות שלו. עדיף היה לו להיעלם לשנתיים ולהמתין בשקט לשעת הכושר במקום להזכיר לנו כל חודשיים למה אנחנו לא אוהבים אותו. כנראה שעם כל היוהרה הוא לא העפרון המחודד בקלמר.
תוקן על ידי muki28 ב- 30/01/2023 23:43:11
|
|
|
|
|