בית פורומים בחדרי חרדים

מי עומד מאחורי הגוף שנקרא בד"ץ איגוד החרדים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/2/2023 08:59 לינק ישיר 
מי עומד מאחורי הגוף שנקרא בד"ץ איגוד החרדים?

נתקלתי בכשרות הזו על עשרות מוצרי המותג רמי לוי השקמה.
מי עומד מאחורי החותמת הזו?
לא מצאתי שום איזכור בגוגל.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2023 19:23 לינק ישיר 

מישהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2023 19:44 לינק ישיר 

כדאי לשאול מישהו ברמי לוי
אין שום מידע על הכשר כזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2023 20:58 לינק ישיר 

יש רבנות מקומית? ראשית? מי המפעל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2023 21:43 לינק ישיר 

יש רבנות מקומית, לא זוכר איזה, אבל יש שם מלא מוצרים עם הכשרות הזו בתוספת לרבנות כלשהי. אם יש מישהו רציני מאחורי החותמת מה טוב, אבל אין אין זה הטעיה לכאלו שפחות מבינים ומבחינתם בדץ כלשהו זה מספיק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2023 23:06 לינק ישיר 

זה ההכשר החדש של רמי לוי

אמרו שהרב שכטר קשור לזה, לא יודע אם נכון ולא יודע איזה שכטר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2023 23:12 לינק ישיר 

בטח גם הרב זוכמיר קשור - רק טרם ידוע איזה. כנ"ל הרב כהן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2023 00:14 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

בטח גם הרב זוכמיר קשור - רק טרם ידוע איזה. כנ"ל הרב כהן.

בדיוק!

ומי שסומך על כל מהדרין שהוא, יסמוך גם על זה ויאכלו ענבים ותותים וישבעו.

אגב, את המידע הבאתי מקבוצת כשרות מסויימת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2023 08:31 לינק ישיר 

במידה וזה פיקטיבי זו ממש הטעיה. יודע שמבחינה חוקית אין בעיה עם זה, אבל מבחינה אתית זה ממש לא תקין. יש לא מעט דתיים ומסורתיים שלא באמת מבינים בהבדלים בין הבדצים ומבחינתם אם יש בדץ אז זה גלאט. למשל אצלי בעבודה, מקום חילוני, לפעמים מביאים דברים ואומרים לי זה בדץ, עכשיו לך תסביר לחילוני שיש בדץ ויש בדץ ויש בדץ שהוא רק חותמת. יש עוד כשרויות שהם לא להיט, אבל לפחות יש מישהו שעומד מאחוריהם בלי להתחבא. כמובן שאם יש מישהו רציני שעומד מאחורי הכשרות הזו לא אמרתי כלום, אבל אשמח לדעת לפחות מי הרב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2023 10:01 לינק ישיר 
momeir

muki28 כתב:
במידה וזה פיקטיבי זו ממש הטעיה. יודע שמבחינה חוקית אין בעיה עם זה, אבל מבחינה אתית זה ממש לא תקין. יש לא מעט דתיים ומסורתיים שלא באמת מבינים בהבדלים בין הבדצים ומבחינתם אם יש בדץ אז זה גלאט. למשל אצלי בעבודה, מקום חילוני, לפעמים מביאים דברים ואומרים לי זה בדץ, עכשיו לך תסביר לחילוני שיש בדץ ויש בדץ ויש בדץ שהוא רק חותמת. יש עוד כשרויות שהם לא להיט, אבל לפחות יש מישהו שעומד מאחוריהם בלי להתחבא. כמובן שאם יש מישהו רציני שעומד מאחורי הכשרות הזו לא אמרתי כלום, אבל אשמח לדעת לפחות מי הרב.

אם אין גוף כזה. וזה פיקטיבי, אז יש בעיה חוקית! זו הונאה! אפשר לתבוע את המפעל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2023 10:44 לינק ישיר 

אם אין גוף שתובע את המפעל על עצם ההטעיה של הציבור קשה להאמין שניתן לתבוע, כי יש כשרות של רבנות והמוצר מבחינה חוקית 'כשר'.
ראשית זו תביעה ייצוגית של ציבור וקשה לבנות דבר כזה,
שנית כנראה שיש איזה אדם שרשום ברשם העמותות כבעל ההכשר [הם לא פריירים להתבע על שטויות]
ומול מצב כזה גם אם הוא לא בקר מעולם במפעל - הוא מאשר שהפיקוח של הרבנות בעיניו הוא מספיק!
ולא ניתן לעשות מאום מבחינה חוקית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2023 09:56 לינק ישיר 

כשרות איגוד החרדים זה הרב ברוך שרגא שליט"א מירושלים אב בית דין מומחה גדול בכשרות ובנוסף עוד רבנים חשובים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2023 19:07 לינק ישיר 

chaverim כתב:
כשרות איגוד החרדים זה הרב ברוך שרגא שליט"א מירושלים אב בית דין מומחה גדול בכשרות ובנוסף עוד רבנים חשובים.
מכיר אולי משגיחים שעובדים תחתיו? לפי מגוון המוצרים החל ממוצרי בשר כמו בתמונה לעיל ועד קפואים/שימורים/פיצוחים ועוד הרבה מוצרים, צריך להיות גוף גדול. מה שהכי מסקרן אותי זה למה רק על מוצרי רמי לוי? חתום על בלעדיות? מחר נראה כשרות של בדץ שופרסל / אושר עד / יינות ביתן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2023 19:35 לינק ישיר 

מי יודע? אולי אנו חוזים כאן בהתהוות של מותג פרטי של הכשר, כהמשך למוצרים שהם מותג פרטי של רשתות השיווק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2023 19:57 לינק ישיר 

איך ניתן לסמוך על גוף כשרות שפרנסתו הבלעדית היא ממי שהוא מכשיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2023 20:06 לינק ישיר 

אם מדובר בגןף רציני בלתי תלוי במושגח זה לא בהכרח רע. תחרות זה בריא. אך אם חלילה מדובר בעוד חותמת גומי שנועדה לקנות את הלקוחות התמימים שמבחינתם מספיקה חותמת בדץ, יש לנו כבר מספיק מהנ"ל. בדיוק בשביל פתחתי את האשכול כדי להבין.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי עומד מאחורי הגוף שנקרא בד"ץ איגוד החרדים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext