בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ראיון חדש עם ירחמיאל ביגון!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/2/2023 05:57 לינק ישיר 
ראיון חדש עם ירחמיאל ביגון!

עלה מקודם ליוטיוב ראיון של כשעה עם ירחמיאל כולל קטעים מהאסק ועוד..

https://youtu.be/Im4IUdsPBlY
נשמח מאוד אם מישהו יוכל לתרגם אותו בשביל חברי הפורום!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2023 22:18 לינק ישיר 

ראיון מאוד מעניין, והוא יכל להיות יותר מעניין אם האנגלית שלי היתה טובה יותר... אשמח באמת אם מישהו יעלה נקודות מתוך הראיון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2023 23:58 לינק ישיר 

אשריך נתי, כוכב. מקוה להקשיב לזה בהקדם. יש לי חלום לראיין אותו. האם חברי הפורום שיש להם חד בראיון הקודם שהוא נתן לראות חושבים שיש היתכנות לראיון נוסף אם נבקש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2023 08:46 לינק ישיר 

ירחמיאל מתראיין פעמים נדירות מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2023 20:14 לינק ישיר 

. מהראיון נשמע שהוא רצה להוציא את האלבום החדש שיש בו 10-12 שירים בסביבות חנוכה או האחרון בפורים אבל בגלל שיגעון הטיקטוק הוא הרגיש שעכשיו אולי הוא יוציא סינגל לפני פורים אבל אלבום חדש רק בסביבות לג בעומר או אחr או משהו כזה, כי הוא הרגיש שיש אנשים שרק מגלים את המוזיקה של מיאמי וזה לא הזמן הנכון לשחרר אותה עדיין כי זה חדש להם. כמו כן, הרבה ילדים חדשים נכנסו למקהלה אז השאלה היא אולי להוסיף אותם להקלטת האלבום שכבר נעשתה.a

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2023 02:20 לינק ישיר 

הוא אומר משהו כמו 'ניסינו בהופעות 5 שירים מתוך האלבום' (לא הבנתי מה הוא אמר לגבי הפידבק מהקהל) וזה מבאס אותי נורא כי אם אלו השירים הטובים של האלבום אז אולי באמת כדאי לוותר עליו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2023 13:03 לינק ישיר 

הרבה תהיות (מקווה שכתבתי נכון..) יש בקשר לאלבום הזה מקווה שבסוף הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2023 13:04 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
מצד אחד אני מבינה אותו מצד שני ממש לר מבינה אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2023 16:30 לינק ישיר 

הוא אמר שהשירים שהם עשו בהופעה הם לא השירים הכי טובים של האלבום (הם טובים אבל לא הכי טובים).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2023 22:28 לינק ישיר 
קודי

אפרים1 כתב:
הוא אומר משהו כמו 'ניסינו בהופעות 5 שירים מתוך האלבום' (לא הבנתי מה הוא אמר לגבי הפידבק מהקהל) וזה מבאס אותי נורא כי אם אלו השירים הטובים של האלבום אז אולי באמת כדאי לוותר עליו

אל תדאג אפרים...
אני בטוח שיהיה מצוין כמו כבר אמר אלכסגטור.
לשם השוואה: תחשוב מה היית מרגיש כלפי 'אשמח' אם היית שומע אותו קודם בהופעה בלייב שיש כאן בארכיון (כשאלכסנדר קופר מחליף את הסולו של אלי כהן)- ליד הביצוע באולפן, היה אפשר להתבאס מהלייב. אבל אחרי שאתה מכיר את הביצוע המוקלט והערוך, ושומע את הלייב- אתה עף על זה.
טוב נו, לפחות אני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2023 01:36 לינק ישיר 
קודי

אפרים1 כתב:

אוקי, אז מי שגולש עכשיו באתר רואה את הכתבה הזו שבחדרי שמו בעמוד הראשי שעוסקת גם בנושא של השרשור הזה:

www.bhol.co.il/news/1506717

אפרים, מיאמוש ושירהיהודית- לפי מה שירחמיאל מסביר פה, זה לא שיש לו התנגדות עקרונית לראיונות, אלא שהוא מבקש ראיונות מעמיקים. אני בעניין של לבנות כזה. לי אישית יש הרבה מה לשאול אותו, בדיוק בכיוונים האלו. האם יש סיכוי או היתכנות לחודשים הקרובים שמישהו מכאן יהיה בהופעה שלהם ויהיה אפשר אולי לתאם דבר כזה? Alexgator1??

אני מאוד מבקש שתענו לי הפעם. לחיוב או לשלילה (חוץ מאפרים- תודה לך על התשובה), אבל משהו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2023 21:45 לינק ישיר 

[quote] דבר ראשון הראיון שהיה עכשיו עמוק בהחלט, נוגע בנקודות שאף פעם לא דיבר עליהם עם יוסי אייזנטל או מנחם טוקר וכו' בעיקר השוני כאן כי הוא לא שאל את השאלות הקבועות והמציקות של 'מה האלבום הכי טוב שלך' 'מי הסולן הכי מוכשר שהיה לך' וכו. לדעתי שאלות כאלה גורמות לו להתראיין פחות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2023 00:30 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
[quote] דבר ראשון הראיון שהיה עכשיו עמוק בהחלט, נוגע בנקודות שאף פעם לא דיבר עליהם עם יוסי אייזנטל או מנחם טוקר וכו' בעיקר השוני כאן כי הוא לא שאל את השאלות הקבועות והמציקות של 'מה האלבום הכי טוב שלך' 'מי הסולן הכי מוכשר שהיה לך' וכו. לדעתי שאלות כאלה גורמות לו להתראיין פחות...
מסכים. אבל נחום סגל לא שאל אותו על ההיבט החינוכי של עבודתו במשך כ45 שנה, וזה צד אדיר באישיות שלו שאני משער שלא נחשף מעולם באף ראיון. כמו כן- נחום הוא מנחה ומגיש רדיו. לא מוסיקאי. צריך לראיין את ירחמיאל גם על ההיבט המוסיקלי המקצועי של עבודתו. אני צודק שאף ראיון לא נכנס איתו לשני העומקים האלו? אני רוצה לצלול איתו לתוכם. מקוה שהוא יסכים ויזרום (וגם אתם כאן שיכולים לסייע בנידון...).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ראיון חדש עם ירחמיאל ביגון!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext