| נשלח ב-13/2/2023 13:47 |
|
| |
שאלה רגישה:כסף לאלמנה לשם מה
יהי רצון שלא נתנסה לעולם במה שעבר על האלמנה לדרמן שראתה את בעלה במצב נורא כזה, אבל כבר באתר כאן יש לינק לקרן שהוקם לסיוע לאלמנה, והשאלה היא על מה ולמה, אין לה כל הוצאות, מדובר באשה צעירה שזה עתה נישאה, האם כל טרגדיה בציבור החרדי צריך להיות מתורגם על אתר לשנור ? ובאשר לטענה שהיא זקוקה לשיקום רגשי, הרי שהמסגרות השונות ברשויות ובביטוח הלאומי מפצים ומעניקים סכום גדול שמכסה את כל ההוצאות הללו, ולמה יאמרו שאצל החרדים הכל זה כסף,
תוקן על ידי בונדמן ב- 13/02/2023 13:47:34
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 13:48 |
|
| |
היא צריכה להתחתן שוב בעזהש"י
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 14:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 14:26 |
|
| |
אם המתרימים מקבלים אחוזים, זה כבר לא משנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 14:29 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | יהי רצון שלא נתנסה לעולם במה שעבר על האלמנה לדרמן שראתה את בעלה במצב נורא כזה, אבל כבר באתר כאן יש לינק לקרן שהוקם לסיוע לאלמנה, והשאלה היא על מה ולמה, אין לה כל הוצאות, מדובר באשה צעירה שזה עתה נישאה, האם כל טרגדיה בציבור החרדי צריך להיות מתורגם על אתר לשנור ? ובאשר לטענה שהיא זקוקה לשיקום רגשי, הרי שהמסגרות השונות ברשויות ובביטוח הלאומי מפצים ומעניקים סכום גדול שמכסה את כל ההוצאות הללו, ולמה יאמרו שאצל החרדים הכל זה כסף,
|
|
אולי תיגש אליה ותשאל אותה? למה אתה שואל על במה זו? לה יש את התשובות, היא תספר לך אלו הוצאות יש לאלמנה, ומי יפרנס אותה עד שתוכל בכלל להתחתן מחדש ואני בטוח שמיד כשתשמע, תוציא את ארנקך, מן הסתם לא באת לשאול רק בשביל להתעניין..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 14:37 |
|
| |
בונדמן
למה אני שואל על במה זו ?
כי בדיוק על הבמה הזו מבקשים כסף ממני וממך
ואני אומר שוב, שלא נתנסה לעולם, אבל יש גם ענין של נראות.
תוקן על ידי בונדמן ב- 13/02/2023 14:38:20
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 14:41 |
|
| |
איזה גועל של פותח האשכול,אבל כדי שהארס שלך לא יטפטף פה רק נאמר שחוץ ממה שנכתב שהיא צריכה שוב להתחתן ,אחרי מספר חודשי נישואין יתכן ויש גם יתום בדרך,לצרי אתה גורר בכוח לחדור לצנעת הפרט
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 14:59 |
|
| |
אין לי שמץ של מושג מי מתרים ועבור מה, ולמה. אני רק מזכיר מה קרה אך זה עתה, כאשר התברר שעו"ד אייל בסרגליק לקח לכיסו מהאלמנה שבעלה נרצח במעבר החציה בחולון, שני שלישים מהכסף שאנשים טובים תרמו למשפחה. "שכר טרחה" בסך כ-600 אלף על כלום. (הכסף הוחזר בסוף אחרי לחץ ציבורי)
כמו כן אני מזכיר את התחקיר שהתפרסם לפני כשנה וחצי ב"דה מרקר" שבו נחשף שלמעלה מ-90% מכספי התרומות בסך מיליונים שנתרמו עבור חולים ונדכאים בקמפיינים שנעשו ע"י עמותות ותחנות רדיו חרדיות, הלכו לכיסי העסקנים. ביניהם יוסי אליטוב ומנחם טוקר. חשוב לציין ולהדגיש שהעיתון לא נתבע דיבה ע"י הגנבים הנאלחים.
אני כאמור לא יודע מה קורה במקרה הזה של האלמנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 15:24 |
|
| |
להבדיל, ידוע שבשוק ההון לא מגייסים כסף כשזקוקים לו אלא כשתנאי השוק נוחים... אין ספק שעם כל הטובות של רשויות המדינה, האלמנה תזדקק לכסף בהמשך חייה ואז "תנאי השוק יהיו פחות נוחים להשגתו" ועל כן זה הזמן להתרים עבורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 15:36 |
|
| |
”פרט לכל ההגנות הרגילות, צריך לטעון שהתובע רק הרוויח ממות המנוחה, שכן בחייה היה חייב לפרנס אותה ועתה איננו חייב בכך - לכן נזקו הוא לכל היותר אפס”
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 16:24 |
|
| |
בהחלט שאלה רגישה, עדיף שלא אענה.
(מה שכן, צריך לבדוק שהבקשה מגיעה מצידה)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 16:53 |
|
| |
אינני מכיר את המקרה הזה,
אבל נחשוב קצת........
מי רוצה להתחתן עם אלמנה?
לרוב הזוגות הצעירים היום אין דירה,
דירה יכולה לאפשר לה להינשא עם בחור אחר.
חוץ מזה, אולי היו להם חובות מהחתונה,
יש זוגות שגם כסף לחתונה אין להם.....
והם פורעים את הוצאות החתונה מהעבודה שהם עובדים בשנים הראשונות לאחר הנישואין.
אם קופת העיר מנהלת את זה,
אני סומך עליהם, שכמעט כל הכסף ילך לאלמנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 17:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 17:38 |
|
| |
יין_לבנון
אלמנה של נפגע פעולות איבה זכאית לכ- 9,600 ש"ח לחודש מביטוח לאומי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 18:18 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
אינני מכיר את המקרה הזה,
אבל נחשוב קצת........
מי רוצה להתחתן עם אלמנה?
לרוב הזוגות הצעירים היום אין דירה,
דירה יכולה לאפשר לה להינשא עם בחור אחר.
חוץ מזה, אולי היו להם חובות מהחתונה,
יש זוגות שגם כסף לחתונה אין להם.....
והם פורעים את הוצאות החתונה מהעבודה שהם עובדים בשנים הראשונות לאחר הנישואין.
אם קופת העיר מנהלת את זה,
אני סומך עליהם, שכמעט כל הכסף ילך לאלמנה.
|
|
הצחקת את הירבוע של מה שמו...
במיוחד השורה האחרונה לצערנו בשנים האחרונות
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי גינגישראלי ב- 13/02/2023 18:18:04
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 18:21 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| בונדמן כתב: |  | יהי רצון שלא נתנסה לעולם במה שעבר על האלמנה לדרמן שראתה את בעלה במצב נורא כזה, אבל כבר באתר כאן יש לינק לקרן שהוקם לסיוע לאלמנה, והשאלה היא על מה ולמה, אין לה כל הוצאות, מדובר באשה צעירה שזה עתה נישאה, האם כל טרגדיה בציבור החרדי צריך להיות מתורגם על אתר לשנור ? ובאשר לטענה שהיא זקוקה לשיקום רגשי, הרי שהמסגרות השונות ברשויות ובביטוח הלאומי מפצים ומעניקים סכום גדול שמכסה את כל ההוצאות הללו, ולמה יאמרו שאצל החרדים הכל זה כסף,
|
|
אולי תיגש אליה ותשאל אותה? למה אתה שואל על במה זו? לה יש את התשובות, היא תספר לך אלו הוצאות יש לאלמנה, ומי יפרנס אותה עד שתוכל בכלל להתחתן מחדש ואני בטוח שמיד כשתשמע, תוציא את ארנקך, מן הסתם לא באת לשאול רק בשביל להתעניין.. |
|
השאלה אמנם על מקרה מסויים, אבל אף אחד לא הפנה טענה לאלמנה אישית. מי שמחליט על התרמות כאלה הם העסקנים בדרך כלל, ולא שאם מישהי מבקשת אז בהכרח יפתחו לה קרן. לכן השאלה עליהם ובדיוק לשם כך יש פורומים ציבוריים בין השאר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|