שרקי מיתמם או שלא כשהוא כותב שהוא לא יכל לשתוק עוד כי הוא בגיל 30 רוצה להיות משפחה, כך בעצם הוא מנרמל את משפחת אבא ואבא וכד' שהוא תועבה והיפך התורה והיהדות. נגיד ויביא ילד לעולם באיזה מוסד דתי הוא ישים אותו? יש כעת את הסיפור עם הילדה שאמא שלה החליטה שהיא ילד ושמה אותה בכיתת בנים בחמ''ד בגבעת שמואל שעורר סערה רבתי בציבור הד''ל. עוד צריך לדעת שלא פותרים אומללות של עצמך על חשבון גזירת אומללות לילד שיבוא לעולם בלי משפחה נורמלית, כן משפחה = אבא ואמא!
אם הוא לא מכוין למשפחת אבא ואבא למה הוא הכניס את זה ברמז בפוסט שלו?
האם קיבלת רשות מהניק עיבל לתת עצות? בכל אופן כאחד שלא מבקש רשות מעיבל על מה לכתוב, אוסיף רק שיציאה מהארון ומשפחת אבא ואבא וכו', זה שיא האגואיסטיות של אדם, אדם שאומר "מה שהכי חשוב בחיים זה אני והנאותי ושיסבלו הילדים, שיחיו בלי אמא, שיספרו לכל העולם שיש להם משפחת אנדרוגינוס".
נשלח ב-15/2/2023 14:21
רץ ברשת
בוא נעשה את זה בצורת שו"ת: ש. האם זה נורמלי? ת. לא ש. האם זה עבירה? ת. כן ש.האם אנחנו יכולים בתור אנשים בריאים לשפוט אותו כשאנחנו לא יודעים מה הוא מרגיש? ת. לא ש. האם העבירה הזו יותר חמורה מכל העבירות (למשל חילול שבת) עד כדי כך שאנחנו צריכים לעשות תחרות מי יגנה יותר חזק? ת. נראה לי שלא ש. האם הפרסום שלו נועד למצוא חן בעיני השמאל? ת. אני מאמין שלא היא נועדה כאמור למנוע מצב שזה יתפוצץ בזמן ובמקום שיגרמו לו נזק גדול יותר ש. האם הוא מתריס ומתגאה בזה? ת. עושה רושם שלא ש. מה הסיבה שכולם מגנים אותו וסולחים לעבריינים אחרים? ת. הומופוביה
למה לא? דווקא מצחיק אותי שאנשים המכונים בעיני עצמם "נאורים", לא רואים את הטעות ה"לוגית" שבתאווה הזו, כשהם מספרים לנו על "מחקרים" שמוכיחים שנולדים ככה… זה מצחיק יותר משזה עצוב.. עוד יותר מצחיק בעיני, זה סוג היחסים (וד"ל) של זוגות כאלו, כמו שאינסטלטור יספר לנו שהוא ממש נהנה לשחות בג'ורה..
למה לא? דווקא מצחיק אותי שאנשים המכונים בעיני עצמם "נאורים", לא רואים את הטעות ה"לוגית" שבתאווה הזו, כשהם מספרים לנו על "מחקרים" שמוכיחים שנולדים ככה… זה מצחיק יותר משזה עצוב.. עוד יותר מצחיק בעיני, זה סוג היחסים (וד"ל) של זוגות כאלו, כמו שאינסטלטור יספר לנו שהוא ממש נהנה לשחות בג'ורה..
אפשר/מצוה לצחוק על חוטאים או פושעים. היות ולא כולם באים למרוד בה' ובתורתו, אז מה לך לצחוק על אדם נכה ואתה עוד מציין את השם שלו ?! אתה רוצה שיצחקו עליך ?
אני רק פונה אליו בבקשה, אם הוא מתכוון לחיות בחטא בצורה מוצהרת, שיסיר את הבד הזה שעל ראשו ויפסיק לבייש אותה לבוש יהודי אינו הולך עם מרידה כזאת בקב"ה
לא ראיתי שבקשת ממלכה לייפער (שמעשיה הרבה יותר חמורים) להוריד את המטפחת מראשה.
נשלח ב-15/2/2023 18:27
לייפער פירסמה את מעשיה הנלוזים והתגאתה בהם בפרהסיא?
נשלח ב-15/2/2023 18:36
מה קשור לייפער, אשה חייבת ללכת עם מטפחת כיסוי ראש מדאורייתא, כיפה זה לא מצוה דאורייתא אלא מנהג, ובעיקר קוד לבוש, איך אפשר לומר לאשה תורידי מטפחת
נשלח ב-15/2/2023 19:46
מנסה להבין את ההתמודדות של האוהב בנים, לעומת כל החלק השני של העם שאוהב נשים....
גם זה שיש לו אשה מתמודד יום יום שנים על גבי שנים באיסור של ללכת עם נשים אחרות בלי קידושין, וזו בדיוק העבודה והמלחמה התמידית, ואף ירא שמים לא הופך לזנאי בגלל שהוא נולד אוהב נשים, וכאשר הוא כן בוחר בחיים הפקריים הוא מבין שהוא לא דתי ובטח לא חרדי...........וכאן יום יום קמים אוהבי בנים וצועקים אנחנו דתיים......לא מצליח להבין אותם
נשלח ב-15/2/2023 20:30
הכובס, יש הבדל בין שני הדברים שציינת לכן אתקן ואוסיף, שלרוב הזוגות הרגילים, עם השנים האשה פחות נאה, הקשר (מילה נרדפת) פוחת, וכאן ההתמודדות של שני המקרים שציינת שווה, כתבתי בקצרה וברמז כדי להתבטא כמה שפחות על במה ציבורית זו. מעטים מאוד הם הזוגות שהקשר נמשך עד גיל מבוגר, וכאמור, אינני מדבר על קשר אישי רגיל ועכמ"ל.
נשלח ב-15/2/2023 21:15
הכובס1 כתב:
מנסה להבין את ההתמודדות של האוהב בנים, לעומת כל החלק השני של העם שאוהב נשים....גם זה שיש לו אשה מתמודד יום יום שנים על גבי שנים באיסור של ללכת עם נשים אחרות בלי קידושין, וזו בדיוק העבודה והמלחמה התמידית, ואף ירא שמים לא הופך לזנאי בגלל שהוא נולד אוהב נשים, וכאשר הוא כן בוחר בחיים הפקריים הוא מבין שהוא לא דתי ובטח לא חרדי...........וכאן יום יום קמים אוהבי בנים וצועקים אנחנו דתיים......לא מצליח להבין אותם
מי שהוא אוהב נשים ונשוי אז יש לו סיפוק מאשתו, אם אין תקלה כלשהי. מי שהוא אוהב בנים, יש לו סיפוק רק מבנים. זה נושא ארוך ומורכב. פתח אשכול בנושא