בית פורומים בחדרי חרדים

השמאל הארור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/2/2023 14:56 לינק ישיר 
השמאל הארור

קליפת השמאל יהודים מהערב רב הארורים, כבוד בית משפט בראשותו של ראש הנחש אהרן ברק שר"י הכופר בעיקר מאד חורה להם עד נפש,אבל קדושת השבת נרמסת וכבוד התורה ולומדיה נרמסים ורציחת יהודים על ידי ידידיהם הערבים צמיאי הדם לא נוגע להם אבל חיזוק  מערכת המשפט המעוות והעקום שכולו רשע וצביעות זה כואב להם והשקט לא יוכלו עד אשר יכריתו את שם ה' רח"ל מישראל, יש כאן מלחמת עמלק אמיתית ונקוה שבכריתת ראש מערכת המשפט המעוותת בראשות עוכרי ישראל נזכה לגאולת ישראל בימינו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2023 17:20 לינק ישיר 

כן, אכן ראיתי בכל ספרי הקודש החל מהתנ"ך עובר דרך הגמרא עד לספרי מוסר וחסידות שברגע שמערכת המשפט בישראל ישתנה לטובת הימין הישראלי משיח תיכף יבא... הצחקת אותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2023 19:03 לינק ישיר 

נפל אני מקוה שלא נפלת מהצחוק הלא ברור,  אכן נפילת המשפט הנוכחי היא כבר התחלה לשינוי לפסוק המפורש כי ציון במשפט תפדה ושביה בצדקה והגמרות על זה במס' שבת קלד ועוד. מה יהיה בסוף השם יודע אבל מתחיל שינוי במהות וזה העיקר.עתה זמננו להתפלל על זה.ולא לצחוק. כי הכל תלןי בתיקון המשפט. יעויי' בליקוטי מוהר"ן סימן ב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2023 19:35 לינק ישיר 

נפל כתב:
כן, אכן ראיתי בכל ספרי הקודש החל מהתנ"ך עובר דרך הגמרא עד לספרי מוסר וחסידות שברגע שמערכת המשפט בישראל ישתנה לטובת הימין הישראלי משיח תיכף יבא... הצחקת אותי

מומלץ לך לקרוא היטב את פרק ראשון של ישעיהו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השמאל הארור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext