| נשלח ב-20/2/2023 17:48 |
|
| |
מחר יהיה זה המבחן הגדול
לאחר שאנו רואים את היד הרכה של המשטרה ואיך שהיא מתחייסת למפגינים החוסמים כבישים ראשיים בינעירוניים, ואיך המשטרה מתייחסת למרימי דגל אשף וכל מיני מפירי סדר, מחר תיערך הפגנה של העדה החרדית נגד המשך מעצרו של דנון החשוד בהצתת חנות סלולר בגאולה, או אז נראה איך המשטרה תתייחס למפגינים החרדים האם מה שהיה הוא שיהיה והחרדים תמיד יהיו אזרחים סוג ז' או עם בואו של השר החדש עם הפה הגדול האם הוא יוכל להביא את השינוי כלפי המגזר החרדי שיקבלו יחס שווה למפגיני השמאל או הכל חרטה, גיבובי מילים בעלמא מילות סרק ואין ביכולתו לשנות את מדיניות המשטרה גם אם זה לאוכלוסייה קרובה רעיונית אליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2023 19:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2023 21:12 |
|
| |
ההחלטה של בן גביר תהיה קלה. המבחן כבר היה בהפגנות הקודמות, תשאל את גב' דז'לובסקי מה היה הציון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2023 21:24 |
|
| |
יש הבדל עצום בין ההפגנות.
מפגיני השמאל-מרכז, בדרך כלל לא פוגעים בשוטרים, אלא הולכים עם דגל או שלט.
אצל החרדים יש הפגנות רבות שכל מהותן לפגוע בשוטרים, אז התגובה בהתאם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2023 21:40 |
|
| |
לה''ו. מכיוון שנכנס אדר, אזי שיתחפשו לסמולנים, וינסו את מזלם. תכלס, ברור שהאכיפה תהיה שונה ב180° נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2023 21:45 |
|
| |
ירו_שלמי
| הירוק כתב: |  | | יש הבדל עצום בין ההפגנות.
מפגיני השמאל-מרכז, בדרך כלל לא פוגעים בשוטרים, אלא הולכים עם דגל או שלט.
אצל החרדים יש הפגנות רבות שכל מהותן לפגוע בשוטרים, אז התגובה בהתאם.
|
|
שקר, גם אצלנו הרוב לא פוגע בשוטרים וגם אצלם ישנם כאלה שחוסמים כבישים פורצים גדרות וכו'. בהפגנות הפלג (שאני ממש לא מסמפט) הם בעיקר חסמו כבישים ע"י ישיבה על הכביש, לא משהו שהמפגינים בתל אביב ובבלפור לא עושים, ונענו בבואש!
למה עדיין לא קרה פעם אחת שיתיזו בואש על חוסמי הכבישים בתל אביב, אסתפק בינתיים במכתזית.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2023 22:12 |
|
| |
וואלה? החרדים חוסמים את ככר השבת והשמאל את נתיבי איילון, יחי ההבדל הקטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2023 22:59 |
|
| |
רק אחרי שיורידו את ראש התמנון שבנתיים זה לא בטוח יקרה יוכלו להתחיל לטפל בזרועות שלו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2023 06:49 |
|
| |
מתברר שהמשטרה אכן הכילה את האירוע ושינתה פאזה למרות האלימות המטורפת של המפגינים ששברו חלונות של הרכבת הקלה ופגעו במכוניות משטרה וזרקו אבנים על מכוניות חולפות, למרבה הבושה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2023 07:46 |
|
| |
זה לא בן גביר, זה המפכ"ל והמשטרה שהעדיפו לוותר לחרדים יותר מאשר להיות מחוייבים 'להשוות' ולהחמיר טיפה עם השמאל.
|
|
|
|
|