שרת ההסברה גלית דיסטל אטבריאן אמרה כי נאסר עליה לפרסם מידע עובדתי על הרפורמה.
"תעמידו פני מופתעים: לקראת הקמפיין הנרחב שתכננתי להסברת הרפורמה ולמען האחדות, קיבלתי הרגע את תשובת הייעוץ המשפטי: נאסר עלי לפרסם כל מידע עובדתי על הרפורמה
קודם נתניהו ועכשיו תורי. כי אסור לסדוק את מסך השקר שמפרק את העם. רק האליטה תשלוט בשיח הציבורי. אין מקום לאמת. אלחם
"במכתב תשובה אומרת היועמ"שית במשרד ראש הממשלה, שלומית ברנע פרגו, כי יש מניעים משפטיים להעלאת קמפיין שכזה. בנוסף הזכירה היועמ"שית כי תפקידו וסמכויותיו של המשרד, טרם עודכנו מאז שהוקם". מניעים (או מניעות???) משפטיים!!! לפטר עוד היום בערב!!!
האמת נשמע חריף ומאתגר אבל אולי יורשה לי להבין האם כספי הציבור לא מיועדים בראש ובראשונה לידע את הציבור בפרטי הצעת החוק?
תוקן על ידי מכמונת ב- 22/02/2023 21:49:46
נשלח ב-22/2/2023 21:50
במדינה הבולשביקית שלנו אי מימון זה כמעט סתימת פיות. כל עוד, מירב מיכאלי יכלה לקדם את עצמה על ידי אוטובוס הזוי "לטיפול בהטרדות". הכניסה מערכות כריזה לאוטובוסים שמדברים על נשים לפני גברים (לא זוכר כבר את הנוסח המדויק אבל את העיקרון).
כל זה היה כמובן מכספנו, ואי אפשר לעשות "איפה ואיפה"..
נשלח ב-22/2/2023 22:23
כאשר בעולם הרחב תהיה הסתה נגד מדינת ישראל בגלל אמירה של בן גביר, למשל, והוא אכן איש פוליטי וגם שר, אסור כמובן להגן על מדינת ישראל ברחבי העולם, כולל שגרירינו באו"ם ושאר השגרירים במדינות העולם, כי זה 'קמפיין פוליטי'...
נשלח ב-22/2/2023 23:04
מה נעשה שהממשלה מפגרת !
לימין באמת לא מגיע לשלוט! הוא לא יודע לעשות את זה! אם היה להם טיפה אומץ היו משיבים לה מכתב תשובה שאומר לא ביקשנו את דעתך ותפקידך לייעץ כשמבקשים ממך...
הימין נמצא באחד מהמלחמות הגדולות בתולדותיו לשבירת ההגמוניה של השמאל ששולט בנו והוא לא מנסה אפי' להסביר את עצמו... איפה ביבי? לפני הבחירות הוא יודע להביא ראיונות מוצלחים ביותר.. למה היום הוא נדם? איפה חברי הכנסת? למה הם לא יוצאים למסע הסברה? מדוע השלטי חוצות זה מתרומות של אנשים? חצי מהמפגינים לא יודעים מה הזה המהפכה ולמה היא לא טובה והם קונים את מה שדוחפים להם בערוצי התקשורת ופשוט מפחדים שתהיה מדינת הלכה או דיקטטורה שמבטלת את הבחירות חצי ממתנגדי הרפורמה זה בגלל שהם מאמינים שיש קרע בעם והם מעדיפים לוותר בשביל שלא תהיה מלחמת אחרים רק שהם לא מבינים שהמלחמה זה בתקשורת ולא במציאות
נשלח ב-22/2/2023 23:38
פלדלפי כתב:
אם היה להם טיפה אומץ היו משיבים לה מכתב תשובה שאומר לא ביקשנו את דעתך ותפקידך לייעץ כשמבקשים ממך...
במדינה הבולשביקית שלנו אי מימון זה כמעט סתימת פיות. כל עוד, מירב מיכאלי יכלה לקדם את עצמה על ידי אוטובוס הזוי "לטיפול בהטרדות". הכניסה מערכות כריזה לאוטובוסים שמדברים על נשים לפני גברים (לא זוכר כבר את הנוסח המדויק אבל את העיקרון).
כל זה היה כמובן מכספנו, ואי אפשר לעשות "איפה ואיפה"..
וזה נראה לך דומה?
יש הגיון רב בליידע את הציבור בתקנות\כללים חדשים כן בתעריפים חדשים שעומדים להיכנס לתוקף.
אכן על הדרך השרה השקיעה בגרפיקה מוגזמת במיתוג "דרך שווה" כאשר באורח פלא השתמשו באותם צבעים שבו היה הקמפיין של מפלגתה בבחירות.. (אגב, אין לי מושג אם הסרטון שעשתה באוטובוס היה בכלל מכספי ציבור) וזה לא בסדר. אפילו מאוד לא בסדר. אבל זה לא אומר שצריך להכשיר עכשיו קמפיין פוליטי פר אקסלנס.
האמן לי שאני מתעב את הבולשביקים, החונטה המשפטית, השמאל הסהרורי, לא פחות ממך. אך כגודל התיעוב, כך אני נזהר שלא להיות צבוע ונוכל כמוהם.
נשלח ב-23/2/2023 00:26
הסבר נא האם הציבור לא זכאי לדעת מהו החוק המוצע? וכי עליו לשמוע רק את התשקורת המעוותת?
נשלח ב-23/2/2023 00:48
למה זה חשוב לעשות קמפיין על החוקים המוצעים ו"ליידע" את הציבור? כדי שהציבור לא יכעס על הקואליציה? זה מטרה פוליטית. בשביל זה יש כספי מימון מפלגות ל"קשר עם הבוחר". יתכבדו נא מפלגות הקואליציה ויממנו מכספי המפלגות קמפיין שמסביר לציבור הבוחרים למה לשיטתם הצעת החוק טובות.
אגב, החוקים מופיעים באתר הכנסת וכל אחד יכול לקרוא אותם כולל דברי ההסבר של מצעי החוק, ללא התיווך המוטה של התישקורת.
נשלח ב-23/2/2023 01:18
השרה כתבה ש'בכוונתה היה להעביר עובדות בלבד'. ואין לגיטימי מלהעביר את העובדות כפי שהן. לאזרח מן השורה הניזון מהתשקורת אין שום סיבה לפנות לבדוק באתר הכנסת.
נשלח ב-23/2/2023 01:18
חריף_ומקשה כתב:
פותח האשכול ומי שהחרה החזיק אחריו הב הב
אתם פתטיים!
מה הקשר סתימת פיות? מישהו מונע ממנה לעשות קמפיין ציבורי פוליטי? מונעים ממנה לעשות זאת מכספי הציבור.
טחו עיניכם מראות? אתם רוצים שכל שר יבזבז מכספי הציבור מאות אלפי שקלים על קמפיין פוליטי כדי לפאר ולרומם את קרנו ? ה ש ת ג ע ת ם ? ? ?
כן זה גם עבד בהתנתקות עם משרדי יחצנים הכי יקרים בשוק שאריק שרון מימן מכיסו
כמה חזק כוחה של התקשורת, אין הבדל בין שלטון הימין לשלטון השמאל, כי אם בהנדסת התודעה ובשטיפת המוחות
נשלח ב-23/2/2023 08:53
לחריף - אני לא מדבר על קמפיין דרך שווה אלא על אוטובוס מיוחד שהושק בקול רעש גדול עם מראות וכו' למי שזוכר...
נשלח ב-23/2/2023 18:34
חריף_ומקשה כתב:
למה זה חשוב לעשות קמפיין על החוקים המוצעים ו"ליידע" את הציבור? כדי שהציבור לא יכעס על הקואליציה? זה מטרה פוליטית. בשביל זה יש כספי מימון מפלגות ל"קשר עם הבוחר". יתכבדו נא מפלגות הקואליציה ויממנו מכספי המפלגות קמפיין שמסביר לציבור הבוחרים למה לשיטתם הצעת החוק טובות.
אגב, החוקים מופיעים באתר הכנסת וכל אחד יכול לקרוא אותם כולל דברי ההסבר של מצעי החוק, ללא התיווך המוטה של התישקורת.