מסופר על הרבי מסאטמר שפעם אחת כשעלה מבור המים במקווה ראה כי מישהו לקח לו את המכנסיים והחליפם במכנסיים חדשות, ביציאה מהמקווה הוא אמר לגבאים לומר לאותו ברנש שהחליף כי לעולם האמת מגיעים בלי מכנסיים ואם יצא דינו לחובה, המכנסיים לא יצילו אותו והוא יחטוף על ישבנו הערום.
נשלח ב-23/2/2023 09:08
אני מחכה לגאטקעס….
נשלח ב-23/2/2023 12:37
אני מוחה על הלשון המזלזלת בגאון הדור שנפטר עקיצתן עקיצת עקרב נשיכתן נשיכת שועל, המחיר הכואב של ביזוי תלמיד חכם, לא שווה את טיפת תשומת לב שמקבלים על כל "פנינה" חכמה כאן.
נשלח ב-23/2/2023 18:11
איש_חשוב כתב:
אני מוחה על הלשון המזלזלת בגאון הדור שנפטר עקיצתן עקיצת עקרב נשיכתן נשיכת שועל, המחיר הכואב של ביזוי תלמיד חכם, לא שווה את טיפת תשומת לב שמקבלים על כל "פנינה" חכמה כאן.
יישר כוח שאתה אומר את הדברים, אבל קח בחשבון שלא מתלוצצים עליו ח"ו אלא על זה שמעמיד את המכנס למכירה.
נשלח ב-24/2/2023 00:11
זה לא בדיחה, מכנסים של רב אלוקי כמו מרן הרב קנייבסקי זצ"ל שוה הרבה, יתכן שיש בזה סגולה. בגד של צדיק מקבל קדושה.
המכירה בוטלה. כאן המקום להזהיר את הטיפשים ממלכודת שעלולים להציב נכדם של גדולי ישראל לרגלי הטיפשים כדי להעלות את ערכם של פריטים אחרים שברשותם ובסופו של יום הרוכשים ימצאו את עצמם במלכודת אחת גדולה וירידת ערך של הפריטים שרכשו במחיר מפולפל לשווים של פריטים אחרים שנמכרים לאלטע זאכן...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/02/2023 00:05:32
נשלח ב-27/2/2023 23:33
כמובן שלא ניתן לשלול אפשרות שהנכדים בעצמם ירכשו פריטים מסוימים במחיר מפולפל כדי להפעיל בהמשך את המלכודת הנ"ל. דברי אלה לא נאמרו על נכדי ר' חיים זצ"ל אלא על היתכנות באופן כללי.