| נשלח ב-23/2/2023 06:48 |
|
| |
מסופר על הרבי מסאטמר שפעם אחת כשעלה מבור המים במקווה ראה כי מישהו לקח לו את המכנסיים והחליפם במכנסיים חדשות, ביציאה מהמקווה הוא אמר לגבאים לומר לאותו ברנש שהחליף כי לעולם האמת מגיעים בלי מכנסיים ואם יצא דינו לחובה, המכנסיים לא יצילו אותו והוא יחטוף על ישבנו הערום.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2023 09:08 |
|
| |
אני מחכה לגאטקעס….
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2023 12:37 |
|
| |
אני מוחה על הלשון המזלזלת בגאון הדור שנפטר עקיצתן עקיצת עקרב נשיכתן נשיכת שועל, המחיר הכואב של ביזוי תלמיד חכם, לא שווה את טיפת תשומת לב שמקבלים על כל "פנינה" חכמה כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2023 18:11 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אני מוחה על הלשון המזלזלת בגאון הדור שנפטר עקיצתן עקיצת עקרב נשיכתן נשיכת שועל, המחיר הכואב של ביזוי תלמיד חכם, לא שווה את טיפת תשומת לב שמקבלים על כל "פנינה" חכמה כאן. |
| יישר כוח שאתה אומר את הדברים, אבל קח בחשבון שלא מתלוצצים עליו ח"ו אלא על זה שמעמיד את המכנס למכירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2023 00:11 |
|
| |
זה לא בדיחה, מכנסים של רב אלוקי כמו מרן הרב קנייבסקי זצ"ל שוה הרבה, יתכן שיש בזה סגולה. בגד של צדיק מקבל קדושה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2023 04:31 |
|
| |
| רציף כתב: |  | זה לא בדיחה, מכנסים של רב אלוקי כמו מרן הרב קנייבסקי זצ"ל שוה הרבה, יתכן שיש בזה סגולה. בגד של צדיק מקבל קדושה. |
|
זו סגולה גדולה ונשגבה מאוד למקשה לילד רח"ל, כמאחז"ל באבות "לא הפילה אשה מריח בשר הקודש".
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2023 08:01 |
|
| |
המוכרים ממש לא מתכוונים לקדושה שבבגד, אלא לקדושה שבכסף….
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2023 10:19 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
זה לא בדיחה, מכנסים של רב אלוקי כמו מרן הרב קנייבסקי זצ"ל שוה הרבה, יתכן שיש בזה סגולה. בגד של צדיק מקבל קדושה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2023 14:45 |
|
| |
אם זה עבר כביסה זה שווה פחות אם לא יש על מה לדבר, מעניין מה עם הגרביים והלבנים אוי מה נהיה מהליטאים מהזן הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2023 18:56 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | אם זה עבר כביסה זה שווה פחות אם לא יש על מה לדבר, מעניין מה עם הגרביים והלבנים אוי מה נהיה מהליטאים מהזן הזה |
|
|
|
|
|
|