בית פורומים בחדרי חרדים

ריססה גרפיטי "טרף תועבה" והציתה עם בנזין מסעדה כי לטענתה האוכל לא כשר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/2/2023 14:33 לינק ישיר 
ריססה גרפיטי "טרף תועבה" והציתה עם בנזין מסעדה כי לטענתה האוכל לא כשר

צפו בתיעוד: תושבת קרית ים הציתה את המסעדה כי "האוכל לא כשר" (וידאו)
הנאשמת, תושבת קרית ים (38), הציתה את מסעדה 'אמריקן בורגר' ברחוב מרטין בובר בקרית ים לאחר שחשבה שהאוכל בה אינו כשר. לבעל העסק ששהה בתוך המסעדה נגרמו חבלות בידיו
מירית פנחס| עודכן 22.02.23, 14:05

תושבת קרית ים, בת 38, הציתה מסעדה בקרית ים כאשר בעל העסק שהה בפנים בטענה כי האוכל במקום אינו כשר. בעל העסק נאלף לקפוץ מעל האש הבוערת כדי להציל את חייו. השבוע הוגש נגדה כתב אישום בבית משפט המחוזי בחיפה. 

לפני מספר שבועות בשעות הצהריים נכנסה הנאשמת למסעדת "אמריקן בורגר" ברחוב מרטין בובר בקרית ים וביקשה לדעת איזה אוכל מוגש במסעדה. בעל המקום הסביר לה שמדובר באוכל בשרי והיא בתגובה אמרה לו שהאוכל אינו כשר. בעל המקום השיב לה שהאוכל כשר והיא ביקשה מנת צ'יפס. אז הבהיר לה שהצ'יפס מטוגן בשמן בשרי ולמרות זאת היא עמדה על הזמנתה. בזמן הכנת המנה אמרה: "אללה ייסתר פיקוח נפש".
יום למחרת בשעות הצהריים הגיע הנאשמת לרחבת הכניסה למסעדה עם מיכל תרסיס צבע אדום. לאחר מכן ריססה על הרצפה את המילים "לא כשר", "טרף". כשבעל המקום הבחין בכך הוא ביקש ממנה לחדול ממעשיה. היא לקחה את המיכל וריססה פעם נוספת על הרחבה ואמרה לו: "טוב אם אני לא אעשה את זה עכשיו, אני אעשה את זה אחר כך כשיהיה סגור". 
באותו יום, בשעות הערב, הגיעה הנאשמת פעם נוספת למסעדה עם מיכל בנזין אותו רכשה בתחנת דלק. באותו מועד החל בעל המקום בסגירת המסעדה. הוא סגר את הדלת ושהה בפנים לבדו. הנאשמת ישבה באותה עת בבית קפה סמוך והמתינה, זמן מה לאחר מכן ניגשה לרחבת המסעדה בה נכחו באותה עת אנשים, שפכה בנזין לאורך הדלת והציתה אותה עם מצית. חזית המסעדה החלה לבעור, בעל המסעדה פתח את הדלת וקפץ מעל לאש הבוערת אל מחוץ למסעדה כדי להציל את נפשו. 

כתוצאה ממעשיה למסעדה נגרם נזק בשווי של אלף שקל, ולבעל המקום נגרמו חבלות בידיו. לאחר המעשה נעצרה האישה על ידי משטרת זבולון, והשבוע כאמור הוגש נגדה כתב אישום בבית משפט המחוזי בחיפה בגין עבירות של הצתה, היזק בזדון, איומים, תקיפה הגורמת חבלה של ממש.  

עו"ד תומר נוה, המייצג את הנאשמת: "טרם קיבלנו את חומרי החקירה. מדובר בכתב אישום שהוגש זה עתה, עם קבלת החומרי חקירה נגיב בצורה סדורה בבית המשפט"

תיעוד: אישה מציתה מסעדה בקריית ים כי היא לא כשרה  
העובד במקום: "כשראיתי את האש פתחתי מהר את הדלת כדי להציל את עצמי"
תושבת קריית ים בת 38 הציתה מסעדת בשרים בעיר כי היא לא כשרה. יום לפני היא הגיעה למקום והטיחה באחד העובדים את הטענה הזו - ולמרות התעקשותו שלא כך הדבר, היא חזרה לשם כדי לרסס בגרפיטי "תועבה" ומילים נוספות. למחרת רכשה בנזין בתחנת דלק ושרפה את המקום, כשהעובד בפנים

פרקליטות מחוז חיפה הגישה היום (רביעי) לבית המשפט כתב אישום נגד פ', תושבת קריית ים בת 38, שהציתה סניף של "אמריקן בורגר" בעיר לפני כשבועיים, כי לטענתה נמכר בו אוכל לא כשר. יום לפני ההצתה, פ' הגיעה בשעת צהריים למקום, ברחוב מרטין בובר, שאלה את אחד העובדים מה הם מגישים והטיחה בו שהאוכל לא כשר. הוא התעקש שזה לא כך.

כעבור זמן קצר חזרה כדי לרסס על עמוד סמוך למסעדה עם תרסיס צבע אדום: "לא כשר", "טרף", "תועבה". העובד שהבחין במעשיה ביקש ממנה להפסיק. פ' הטיחה בו בזעם: "טוב, אם לא אעשה את זה עכשיו, אעשה את זה אחר כך שהמקום סגור". למחרת בשעת ערב מאוחרת התיישבה בבית קפה סמוך למקום כשבידה בקבוק בנזין שרכשה מתחנת דלק ומצית. היא המתינה שהעובד יסגור כדי שתוכל לפעול, אז ניגשה למקום, שפכה את הדלק ולאחר מכן הציתה את המסעדה. העובד שהיה שם רגע לפני סגירה יצא החוצה בניסיון לכבות את השריפה.

כשראיתי את האש פתחתי מהר את הדלת כדי להציל את עצמי. השערות של הידיים שלי נשרפו", שחזר בעדותו בפני חוקרי תחנת משטרת זבולון, שחקרו את הפרשה. לוחמי אש הוזעקו למקום והצליחו לכבות את האש במהירות. העובד ניצל ולמסעדה נגרם נזק של אלפי שקלים. פ' נעצרה על ידי שוטרי תחנת זבולון בחקירתה וטענה שהיא חפה מפשע, אולם בידיהם היו עדויות המפלילות אותה, מעובד תחנת הדלק ממנו רכשה את הבנזין זמן קצר לפני ההצתה, וכן סרטונים. בנוסף, לבעלת עסק סמוך למקום אמרה פ': "הצתתי את המסעדה כי היא לא כשרה".

מיוחסות לה כעת עבירות של הצתה, תקיפה הגורמת חבלה של ממש, היזק בזדון ואיומים. סנגורה, עו"ד תומר נווה, מסר בתגובה להאשמות נגדה כי "טרם קיבלנו את חומרי החקירה. מדובר בכתב אישום שהוגש זה עתה. עם קבלת החומרים נגיב בצורה סדורה בבית המשפט".

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 23/02/2023 14:39:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2023 14:52 לינק ישיר 

ואיי איזה בושות ... חילול השם ...מדאיג אותי מה יאמרו החילונים ... כי אילולי המקרה הזה הם היו מתים עלינו ... חבל .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2023 15:07 לינק ישיר 

אין לי צל של ספק שהיא לא מאה, אבל אם זה יכול לגרום לשנאה וקיטוב והשנאת הדת, ח"ו מלוותר על זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2023 15:13 לינק ישיר 

שאלו את עצמכם האם הגבתם כך גם על הכתבה והתיעוד של המטורף ששיסה את כלבו בחרדים באשדוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2023 16:06 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

שאלו את עצמכם האם הגבתם כך גם על הכתבה והתיעוד של המטורף ששיסה את כלבו בחרדים באשדוד.

טבעם של אנשים להזדהות עם אנשים מהמגזר שלהם לטוב ולרע ...
לא ראיתי חילונים שמלקים את עצמם על כל דבר ומצד שני מסנגרים על כל חרדי שיעשה משהו לא טוב ...
אולי כלפי ערבים הם כן ככה ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ריססה גרפיטי "טרף תועבה" והציתה עם בנזין מסעדה כי לטענתה האוכל לא כשר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext