בית פורומים בחדרי חרדים

הורי הנרצחים בחאוורה הסכימו לתרום איברים של בניהם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2023 23:20 לינק ישיר 
הורי הנרצחים בחאוורה הסכימו לתרום איברים של בניהם

המרכז הלאומי להשתלות: הוריהם של הנרצחים בפיגוע, הלל ויגל יניב, האחים שנרצחו היום בפיגוע ירי סמוך לחווארה הסכימו לתרומת איבריהם על מנת להציל חיים. שני האחים שנרצחו נשאו כרטיס אדי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2023 07:25 לינק ישיר 
אנחנו רחוקים מהדרגות הגבוהות הבלתי נתפסות באמונה ובאהבת התורה של 'המזרוחוניקים'

מה שמדהים אותי זו עוצמת האמונה של ההורים והסבא. הדם החם של הבנים/נכדים  עדיין על הכביש... הלם ואסון נורא, והאימא מדברת בכזו אמונה עוצמתית ובלתי נתפסת כמו:  " חטפנו סטירה מהקב"ה אבל אנחנו גם זוכרים את החסדים" ומבקשת עוד ועוד להעצים בלימוד התורה, להרבות בחסדים, ובקשה לשרות צבאי משמעותי. וכו' וכו' 
אוי כמה 'החיצוניות' מטעה!   את חטאי אני מזכיר היום, גם אני בצעירותי הייתי כמו אותם חרדים הלבושים חיצונית עם ה 'שמונה בגדים' ואוהבים לזלזל ב 'מזרחניקים' , אוי..  ג-י-ו-ו-ע-ל-ד!!!  כמה אנחנו רחוקים מהדרגות הגבוהות הבלתי נתפסות באמונה ובאהבת התורה של 'המזרוחוניקים'  הללו.

תוקן על ידי momeir ב- 27/02/2023 07:28:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2023 08:44 לינק ישיר 

אחרי הודעה והודאה כנה על הערצתי והזדהותי עם דברי מומאיר בעניין תגובת ההורים והמדהימה.

למזרחיסטים אומר - לא מדובשך ולא מעוקצך, אחרי כל הדיבורים הגבוהים מה שקרה בשטח הוא פוגרום יצרי ומטורף, שום דבר לא ניכר שם מהקבלה הכה נשגבה של דין ה' כפי שניכרה בדברי המשפחה, רק שירי נקמה ותגובה חייתית יצרית ולא יהודית!

ה'נשמות' האלו עוד יובילו אותנו לבחירות מהר מאוד, הכל בשם 'ימין על מלא'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2023 11:49 לינק ישיר 

רחמנות

תוקן על ידי מכמונת ב- 27/02/2023 11:55:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2023 12:33 לינק ישיר 

לירושלמי - לא מסכים אתך.

אמנם עצוב מאוד שנקלענו לכך.
אני לא הייתי נוהג כמוהם, וגם הייתי מונע את ילדי לנהוג כך.
אבל יש סיכוי סביר שזה הדבר היחיד שבאמת מרתיע אותם, ומה לעשות ואנחנו במלחמה מוכחשת....

גם בפרעות שהיו בלוד לפני שנתיים, מי שהצליח ב,ה להציל קצת את המצב במקום המשטרה הלכאורה עצלה שלנו, היו החברה' האלו, אין מה לעשות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2023 13:40 לינק ישיר 
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו.

ירו_שלמי
גם אני  סולד ומתעב אלימות ומכל סוג.  
אבל אשמח אם תחכים אותנו איך לדעתך ניתן למנוע את הרציחות הבאות?
האם לחשוב שנגזר עלינו ללכת כצאן לטבח? הגיוני לדעתך שרצון ה' הוא שירצחו את בניו?.
או אולי אין ברירה וצריך ליצור הרתעה! 
הבג"ץ והיועצים המשפטיים עוצרים כל מהלך של הרתעה.
במקום עונש מוות למחבלים יש בתי סוהר (בתי מלון) עם לימודים אקדמאיים בחינם.
במקום ייבוש המרצחים מבחינה כלכלית, הם מקבלים משכורות שאנחנו מעבירים להם.
אין עונש מוות למרצחים המוסלמנאצים. הבג"ץ קובע מדיניות הפוכה לרצון רוב העם.
הבג"ץ מכתיב מדיניות של 'הכלה' שמעודדת רצח יהודים. 
שישרף כל הכפר חווארה ושלא תיפול שערה אחת מראשו של ירושל_מי, ומכל יהודי אחר שכל חטאו הוא שהוא יהודי

תוקן על ידי momeir ב- 27/02/2023 14:19:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2023 16:32 לינק ישיר 

מצד רביעי ומומאיר

האם זה ייצור הרתעה? שאלה טובה. אני מאמין בצורך בהרתעה הרבה יותר מבשיחות שלום וויתורים שנועדו רק לפתוח את התיאבון. כדי ליצור הרתעה צריך מחקר פסיכולוגי מעמיק חיזוקים חיוביים ושליליים, כך למשל יש יתרון לתגובה קבועה מראש וברורה לכל אם היא באמת רצינית (כמו הריסת בתים), ומאידך לפעמים יש יתרון לאירועים בהם 'בעל הבית השתגע', השאלה היא האם תגובה פרועה ובעלת חוסר שליטה לא ייצא שכרה בהפסדה.

תשאלו כל יועץ חינוכי כמה התפרצות פרועה תעזור למשמעת החינוכית, ולא תצביע להיפך - על ייאוש בהלה וחוסר משמעת עצמית..

כשישראל רצו לכבוש את הארץ בלי רשות - המעפילים, הם נענשו במתאבדים - כאשר תעשינה הדבורים. מתאבדים, וגם מחבלים יחידים, זה משהו שקשה מאוד להרתיע מחד, וקל מאוד 'להרתיח' מאידך.

אני לא צריך לספר לכם על מחזורי נקמה אינסופיים המתרחשים באותם ערים ערביות, משפחות ששכלו לא מעט עדיין ממשיכים, כי החוב של החמולה היריבה רק תפח..

לכן כל חשוב שהדברים ייעשו בתכנון קפדני ובשיקול דעת. בינתיים הממשלה של בן גביר את סמוטריץ רק ליבתה וריבתה את האש הנוראה. (וזה לא ביבי, הוא היחיד בימין שהייתי שמח להצביע עבורו).

אבל סתם נסחפתי לנושא, רציתי בעיקר לומר שזה ספק אם יועיל אם יזיק, אבל בטוח ישחית את הנפש היהודית של הפורעים, רצח זה רצח וונדליזם זה וונדליזם. המסורת החרדית הרחיקה את זה משנים קדמוניות, היה לנו עם שסלד מדם ולא העלה על דל שפתו את המילה נקמה גם כשזה היה באמת מתבקש. ואז הגיעו הציונים ובעקבותיהם באו הדלי"ם לחנך אותנו לסגוד לדם והאמין בפתרונות שלא שערום אבותינו. אני לא מוכן להיפרד מ'גלותיות' נעלית זו, מין 'פציפיזם' מסוג שאין במקום אחר בעולם, עד ביאת גוא"צ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2023 17:48 לינק ישיר 

momeir כתב:
 ג-י-ו-ו-ע-ל-ד!!!  כמה אנחנו רחוקים מהדרגות הגבוהות הבלתי נתפסות באמונה ובאהבת התורה של 'המזרוחוניקים'  הללו.

רציתי להסכים איתך שאתה באמת רחוק, צודק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2023 18:13 לינק ישיר 
momeir

מזמור_שיר כתב:
 ג-י-ו-ו-ע-ל-ד!!!  כמה אנחנו רחוקים מהדרגות הגבוהות הבלתי נתפסות באמונה ובאהבת התורה של 'המזרוחוניקים'  הללו.

רציתי להסכים איתך שאתה באמת רחוק, צודק.

אתה לגמרי צודק!
לא זכיתי.
אני מכיר את עצמי ואני באמת רחוק רחוק מהרמה הרוחנית שלהם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2023 19:39 לינק ישיר 

היית צריך לענות למזמור שיר, שהוא דוקא קרוב מאד למזרחי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2023 08:23 לינק ישיר 

גם במגזר החרדי יש חוליגנים ופורקי עול, רח"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2023 00:52 לינק ישיר 

momeir כתב:

מה שמדהים אותי זו עוצמת האמונה של ההורים והסבא. הדם החם של הבנים/נכדים  עדיין על הכביש... הלם ואסון נורא, והאימא מדברת בכזו אמונה עוצמתית ובלתי נתפסת כמו:  " חטפנו סטירה מהקב"ה אבל אנחנו גם זוכרים את החסדים" ומבקשת עוד ועוד להעצים בלימוד התורה, להרבות בחסדים, ובקשה לשרות צבאי משמעותי. וכו' וכו' 
אוי כמה 'החיצוניות' מטעה!   את חטאי אני מזכיר היום, גם אני בצעירותי הייתי כמו אותם חרדים הלבושים חיצונית עם ה 'שמונה בגדים' ואוהבים לזלזל ב 'מזרחניקים' , אוי..  ג-י-ו-ו-ע-ל-ד!!!  כמה אנחנו רחוקים מהדרגות הגבוהות הבלתי נתפסות באמונה ובאהבת התורה של 'המזרוחוניקים'  הללו.

כולנו מאוד דומים.

אגב, האמונה של הרבנית פלאי
היא בלתי נתפסת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2023 08:30 לינק ישיר 
האקטיביזם המשפטי החל לפני שנים: הפסיכיאטריה נפגעה מ"משפטיזציה"

רציף כתב:
momeir כתב:

כולנו מאוד דומים.

אגב, האמונה של הרבנית פלאי
היא בלתי נתפסת

נשלח מהאנדרואיד שלי

צודק!
כתבתי 'מזרוחניקים"  להוציא מליבם של אלה החושבים .....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2023 13:45 לינק ישיר 

momeir כתב:

במטותא, 

נא לא לבלבל בשכל, אומנם, רחמנות על המיזרוחניקעס, תינוקות שנשבו במולך הציוני ומוכנים אף להקריב את בניהם ובנותיהם לרעיון ההתנחלויות, למרות שילדים נרצחו ל"ע גם בעיר הקודש ירושלים, אבל הדתלים האלו מסכנים את חייהם ביודעין, ועל כך אנו אומרים לבי לבי על חלליהם, כי המעגל הזה של שפיכות דמים כתוצאה מההרפתקאה הציונית לא תיפסק עד ביאת גואל, הציונים יכו בשכם ובג'נין והערבים יכו בחזרה, ואין לזה שום פיתרון בדרך הטבע, אבל מכאן ועד לעשות אותם מודל לחיקוי הדרך רחוקה, לאחד האחים היה "בת זוג" "חברה", הרבה יראת שמים אין במודל של לתחזק זוגיות שלא במסגרת הנישואין וד"ל,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2023 21:05 לינק ישיר 

באמת, מעוררת התפעלות האמונה, על קברי ילדיה היא אומרת ללמוד תורה, לעשות חסדים.

לא לתאר את תעצומות הנפש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2023 21:18 לינק ישיר 

אלימות גוררת אלימות.

הערב פיגוע ירי שני בחווארה מאז הפרעות.

שני לוחמים נפגעו אחד פצוע קשה ואחד בינוני.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הורי הנרצחים בחאוורה הסכימו לתרום איברים של בניהם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext