בית פורומים בחדרי חרדים

שר הכלכלה ניר ברקת: "צופים גל עליית מחירים לקראת פסח"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/3/2023 14:52 לינק ישיר 
שר הכלכלה ניר ברקת: "צופים גל עליית מחירים לקראת פסח"

ברקת בישיבת הממשלה: "צופים גל עליית מחירים לקראת פסח"
ברקת זעם בפני ראש הממשלה ושר האוצר: "זימנתי אליי את כל הקמעונאים הגדולים במשק בימים הקרובים ואני הולך להגיד להם 'דיר בלאק למי שינצל את ההזדמנות להעלות מחירים', אנחנו נפעל נגדם" • נתניהו וסמוטריץ' גיבו אותו: "אין הצדקה לנצל את עליות המחירים לפני פסח, נפעל למנוע את זה" • הציטוטים מישיבת הממשלה
קרן מרציאנו|N12| פורסם 05/03/23 12:47 
"צופים גל עליית מחירים לקראת פסח", כך התריע היום (ראשון) שר הכלכלה ברקת במהלך ישיבת הממשלה. הוא הוסיף: "זימנתי אליי את כל הקמעונאים הגדולים במשק בימים הקרובים ואני הולך להגיד להם 'דיר בלאק למי שינצל את ההזדמנות להעלות מחירים'. אנחנו נפעל נגדם".

ראש הממשלה נתניהו השיב: "נכון, זה חשוב מאוד. אין הצדקה לנצל את עליות המחירים לפני פסח". שר האוצר סמוטריץ' הצטרף: "נפעל יחד למנוע את זה".

ברקת האשים: "יש מי שרוצה בחסות האירועים להעלות מחירים בלי שישימו לב, ערב פסח להכביד על אזרחי ישראל".  
"לצערי ביותר מידי משרדים פקידים מעמיסים עלינו בירוקרטיות בלתי סבירות. זה הזוי", זעם ברקת, "במקום שמשרדי הממשלה יסייעו לי במהלך של הורדת יוקר המחייה, הם רק מפריעים וחוסמים. זה בלתי מתקבל על הדעת. ראש הממשלה, אנחנו חייבים לטפל בזה. זו הבטחת בחירות שלנו".

נתניהו תמך בברקת: "זה חשוב מאוד, יש לך גיבוי ממני. אני מבקש ממנכ"ל משרד רה"מ להכנס לפרטים ולוודא מי הפקידים שמפריעים ומונעים כניסה של ייבוא חופשי".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 14:56 לינק ישיר 

אז ממה שאני מבין, התירוצים כבר מוכנים לקראת גל עליית המחירים.
ה"פקידים" אשמים שחוסמים ייבוא חופשי ומעמיסים בירוקרטיות. כן בטח.
בושה וחרפה!
קודם תתקנו את החוקים והתקנות הקומוניסטיות המושחתות שמונעות יבוא חופשי בשלל תחומים ומעניקות כוח ליבואנים בלעדיים, ואח"כ אם הפקידים יפריעו תוכלו להתלונן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 16:56 לינק ישיר 

אם לא שמת לב התהליך בעיצומו. בשבועיים האחרונים אני שם לב ליותר ויותר מוצרים שהמחיר שלהם התעדכן בכ 10%

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 18:02 לינק ישיר 

ממשלת "הימין הכלכלי" "הקפיטליסטית" מאשימה את  הקמעונאים בהעלאת מחירים.
אבירי "המשילות" מאשימים את הפקידים.
הם שכחו מי שולט כאן כמעט ברציפות מאז 2009?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 18:20 לינק ישיר 

אם היית הגון היית מציין גם שהקפיצה הכי משמעותית היתה בשנה וקצת האחרונה, החל מנובמבר 21 כשהאחים שלטו פה והבטיחו לא להעלות מיסים. לא שהצד השני כליל תכלת, אבל את האמת יש לומר גם אם היא לא נעימה לעין או לאוזן או למחאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 18:25 לינק ישיר 

אפשר להתווכח מה גרם לאינפלציה בשנה האחרונה (בתחום שליטתם של "האחים" ובעולם הגדול שמחוצה לו). האם אתה טוען שיכולת הקמעונאים להעלות מחירים או תפקוד הפקידות הוא תוצאה של השנה וחצי שלהם בשלטון?

תוקן על ידי A_Smithee ב- 05/03/2023 18:25:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 18:47 לינק ישיר 

muki28 כתב:

אם היית הגון היית מציין גם שהקפיצה הכי משמעותית היתה בשנה וקצת האחרונה, החל מנובמבר 21 כשהאחים שלטו פה והבטיחו לא להעלות מיסים. לא שהצד השני כליל תכלת, אבל את האמת יש לומר גם אם היא לא נעימה לעין או לאוזן או למחאה.

עליית המחירים בישראל בשנה שעברה היתה נמוכה בהשוואה בינלאומית (זה כי בישראל המחירים כבר עלו לרמות גבוהות במיוחד בזמן ממשלות נתניהו-שס"ג האחרונות).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 18:56 לינק ישיר 

כל שנה ושנה, מוצרי הפסח הם ביוקר.
השנה התבשרנו על מחירי המצות שיעלו פלאים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 19:21 לינק ישיר 

לה''ו. אין בעיה...
לא יעלו מחירים.
יקטינו אריזות!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 20:15 לינק ישיר 

YYona כתב:

muki28 כתב:

עליית המחירים בישראל בשנה שעברה היתה נמוכה בהשוואה בינלאומית (זה כי בישראל המחירים כבר עלו לרמות גבוהות במיוחד בזמן ממשלות נתניהו-שס"ג האחרונות).

נשלח מהאנדרואיד שלי

ב10 השנים שקדמו לשנתיים האחרונות שילמתי על מוצרי יבוד כגון שמן, סוכר, קמח וכדו' את אותו הסכום הקפיצה במחיר החלה עם כניסת ממשלת בנטלפיד

לדוגמה אתן את מחיר הקמח שעמד על 4ב10 עם כניסת הממשלה הקודמת וכנראה ללא קשר אליה כי זה קרה כחודש אחרי כניסתה עלה המחיר ל4 ב12 קצת אחרי זה עלה המחיר ל3 ב10 ואם תחילת המלחמה באוקראינה המחיר נהיה 3.9 לקילו אחרי כמה חודשים זה חזר ל3 ב10 והשבוע קניתי 4 ב12

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אל_קפונה ב- 05/03/2023 20:19:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 22:31 לינק ישיר 

YYona כתב:
muki28 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש לך נתונים וגרפים או שקשה לכם להתמודד איתם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שר הכלכלה ניר ברקת: "צופים גל עליית מחירים לקראת פסח"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext