| נשלח ב-6/3/2023 16:45 |
|
| |
ברוך דיין האמת! הרב פורים זצוקללה"ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 18:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 19:29 |
|
| |
hhaavv
זה מה שרובי-בוט שלי סיפק:
 אני מצטער, אבל אני לא מכיר אדם או דמות בשם "הרב פורים". האם תוכל לספק הקשר או מידע נוסף לגבי מי או למה אתה מתכוון?  בכל שנה ממונה בכל ישיבה רב פורים לימי הפורים.  הבנתי, תודה על ההקשר. מינוי "רב פורים" הוא מסורת בחלק מהקהילות היהודיות, במיוחד בישיבות בחג הפורים. הרב פורים הוא בדרך כלל תלמיד שמתמנה להוביל את חגיגות הפורים, שיכולות לכלול קריאת מגילה (מגילת אסתר), ארגון סעודות חגיגיות ועריכת טקסים ופעילויות אחרות הקשורות לפורים. תפקידו של הרב פורים נתפס פעמים רבות ככבוד ואחריות, והוא יכול להוות דרך לתלמידים להפגין את כישורי המנהיגות והארגון שלהם בקהילותיהם.  כמודל שפת בינה מלאכותית, אין לי את היכולת להכיר אנשים, אלא אם הם ידועים בציבור או אם מידע עליהם נמסר לי בעבר. לכן, אני לא מכיר את האדם הספציפי שמתמנה כיום כרב פורים בישיבה מסוימת.  אני מצטער אם לא יכולתי לעזור יותר. האם יש משהו נוסף שאני יכול לעזור לך בו?  מה הכישורים להם אזדקק אם ברצוני להתמנות לרב פורים בעתיד?  הכישורים להתמנות לרב פורים עשויים להשתנות לפי העדה והישיבה. עם זאת, כמה כישורים נפוצים עשויים לכלול: 1. הכרת ההלכה והמנהגים היהודיים: הרב פורים אחראי לרוב להובלת טקסים ופעילויות הקשורות לפורים, ולכן חשובה הבנה מעמיקה של ההלכה והמנהגים היהודיים, במיוחד אלו הקשורים לפורים. 2. כישורי מנהיגות: הרב פורים אחראי פעמים רבות על ארגון והובלת חגיגות פורים, ולכן יכולות מנהיגות חזקות, כולל היכולת להאציל משימות ולנהל קבוצות, חשובות. 3. מיומנויות תקשורת: ייתכן שהרב פורים יצטרך לתקשר עם תלמידים אחרים, חברי סגל וחברי קהילה כדי לארגן ולקדם אירועי פורים, ולכן יכולות תקשורת חזקות עשויות להועיל. 4. יצירתיות: פורים הוא חג חגיגי שלרוב כרוך בתחפושות, מוזיקה ושאר אלמנטים יצירתיים. היכולת לחשוב בצורה יצירתית ולהעלות רעיונות מרתקים לחגיגות פורים עשויה להיות נכס. 5. מחויבות לקהילה: מינוי לרב פורים נתפס פעמים רבות ככבוד ואחריות, ודורש מחויבות חזקה לקהילה ולמסורותיה. חשוב לציין שאלו רק כישורים כלליים, והדרישות הספציפיות להתמנות כרב פורים עשויות להשתנות לפי העדה והישיבה.
תוקן על ידי hhaavv ב- 06/03/2023 19:31:37
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 19:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 20:21 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | hhaavv
זה מה שרובי-בוט שלי סיפק:
 אני מצטער, אבל אני לא מכיר אדם או דמות בשם "הרב פורים". האם תוכל לספק הקשר או מידע נוסף לגבי מי או למה אתה מתכוון?  בכל שנה ממונה בכל ישיבה רב פורים לימי הפורים.  הבנתי, תודה על ההקשר. מינוי "רב פורים" הוא מסורת בחלק מהקהילות היהודיות, במיוחד בישיבות בחג הפורים. הרב פורים הוא בדרך כלל תלמיד שמתמנה להוביל את חגיגות הפורים, שיכולות לכלול קריאת מגילה (מגילת אסתר), ארגון סעודות חגיגיות ועריכת טקסים ופעילויות אחרות הקשורות לפורים. תפקידו של הרב פורים נתפס פעמים רבות ככבוד ואחריות, והוא יכול להוות דרך לתלמידים להפגין את כישורי המנהיגות והארגון שלהם בקהילותיהם.  כמודל שפת בינה מלאכותית, אין לי את היכולת להכיר אנשים, אלא אם הם ידועים בציבור או אם מידע עליהם נמסר לי בעבר. לכן, אני לא מכיר את האדם הספציפי שמתמנה כיום כרב פורים בישיבה מסוימת.  אני מצטער אם לא יכולתי לעזור יותר. האם יש משהו נוסף שאני יכול לעזור לך בו?  מה הכישורים להם אזדקק אם ברצוני להתמנות לרב פורים בעתיד?  הכישורים להתמנות לרב פורים עשויים להשתנות לפי העדה והישיבה. עם זאת, כמה כישורים נפוצים עשויים לכלול: 1. הכרת ההלכה והמנהגים היהודיים: הרב פורים אחראי לרוב להובלת טקסים ופעילויות הקשורות לפורים, ולכן חשובה הבנה מעמיקה של ההלכה והמנהגים היהודיים, במיוחד אלו הקשורים לפורים. 2. כישורי מנהיגות: הרב פורים אחראי פעמים רבות על ארגון והובלת חגיגות פורים, ולכן יכולות מנהיגות חזקות, כולל היכולת להאציל משימות ולנהל קבוצות, חשובות. 3. מיומנויות תקשורת: ייתכן שהרב פורים יצטרך לתקשר עם תלמידים אחרים, חברי סגל וחברי קהילה כדי לארגן ולקדם אירועי פורים, ולכן יכולות תקשורת חזקות עשויות להועיל. 4. יצירתיות: פורים הוא חג חגיגי שלרוב כרוך בתחפושות, מוזיקה ושאר אלמנטים יצירתיים. היכולת לחשוב בצורה יצירתית ולהעלות רעיונות מרתקים לחגיגות פורים עשויה להיות נכס. 5. מחויבות לקהילה: מינוי לרב פורים נתפס פעמים רבות ככבוד ואחריות, ודורש מחויבות חזקה לקהילה ולמסורותיה. חשוב לציין שאלו רק כישורים כלליים, והדרישות הספציפיות להתמנות כרב פורים עשויות להשתנות לפי העדה והישיבה.
תוקן על ידי hhaavv ב- 06/03/2023 19:31:37 |
|
אני שאלתי אותו, לפני למעלה מחודש¡ יתכן, שבינתיים. לחשו לו את התשובה באוזן... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 21:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 21:42 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | קוראים לזה אצלכם באמת הרב פורים? לא פירעם רוב?
|
|
'הרב של פורים' (בעברית), או 'פורים רב' (באידיש ליטאית). פירעם זה באוקראינית?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 23:45 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | קוראים לזה אצלכם באמת הרב פורים? לא פירעם רוב?
|
|
'הרב של פורים' (בעברית), או 'פורים רב' (באידיש ליטאית). פירעם זה באוקראינית? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2023 00:58 |
|
| |
פירעם זה ב"לשון הקודש" הנהוג בארצות אשכנז, ככה הם מבטאים את המילה פורים
והם אומרים ; פירעם רוב.וכותבים ; פורים רב.פורים שמח ; א פריילעכ'ן פורים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 07/03/2023 01:00:53
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2023 01:26 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
תוקן על ידי רציף ב- 07/03/2023 01:00:53 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2023 02:30 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
תוקן על ידי רציף ב- 07/03/2023 01:00:53 |
|
במבטא החסידי הפולני והגליצאי
|
|
הירושלמים והליטאים והחבדניקים מאחלים ; א פריילאכ'ן פורים /// פורים רוב תוקן על ידי רציף ב- 07/03/2023 02:34:19 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2023 13:52 |
|
| |
חנוכה ופורים לא בטלו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2023 16:09 |
|
| |
הכרתם את "חנוכה"? הוא היה פורים...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2023 02:23 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | הכרתם את "חנוכה"? הוא היה פורים... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2023 14:58 |
|
| |
|
היה בירושלים איש מעניין שקראו לו חנוכה, אליו אתה מתכוון ?...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2023 16:55 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
|
היה בירושלים איש מעניין שקראו לו חנוכה, אליו אתה מתכוון ?...
|
|
חכם חנוכה (הלוי) השדכן...
|
|
הוא היה לא מאה, שמח ברחובות, היו עוד, בתיה המשוגעת, טרומבולוק, לייבילוש, מנשקה, יצחק אשכנזי, ויבדל לחיים טובים וארוכים, יוסלה מזכרון משה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|