בית פורומים בחדרי חרדים

השמאל בראשות אהרן ואהוד ברק ניצחו בגדול!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/3/2023 16:35 לינק ישיר 

לענ"ד , הקולאציה לא חשבה שזה רעיון טוב לזרום למשבר חוקתי, ניסתה לחתור לפשרה כלשהי כדי ליצור הסכמה רחבה שבגצ לא יעיז להתערב. האופוזיציה לא ממש ששה לשתף פעולה אז בתור שלב ראשון מעבירה חוק הכי סביר שניתן למכור לקהל השפוי ושבג"צ לא יעיז לגרום עבורו משבר חוקתי. 

אני מניח שבגצ לא פרייארים ולכן הם לא יבטלו את החוק אלא יעקרו אותו באופן כזה או אחר (לדוגמא שינוי כזה גדול יוכל לחול רק מהכנסת הבאה וכדומה) . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 17:42 לינק ישיר 

שוקולד_תות כתב:
אם הבנתי נכון מה שקראתי שמה שלוין ורוטמן אומרים, והאם זה נכון, והאם הם מתכוונים לזה ברצינות, הרי שבגרעין יסוד הרפורמה לא יהיו שינויים משמעותיים. כלומר, הרפורמה תבוצע בצורה מסויימת. וזאת בשלב זה. רק עצם העובדה ש'העיזו' להזיז את 'קווי הבנין' של מר ברק הדיקטטור המשפטי - זה כבר הישג אדיר מימדים. ולא, לא חייבים את הכל כאן ועכשיו, אלא ראשית לפרוץ את המרות הבלתי מעוררת ללא מצרים של שלטון הבג"ץ המעוות, וזה מספיק אפילו במילימטר אחד. משא ומתן לא התקיים עם האופוזיציה המשונה והמופקרת ובעיקר הבורה והטיפשה, ואני לא מכליל את כולם, אלא אני מתכווין ליאיר לפיד האוויל בעל פה הגדול שהוא ראש האופוזיציה, ומה לעשות הוא מתווה את קו הלחימה וההתנגדות (הלגיטימית בעקרון) לקואליציה, וכלפי חלק מאנשי מפלגתו, שאני פשוט כל פעם משתומם מחדש על בערותם וטיפשותם. גם לא התנהל משא ומתן מול המופקרים שאין להם עם הרפורמה שום דבר אלא עם הממשלה והעומד בראשה. ואגב, טוב גם להיווכח אחרי מאות פעמים עוד הפעם - שאין לליבה ודוקטורט ושאר תוארים שום דבר קשור לחכמה והגיון. ועוד פעם הזדמנות לשמוע ולראות את חכמת ה'נאורים' וה'מלומדים' של השמאל השטחי. לפי הבנתי התקיים משא ומתן או יותר נכון דיבורים ודיונים עם אנשים ממחנה שכנגד, אנשים רציניים דואגים ובעלי אחריות שלא חפצים לשפוך דם ולשרוף את הכל בהפקרות פושעת. אם אכן היו דיבורים ודיונים כאלו, זה מעשה חכם של הנהגה אחראית ובעיקר חכמה. הסברא נותנת, שאחרי התנהגות השמאל הנאלח הפושע והמופקרת, הימין יבוא אתו חשבון עוד ועוד בקלפיות. זה אומר שנותן למימון הרבה זמן חקיקה איטית ממוחשבת להעביר חוק חוק בהפרש זמן די סביר. יש גם סיבה לחשוב שבעקבות ההתנהגות השמאל יהיו כאלו אצלם שיפקחו עיניים, כאשר קרה בכמה וכמה 'תחנות' משבר. בקיצור, מהבטן רציתי להביס את הבג"ץ ואת שמאל כבר עכשיו שלא יוכל קום באמצעי מלחמתם ההמשפטיים הדיקטטוריים, ובאמצעות חסותם הפריבילגית תחת רשויות אכיפת החוק. אבל, לשכל יש זמן ואורך נשימה, ובתנאי שיש - עקביות, עמידה על העיקר והעלמת עין מהטפל. הדברים האלו מומלצים גם לנציגנו החכמים של הסיעות החרדיות, אל תתחבו את אפכם למקומות שאינכם צריכים, אל תבלבלו את המח עם חוקי חמץ ועוד דברים שעל פי ההלכה אינכם חייבים בזה מדין ערבות יותר משאר ההלכות של כל איש פרטי בישראל.

כל מילה , נכון ב100.
חוץ מהסיומת, בגץ הוא הראשון שהתערב בנוהל, והחוק מחזיר את המצב לפני ההתערבות, זה שם המשחק

נכון עובדתית. 
אבל, זה לא היה אמור להיות עניינים של החרדים מלתחילה, אין אומרים באידיש: 'נישט אייער באבנס עסק', יבאו המסורתיים והחילונים שרוצים סמלים ושאר שטויות ולא תורה ומצות כהלכתה ויטפלו בזה.

מה לכם אצל החיים החילוניים?
ערבות?  שווין בנטל שמירת מצוות?
סמלים?
יודע מה, אולי יבוא מישהו שישכנע אותי שהם צודקים, אבל טיפשות ממדרגה ראשונה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 17:53 לינק ישיר 

אגב, אני לא כ"כ סבור שהקואליציה נכשלה בהסברה, כי פשוט אין לה כלי הסברה. 
הערוצים המרכזיים הם כלי הסברה של השמאל כך שלא היה סיכוי להסביר דרכם, הערוץ הימני הסביר ודיברר את הקואליציה טוב מאד. גם גם בעיתונות הכתובה. 
ברשתות החברתיות היה פעילות די פעילה גם מצד תומכי הקואליציה.
לרחובות לא יוצאים אנשים מסבירים אלא מוסברים או אנשים שאינם מוכנים לשמוע הסברים, כך שיצאת תומכי הקואליציה לרחובות לא היתה תורמת מאומה. 

תוקן על ידי פלנטה ב- 21/03/2023 17:55:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 18:04 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
חוק החמץ הוא ממש לא מדין ערבות. איזה ערבות יש בזה??? זה פשוט להחזיר את המצב לקדמותו מלפני שנתיים, לפני שבג"ץ דחף את אפו למקום לו לא. הנושא שעל הפרק הוא פשוט פיקוח נפש, שאנשים יעזבו א ת בת החולים לפני פסח, כי לא ניתן בשום אופן אפילו לשתות כוס מים פושרים בבית חולים, גם אם יש לו כשרות מהודרת. זה מינימום שבמינימום. בשנה שיכניסו חזיר בחמאת גמל מטוגן בשומן שור הנסקל מעיר הנידחת. זה עניינם שלהם. אבל בפסח זה על חשבון כל שומרי המסורת, שלא יוכלו להסתדר בשום אופן.

אל דאגה, בתי החולים מספקים מזון ומשתה לחולים, מזון כשר. 
מה עושים החולים בפסח בחו"ל שהגויים מתנהגים עם חמצם כרגיל? מסתדרים, והכל עובר בסדר. 
ושלא יזדקק אף יהודי לבית חולים אלא לבשורות טובות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 18:09 לינק ישיר 

החרדים הם האחרונים האמורים לחנך את בג"צ.
הדבר היחידי מוצדק, פסגת התגברות שתמנע מבג"צ לכופף על החרדים להתגייס לצבא, וזה קשור ישירות לחיים של החרדים.
חמץ מרכולים שבת ועוד - טפשות אחת גדולה, והייתי אפילו אומר חוצפה, ואין מונעים עבירה כלל, גם אם נאמר שיש ערבות, אלא הכל סמלים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 20:48 לינק ישיר 

אם חוק הגיוס היה מה שחשוב למפלגות החרדיות הם בטח היו קופצים על מתווה הנשיא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 21:11 לינק ישיר 

מנסה להכנס לראש חילוני ומשם להבין את הנציגים החרדים, ולא מצליח. במוחי אני שואל אותם, מה בדיוק אתם מחפשים פה? כל המפלגות הם לפחות מעמידים פנים של חלק מהמדינה שווים וכו' רק חלוקים איך לנהל את המדינה מבחינה מדינית חברתית וכלכלית (לפחות זה המשחק), אבל מה עושים כאן החרדים במשחק? יש דרך אחד לקבל אותם במשקפיים חילוניים - להכיל אותם כמו לערבים. לא יקרה. כל אירגוני החסד לא מתקבלים אצל החילוני, כי זה רק התנדבות ולא שותפות. שוב, אני מנסה להתבונן בראש חילוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 22:41 לינק ישיר 

ההבדל הוא שהשמאל מוכן לשבור את הכלים, וללא שום גבולות או קווים אדומים. והימין כמובן שלא. אז די ברור מי יכול לנצח במערכה הזו.

יהיו פה ושם הישגים לימין, בהנחה ובג"ץ לא יבטל את זה, במקרה שבג"ץ יבטל הימין יקבל זאת בהכנעה, בין השאר כי ראשי מערכות הבטחון יהיו לצד בג"ץ. אך בגדול השמאל ישמור על כוחו העיקרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 23:58 לינק ישיר 

צריך כנראה להודות ביושר שהם חזקים יותר, עשירים יותר, והמדינה תקרוס בלעדיהם. ובעל המאה הוא בעל הדעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2023 15:45 לינק ישיר 

קרצטיונא כתב:
השמאל בראשות אהרן ואהוד ברק ניצחו בגדול!!!

כואב הלב. כל מילה מיותרת.

אנחנו לא מפסיקים לנצח בתקופת ממשלה הזאת.

אבי מעוז לא קיבל סמכויות בחינוך.

סמוטריץ' ויתר על חלקים מההסכם איתו.

הורידו את החוק שנותן לבתי חולים סמכות למנוע הכנסת מזון בפסח.

יש נושא שהביקורת של הליברלים לא הובילה להתפכחות של הקואליציה?

אם הנציגים של משפחת קדושים והעולם התחתון ינצחו זה יהיה לכם כואב באמת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2023 00:15 לינק ישיר 

פלנטה כתב:
אם הבנתי נכון מה שקראתי שמה שלוין ורוטמן אומרים, והאם זה נכון, והאם הם מתכוונים לזה ברצינות, הרי שבגרעין יסוד הרפורמה לא יהיו שינויים משמעותיים. כלומר, הרפורמה תבוצע בצורה מסויימת. וזאת בשלב זה. רק עצם העובדה ש'העיזו' להזיז את 'קווי הבנין' של מר ברק הדיקטטור המשפטי - זה כבר הישג אדיר מימדים. ולא, לא חייבים את הכל כאן ועכשיו, אלא ראשית לפרוץ את המרות הבלתי מעוררת ללא מצרים של שלטון הבג"ץ המעוות, וזה מספיק אפילו במילימטר אחד. משא ומתן לא התקיים עם האופוזיציה המשונה והמופקרת ובעיקר הבורה והטיפשה, ואני לא מכליל את כולם, אלא אני מתכווין ליאיר לפיד האוויל בעל פה הגדול שהוא ראש האופוזיציה, ומה לעשות הוא מתווה את קו הלחימה וההתנגדות (הלגיטימית בעקרון) לקואליציה, וכלפי חלק מאנשי מפלגתו, שאני פשוט כל פעם משתומם מחדש על בערותם וטיפשותם. גם לא התנהל משא ומתן מול המופקרים שאין להם עם הרפורמה שום דבר אלא עם הממשלה והעומד בראשה. ואגב, טוב גם להיווכח אחרי מאות פעמים עוד הפעם - שאין לליבה ודוקטורט ושאר תוארים שום דבר קשור לחכמה והגיון. ועוד פעם הזדמנות לשמוע ולראות את חכמת ה'נאורים' וה'מלומדים' של השמאל השטחי. לפי הבנתי התקיים משא ומתן או יותר נכון דיבורים ודיונים עם אנשים ממחנה שכנגד, אנשים רציניים דואגים ובעלי אחריות שלא חפצים לשפוך דם ולשרוף את הכל בהפקרות פושעת. אם אכן היו דיבורים ודיונים כאלו, זה מעשה חכם של הנהגה אחראית ובעיקר חכמה. הסברא נותנת, שאחרי התנהגות השמאל הנאלח הפושע והמופקרת, הימין יבוא אתו חשבון עוד ועוד בקלפיות. זה אומר שנותן למימון הרבה זמן חקיקה איטית ממוחשבת להעביר חוק חוק בהפרש זמן די סביר. יש גם סיבה לחשוב שבעקבות ההתנהגות השמאל יהיו כאלו אצלם שיפקחו עיניים, כאשר קרה בכמה וכמה 'תחנות' משבר. בקיצור, מהבטן רציתי להביס את הבג"ץ ואת שמאל כבר עכשיו שלא יוכל קום באמצעי מלחמתם ההמשפטיים הדיקטטוריים, ובאמצעות חסותם הפריבילגית תחת רשויות אכיפת החוק. אבל, לשכל יש זמן ואורך נשימה, ובתנאי שיש - עקביות, עמידה על העיקר והעלמת עין מהטפל. הדברים האלו מומלצים גם לנציגנו החכמים של הסיעות החרדיות, אל תתחבו את אפכם למקומות שאינכם צריכים, אל תבלבלו את המח עם חוקי חמץ ועוד דברים שעל פי ההלכה אינכם חייבים בזה מדין ערבות יותר משאר ההלכות של כל איש פרטי בישראל.

כל מילה , נכון ב100.
חוץ מהסיומת, בגץ הוא הראשון שהתערב בנוהל, והחוק מחזיר את המצב לפני ההתערבות, זה שם המשחק
נכון עובדתית. 
אבל, זה לא היה אמור להיות עניינים של החרדים מלתחילה, אין אומרים באידיש: 'נישט אייער באבנס עסק', יבאו המסורתיים והחילונים שרוצים סמלים ושאר שטויות ולא תורה ומצות כהלכתה ויטפלו בזה.

מה לכם אצל החיים החילוניים?
ערבות?  שווין בנטל שמירת מצוות?
סמלים?
יודע מה, אולי יבוא מישהו שישכנע אותי שהם צודקים, אבל טיפשות ממדרגה ראשונה. 

להזכיר לך שהחרדים יצאו ראשונים למלחמה נגד בגץ, למה היום לא ? 

ובחוק החמץ קרה דבר פשוט, בגץ התערב בנוהל קיים בטענה שאינו חוקי, חוקקו וזה הפך לחוקי . והנה חוץ מכמה אנרכיסטים , פסח עבר בשלום

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השמאל בראשות אהרן ואהוד ברק ניצחו בגדול!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.