בית פורומים בחדרי חרדים

ארי קלמן מדווח: גלנט יקרא להקפאת החקיקה, נתניהו יתמוך והחרדים יגבו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/3/2023 21:20 לינק ישיר 

יו"ר הקואליציה אופיר כץ מעריך בערוץ 14 שביטן יתיישר עם המשמעת הקואליציונית ויצביע בעד ויהיה להם 61.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2023 21:37 לינק ישיר 

זוכרים איך נתניהו נלחם בסמוטריץ' שחלילה לא יקבל את תיק הבטחון? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2023 22:44 לינק ישיר 

שלג_דאשתקד כתב:
זוכרים איך נתניהו נלחם בסמוטריץ' שחלילה לא יקבל את תיק הבטחון? 

ברור. ביבי מעולם לא היה ימין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2023 01:46 לינק ישיר 

אלי ביתאן:
הח"כים החרדים שותקים. אולי בהמשך הם ידברו, אך מה ששומע מי שמשוחח עם ח"כים בש"ס וביהדות התורה שהם לגמרי רוצים לרדת מהעץ, גם במחיר של דחיית הרפורמה כולה. חוק הגיוס הוא מכשול, ולכן מראש היתה דרישה ברורה לפסקת ההתגברות, אך מה שקרה בחודשיים האחרונים
ברחוב הישראלי גרם אפילו למתנגדי בג"ץ החריפים ביותר במפלגות החרדיות להבין שזו לא הדרך, וצריך פשרה. את הדברים אמר בקולו הראשון לציון הרב יצחק יוסף, שבאופן די נדיר הוא גם הרב הספרדי הבכיר ביותר היום. בשיחות רקע הם אפילו מחריפים את הטון נגד רוטמן וסמוטריץ' ואומרים שהחרדים נקלעו לניסיון של הציונות הדתית להשתלט על מערכת המשפט - ובסופו של דבר אנחנו נשלם את המחיר הציבורי. קולות הפשרה מצד החרדים הפכו למשמעותיים ככל שלוין ורוטמן התמקדו בוועדה לבחירת שופטים ונטו לוותר על פסקת ההתגברות ב-61, מה שאפילו לא יפתור את משבר הגיוס.
מאחורי הקלעים זה הרבה מעבר לשתיקה. החסם האחרון היה גפני אבל גם הוא התרכך בשבוע שעבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2023 08:19 לינק ישיר 

פרסום חשוב:
האולטימטום ששוקלים כעת נתניהו ולוין להציב לגלנט:
אם לא תתמוך - תפוטר.
והפיתוי לדיכטר: תצביע בעד - ותמונה לשר הביטחון.

במילים אחרות: ציניות ורולטה רוסית בביטחון הלאומי

מבחן גדול לאומץ לבו ויושרתו של ראש השב"כ לשעבר

https://t.me/SefiOvadiaLiorKenan/6521

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2023 08:21 לינק ישיר 

מקורבי דיכטר טוענים שאחרי שיחות עם לשכות נתניהו ולוין הוא יצביע בעד הרפורמה. כך גם דוד ביטן.

גלנט וכנראה גם אדלשטיין לא יתמכו.

לפי שעה בקואליציה מתכננים להמשיך בחקיקה כפי שתוכנן, בכפוף להתפתחויות.

הדילמה של דיכטר קלה יותר להבנה כאשר לצד ההתלבטות איך להצביע, ברור שאם יצביע בעד הוא המועמד המוביל לתיק הביטחון בהנחה הסבירה שגלנט ייפרד משם בקרוב.

https://t.me/amitsegal/23623

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2023 12:17 לינק ישיר 

*שר החקלאות וחבר הקבינט, ח"כ אבי דיכטר:*

חברים יקרים, ביטחון המדינה ואחדות העם נמצאים תמיד לנגד עיניי.
מודע היטב לחששות שבציבור, אך
למען הסר ספק, עמדתי עודנה בעינה, הרפורמה במערכת המשפט הכרחית, והיא תבוצע !

הצבעתי בישיבת הסיעה בעד החוק ביחד עם חבריי וכך גם אצביע בכנסת. אני מתואם בנושא עם רה"מ בנימין נתניהו ושר המשפטים יריב לוין.

חבריי בליכוד יודעים היטב, לא אתן ידי להחלפת שלטון הליכוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2023 12:41 לינק ישיר 

ארי קלמן שמשום מה נטל לעצמו קו אנטי ביבי ואנטי המחנה הלאומי מתגלה שוב ושוב כמדבר וכותב מהרהורי ליבו, סביר להניח שמערכת בחדרי המכובדת תחפש ותמצא כתב פוליטי שקצת מתמצא יותר בעניינים באמת ולא רק מצטט כותרות של בן כספית וברק רביד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 00:54 לינק ישיר 

עמית סגל: יש בקואליציה שני חברי כנסת נוספים שלא יתמכו בחקיקה אם תעלה השבוע  
https://t.me/amitsegal/23686

דפנה ליאל:
יו"ר ש"ס אריה דרעי תומך בעצירת החקיקה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 00:55 לינק ישיר 

שר התרבות והספורט מיקי זוהר:
שילמנו מחיר כבד על כישלון ההסברה.
הרפורמה במערכת המשפט היא נחוצה וחיונית, אבל כשהבית בוער, לא שואלים מי צודק אלא שופכים מים ומצילים את יושביו.
אם ראש הממשלה יחליט לעצור החקיקה כדי למנוע את הקרע שנוצר בעם, אנחנו חייבים לתמוך בעמדתו.

עמיחי שקלי:
צריך להודות, ביושר - טעינו בניווט! זה קורה גם לנווטים המנוסים והטובים ביותר.

טעינו, לא בזיהוי הצורך הבוער ברפורמה, היא חיונית מאי פעם, אלא באופן ביצועה. אני מציע להיענות לקריאתו של בני גנץ שנראה שמגיעה מכוונה כנה ונקייה. לשרטט מפת דרכים מחודשת להמשך החקיקה להציג אותה לציבור ולקבוע מראש כללי משחק שיביאו לידי ביטוי ברור את הכרעת העם שיצא לבחירות בפעם החמישית.

איפה שאפשר להשיג הסכמה רחבה יותר נעשה זאת ואיפה שלא נכריע. אם אנחנו מאמינים ביכולת להוביל את המדינה חובה עלינו לשים מוזיקה מעט יותר רגועה ולהאט.

יובהר כאן בצורה חד משמעית אני מקבל לחלוטין את הכרעת סיעת הליכוד שאני חלק ממנה. סומך על שיקול דעתו של רה״מ וחושב שהמתווה המרוכך שהצגנו הוגן ומאוזן אבל האירוע שהתפתח כאן נוגע פחות לתוכנה של הרפורמה ויותר לאווירה הציבורית שנוצרה.

זו עת חירום ביטחונית, אוייבנו מצפון ומדרום חוככים ידיים בהנאה למשמע קריאות הסרבנות ואולי ינסו לאתגר אותנו. אני אומר להם - אל תעזו, אל תנסו אותנו, ביום פקודה נתייצב כאיש אחד מימין ומשמאל דתיים וחילונים מהקיבוץ ומהעיר.

אז כמו בוויז הגם שהיעד הסופי לא משתנה אני ממליץ לחשב מסלול מחדש, כן למרות שאנחנו לגמרי צודקים. פשוט כדי להראות לחברים שלנו שבחרו למפלגות אחרות שקודם כל אנחנו אחים.

אנחנו חייבים לילדים שלנו ליל סדר שבו נשב יחד עם המשפחה שלנו בשמחה, ימי זיכרון שבהם נוכל לשתוק יחד מעל קברי החברים וחגיגות 75 שייזכרו כחגיגות של פיוס ואחווה.

האמת והשלום אהבו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 01:04 לינק ישיר 

מיכאל שמש: נתניהו שוקל להודיע על עצירת החקיקה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 01:22 לינק ישיר 

*השר ניר ברקת:*
״מדינת ישראל היא מעל הכל. עם ישראל מאוחד הוא מעל הכל. אני אגבה את ראש הממשלה בהחלטה לעצור ולחשב מסלול מחדש. הרפורמה נחוצה ונעשה אותה - אבל לא במחיר מלחמת אחים״.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 08:37 לינק ישיר 

עמית סגל
פרסום ראשון: פרקליטו של נתניהו, בעז בן צור, הודיע בימים האחרונים לראש הממשלה שלא יוכל להמשיך לייצגו בתיק 4000 אם החקיקה לא תיעצר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 10:04 לינק ישיר 

ליאור קינן: יור ההסתדרות מכריז על שביתה כללית
https://t.me/SefiOvadiaLiorKenan/6646

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 10:10 לינק ישיר 

מיכאל שמש: גם ההסתדרות הרפואית מודיעה על השבתת מערכת הבריאות
https://t.me/MichaelShemesh/10677

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ארי קלמן מדווח: גלנט יקרא להקפאת החקיקה, נתניהו יתמוך והחרדים יגבו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.