בית פורומים בחדרי חרדים

ארי קלמן מדווח: גלנט יקרא להקפאת החקיקה, נתניהו יתמוך והחרדים יגבו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2023 10:52 לינק ישיר 

יובל שגב:
האירוע הכלכלי הוא משוגע:

- ארנון בר דוד שלף את נשק יום הדין של שביתה כללית.
- פנחס עידן יו"ר ועד שדות התעופה (הליכוד): "מהרגע הזה אין המראות!"
- השלטון המקומי משבית שירותי ניקיון וגני ילדים
- באוניברסיטאות אין לימודים.
- בתי החולים עוברים למתכונת חירום בהוראה של ההסתדרות הרפואית
https://t.me/no_politix/3600

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 11:15 לינק ישיר 

עמית סגל:

בן גביר מאיים עכשיו במפורש בפירוק הקואליציה.

גורמים בקואליציה: זה עכשיו בן גביר נגד כל השאר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 11:30 לינק ישיר 

יקי אדמקר: כל ראשי סיעות הקואליציה נתנו אישור לעצירה זמנית של החקיקה, בן גביר נותר בהתנגדותו. וכמובן יריב לוין שעומד על דעתו לא לעצור
*לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3FQIxVm*
*זירה פוליטית*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 11:50 לינק ישיר 

מיכאל שמש:
יריב לוין לח"כים: הבנתי שאין ברירה אלא לדחות. צריך לשכנע את בן גביר. הוא מאיים לפרק על זה את הממשלה

בעקבות ההחלטה המסתמנת בן גביר כעת "שוקל את צעדיו"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 12:01 לינק ישיר 

דפנה ליאל:
ברייקינג: מפלגות בקואליציה מתחילות לנסח את הודעת העצירה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 12:03 לינק ישיר 

מיכאל שמש:
בן גביר מאיים בשיחות עם נתניהו: אפרוש מהממשלה אך לא אוביל לבחירות. אתמוך בה מבחוץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 12:56 לינק ישיר 

מיכאל שמש:
דרעי מנסה להציע לנתניהו וגלנט נוסחת פשרה. נשקלת האפשרות שגלנט יפרסם הודעה. במטרה להשאיר אותו בתפקיד שר הביטחון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 13:34 לינק ישיר 

*סגן ראש הממשלה ושר המשפטים, יריב לוין:*

כחבר בסיעת הליכוד, אני אכבד כל החלטה שיקבל ראש הממשלה נתניהו באשר להליכי חקיקת הרפורמה המשפטית. זאת מתוך ידיעה שמצב בו איש הישר בעיניו יעשה עלול להביא באופן מיידי לנפילת הממשלה ולקריסת הליכוד.

על כולנו לעשות מאמץ כדי לייצב את הממשלה והקואליציה. על כולנו מוטלת החובה לא לעשות את הטעות שנעשתה בשעתו עם הפלת ממשלת שמיר, טעות שהובילה לאסון הסכמי אוסלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 13:42 לינק ישיר 

חזקי ברוך: מקורבים לראש הממשלה ושרים בליכוד מעלים כעת בפני רה"מ נתניהו את האופציה ללכת למשאל עם מתווה אופוזיציה ומתווה קואליציה.
*לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3FQIxVm*
*זירה פוליטית*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 18:56 לינק ישיר 

*השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר:*
הסכמתי להסיר את הווטו לדחיית החקיקה, תמורת התחייבת של ראש הממשלה בנימין נתניהו כי החקיקה תובא לאישור הכנסת במושב הבא, במידה ולא יגיעו להסכמות בזמן הפגרה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 19:04 לינק ישיר 

הסקופים:
'ויינט': הסיעות החרדיות מנסות להביא להשארתו של יואב גלנט בתפקיד שר הביטחון, אך בינתיים ללא הצלחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 19:40 לינק ישיר 

זירה פוליטית :
רבינא: יריב לוין בשיחות סגורות: "אם הרפורמה נגנזת עכשיו, היא לא תעבור בכלל". להערכתו לא ימשיך במשרד המשפטים לטווח הרחוק בלי השלמת הרפורמה.
נדב אלימלך: מקורבי לוין אומרים כי "אירוע בן גביר" היום עצר אותו מלהודיע על התפטרות ע"מ לשמור על שלמות הקואליציה. כמו כן, לוין אינו אופטימי כלל לגבי המשך החקיקה בכנס הבא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 20:22 לינק ישיר 

נתניהו: "מתוך אחריות לאומית, למנוע את הקרע בעם החלטתי להשהות את הקריאה השנייה והשלישית של החוק במושב הזה של הכנסת כדי להגיע לאותה הסכמה רחבה במהלך הכנסת הבאה"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 21:19 לינק ישיר 

קטעים מנאום ביבי:
נתניהו: כמו במשפט שלמה, שני הצדדים טוענים לאהבת התינוק. אני ער למתח העצום וקשוב לרצונם של אזרחים להפיג את המתח.

נתניהו: יש מיעוט קיצוני שמוכן לקרוע את מדינה לגזרים. הוא נוקט אלימות, מאיים לפגוע בנבחרי ציבור, מלבה מלחמת אחים וקורא לסרבנות שהיא פשע נורא

נתניהו: אני דורש מראשי הצבא להילחם לעצור את הסרבנות, לא להכיל אותה.

נתניהו: אני אינני מוכן לקרוע את העם לגזרים

נתניהו:

כשיש אפשרות למנוע מלחמת אחים בהידברות, אני כראש הממשלה לוקח פסק זמן להידברות.

אני נותן הזדמנות אמיתית להידברות אמיתית.

אנחנו עומדים על הצורך להביא את התיקונים הנחוצים במערכת המשפט, וניתן הזדמנות כדי להשיג הסכמה רחבה.

לכן, מתוך אחריות לאומית, החלטתי להשהות את הקריאה השנייה והשלישית של החוק במושב הזה של הכנסת, כדי לתת זמן לנסות ולהגיע להסכמה רחבה, לקראת החקיקה במהלך המושב הבא.

כך או כך, נביא רפורמה שתחזיר את האיזון שאבד בין הרשויות, תוך שימור ואף חיזוק של זכויות הפרט.

.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 27/03/2023 21:20:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 22:22 לינק ישיר 

מיכאל שמש:
מאחורי הקלעים של הדחת גלנט אמש: דרעי רתח על המהלך ובעיקר על הצורה והעובדה שלא תואם עם ראשי המפלגות. במשך שעות "סינן" את נתניהו ואף נעדר מהישיבה הלילית במשרד רהמ. בבוקר ניסה להוביל פשרה בין נתניהו לגלנט - גלנט סרב להתפטר בנורווגי ולפי שעה המהלך לא צלח.

נתניהו אמר הערב שבכוונתו למנות את דיכטר לתפקיד מ"מ שר הביטחון ל-3 חודשים. עדיין לא התקבלה הכרעה סופית בנושא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ארי קלמן מדווח: גלנט יקרא להקפאת החקיקה, נתניהו יתמוך והחרדים יגבו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.