| נשלח ב-24/3/2023 13:30 |
|
| |
צו השעה: חרם על כובעי 'סאפרים'
הבעלים של מותג כובעי הסאמט החסידיים 'סאפרים' או כפי שהם קוראים לכובע 'סאפרימיום' מרשים לעצמם לעשוק את הציבור בהעלאת מחירים לא פרופורציונאליים, כאשר מחירו של כובע כזה מגיע ל1250 ש"ח, שזה מעל שלוש מאות דולר ! בעוד בעבר היה מחירו של כובע כזה היה לכל היותר מאה ושלושים דולר, הלשונות הרעות במיגזר יודעים לספר כי הבעלים (שמו מפורסם יותר בהקשר לקרטל אחר בעולם החרדי) מקושר היטיב היכן שצריך, ויודע גם לשמן בתרומות נדיבות את מי שצריך, וגם לתאם מחירים עם חברה ידועה בתחום,
צו השעה לא לקנות ממנו כלל, את השפה הזו מבין כל תאב בצע.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2023 14:12 |
|
| |
ואיפה כן תקנה? חשבתי שבארה"ב למשל יותר זול, אבל גם שם המחירים עלו ללא שום פרופורציה - אצל כולם! אם כבר חרם, אז חרם על כולם, ולהתחיל ללכת עם קסקטליך
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2023 14:21 |
|
| |
אפשר לקנות 'ביבר' 'בארא פארק' ו'סנדרס'
אומנם קצת פחות נוצץ, אבל בשביל להעמיד במקום את העושקים זה טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2023 15:28 |
|
| |
הסינים אלופים בהעתקות וזיופי מותגים. אם יקום יזם שיצליח לשכנע אותם להשקיע בלימוד רציני של התחומים האלה ולייצר כובעים ליטאיים, חסידיים ושטריימלים ברמה גבוהה והם יגיעו למסקנה שהדבר משתלם להם כלכלית, אוהו מה שיקרה למחירים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2023 16:00 |
|
| |
איזה מותג יש לחנות החסד ברחוב צפניה ומה טיבו ? מי המפעל השני שמתואם עם ספארימיום ? כמה קרויס לוקח ? כמה חנות הלבשה של בעלז לוקח ? יש עוד חנות בבעלז... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2023 17:25 |
|
| |
היום פורסם בהמודיע, ספראמיום ב 950 שקל. כובע גור של אותו יצרן ב 600 שקל, ומקבלים עודף 1 שקל חדש במתנה. כנראה בונדמן דיבר על כובע מיוחד במחיר יקר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2023 21:05 |
|
| |
המחירים גם של כובעי הלבד העגולים או הליטאיים עלו הרבה בשנה בשנה האחרונה.
קטונתי מלהבין למה כובד לבד עולה 900 שקל. האם גם באירופה אלו המחירים? בבית של משפחה ברוכה זה יכול להגיע בכיף למשכורת חודשית פעם בשנה או בחתונה של אחד מהילדים. כנ"ל החליפות וההלבשה החסידית מרגיש סוג של קרטל.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2023 23:34 |
|
| |
איך לא קם אדמו"ר אחד או רב ליטאי אחד וקורא נגד המחירים הללו?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 01:09 |
|
| |
הא גופא קשיא
השמועות אומרות כי הבעלים משמנים את המוסדות במצלצלים (ממעשרות הכספים) ואת הגיחזים בכובעים
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 01:41 |
|
| |
נראה לי שבגור נלחמו נגד הפקעת מחירי הכובעים של שבת. יש תחרות בכובעים, מסתבר שיש מחירים זולים יותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 07:43 |
|
| |
באירופה מחידי בורסלינו יקרים יותר מפה, כי זה מוצר יוקרה שם ובודדים הולכים עם זה. יש אבל כובעים זולים גם ולא חייבים בורסלינו. יש אחד שרלוק בירושלים בקינג ג'ורג' שמביא כובעים מארה"ב (מותגים כמו ביילי וסטטסון ועוד) במחירים של 300-400 שקל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 09:01 |
|
| |
| Aטורף כתב: |  | איך לא קם אדמו"ר אחד או רב ליטאי אחד וקורא נגד המחירים הללו? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 11:42 |
|
| |
| רציף כתב: |  | נראה לי שבגור נלחמו נגד הפקעת מחירי הכובעים של שבת. יש תחרות בכובעים, מסתבר שיש מחירים זולים יותר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה אומר שאם אכנס לפרסטר למשל כחסיד גור אקבל מחיר זול יותר? אם כן אולי שווה..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 12:39 |
|
| |
זאת כבר לא אינפלציה אמיתית, כאשר מחירי השילוח ירדו ב80 אחוז מהמחיר שהיו בו, כאשר מחיר הנפט פחות ממה שהיה לפני שנתיים, כאשר הדולר מדשדש כבר שנתיים בין ה3.3 ל3.7, אז איזה אינפלציה יש, ??? איפה הרב ר גרשון הרבי מגור והרבי מבעלז והרבי מויזניץ שיעשו צעד אמיץ לטובת הציבור ??? צעד שיראה אחדות ךמען הפרט הקטן.... 1000 שקל לכובע כאשר יש במשפחה ממוצע 3 שצריכים כובע בשנה.....קסקטים יהיה קצת קשה להכניס לציבור כי זה מזוהה עם הגויים ופשוטי העם.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 12:39 |
|
| |
אכן החזירות של סאפרים היא מעל ומעבר לכל ביקורת והלוואי והיה קם גדול בישראל שכוחו במותניו לעצור את זה.
לגבי כובעי השבת של גור, הכותב מתכוון למחירי הספודיקים שהתחילו לעלות באיזה שלב כמו מחירי השטריימלאך, ואז הודיע הלב שמחה שאם זה ממשיך, הוא יכנס לתפילת שבת עם כובע רגיל, והעליה נעצרה, ואכן גם היום, ארבעים שנה אחרי הלב שמחה, מחיר ספודיק כ-2,000 ש"ח ומטה מחיר שטריימל כ-10,000 ש"ח ומעלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 14:21 |
|
| |
| muki28 כתב: |  |
| רציף כתב: |  | נראה לי שבגור נלחמו נגד הפקעת מחירי הכובעים של שבת.
יש תחרות בכובעים, מסתבר שיש מחירים זולים יותר
|
| אתה אומר שאם אכנס לפרסטר למשל כחסיד גור אקבל מחיר זול יותר? אם כן אולי שווה.. |
|
|
|
|
|
|