לא לא הפסדנו פשוט מעולם לא ניצחנו
אמרתי את זה פעם ואני אגיד את שוב לא משנה כמה הימין יהיה בשלטון הוא לעולם לא ישלוט.
היום אתם מבינים את זה יותר מתמיד,
70 אחוז מעם ישראל ימניים,
ואין לנו גנרלים, מפכלים, מפקדי טייסות, שופטים, אנשי רוח, היטקסטים,בנקאים, פרופסורים,מנהלי בתי ספר,
תסבירו לי את זה בבקשה, אמרנו דמוקרטיה לא? אז אז איך זה יתכן איך זה הגיוני שהיה רמטכ"ל ימני אחד, שתיים במקרה הטוב, הרי אנחנו הרוב אז סטטיסטית זה לא הגיוני,
ככה זה שהזרעים שמפאי שתלו כאן בקום המדינה השרישו כל כך עמוק שרק עם המדינה תשרף יהיה לנו צאנס לשלוט.
צריך להודות בזה הם אולי מפסידים בבחירות אבל הם הבוסים.
וצריך להגיד את זה פעם אחת ולתמיד.
זאת לא הפגנה על רפורמה משפטית, זה רק במטרה אחת להראות מי הבעל המדינה.
מקום המדינה הם עסקו באותו הדבר. שמו אותנו בפחונים, במעברות, ריססו בDDT, סחרו בילדים שלנו ותלשו לנו את השערות מהשורש שלא נדביק אותם בגזזת.
שלטון מפאי ידעו שיום אחד הפרענקים יעלו לשלטון אז הם שתלו את הזרעים שלהם בצמרת הצבא, המשטרה, השב"כ, התקשורת, התרבות ובתי המשפט כדי שלעולם לא נשלוט. השורשים שלהם עמוק עמוק באדמה.
אבל כדי שלא נתמרד, הם נתנו לנו לזכות בבחירות שנחשוב שיש לנו כוח, ענן, עשן, אופיום, להמונים להרגיע את השוורצע חיה.
והכל זרם טוב. הם היו בצמרת הפיקוד בכל התחומים כי הם הנאורים, האינטליגנטים, המלומדים ואנחנו העובדים השחורים. אפילו נתנו לנו לעשות כסף ללמוד להוציא תארים אבל תמיד הם מעלינו כי הרי צריך להסביר לנו הכל, כי אין לנו מספיק שכל להבין לבד מה טוב לנו ולמדינה. אנחנו המשמחים, העמחה, הקופים, המרקדים והם המנכ"לים, המפקדים, האלופים, השופטים.
ומי מאיתנו שמיישר קו איתם יכול גם לקבל קצת אוויר פסגות, מזרחי מחמד...
ההתנשאות שלהם היא גם על הערבים שהם מיעוט שמרגיש שהוא חכם יותר מהרוב וצריך להסביר להם כמה הם מסכנים ומדוכאים וכבושים ואיך להתמרד כי הם החכמים והנאורים ושיהודי מניף את דגל אשף אין דבר יותר מתנשא מזה .
ההתנהלות שלהם הביאה עלינו את האנטשמיות באירופה וגם כשאמרו להם תברחו, הם אמרו אנחנו הנאורים התרבות והכסף אנחנו האלופים והמנכ"לים היטלר בחור טוב.
תמשיכו לאכול את זה שמדובר בהפגנות על רפורמה.
זאת הפגנו על שליטה והם יודעים שהם יאבדו את בתי המשפט וכל בית הקלפים שלהם יפול... אז הם בתחרפנות ונוציא את נשק יום הדין הפרד ומשול מלחמת אחים הם חייבים להגן על השורשים ואנחנו לעולם אבל לעולם לא נשלוט זאת היתה פנטזיה יפה אבל צריך להבין זה לא שהם ניצחו אותנו הם בחיים לא הפסידו.
נשלח מהאנדרואיד שלי