| נשלח ב-27/3/2023 19:40 |
|
| |
יהודי בירושלים - הם גונבים לנו את הבחירות
ינון מגל - יהודי בירושלים

|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2023 22:12 |
|
| |
הציוץ עם תמונת החרדי המבוגר המפגין, (ר' ארל'ה בירנבאום, ממקור ברוך בירושלים
, כך לפי אחד המגיבים), גררה תגובות נזעמות וביטויים קשים נגד החרדים על תרבות אנטי דמוקרטית, השתמטות מהצבא, חיים על חשבון אחרים, שימוש לרעה בדמוקרטיה, ועוד. אז לא בטוח שזה רעיון טוב שחרדים יהיו בחזית ההפגנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2023 23:24 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | הציוץ עם תמונת החרדי המבוגר המפגין, (ר' ארל'ה בירנבאום, ממקור ברוך בירושלים
, כך לפי אחד המגיבים), גררה תגובות נזעמות וביטויים קשים נגד החרדים על תרבות אנטי דמוקרטית, השתמטות מהצבא, חיים על חשבון אחרים, שימוש לרעה בדמוקרטיה, ועוד. אז לא בטוח שזה רעיון טוב שחרדים יהיו בחזית ההפגנות. |
|
וכמובן בלי תגובה עניינית אחת לשלט שהוא מחזיק ביד
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2023 23:32 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | הציוץ עם תמונת החרדי המבוגר המפגין, (ר' ארל'ה בירנבאום, ממקור ברוך בירושלים
, כך לפי אחד המגיבים), גררה תגובות נזעמות וביטויים קשים נגד החרדים על תרבות אנטי דמוקרטית, השתמטות מהצבא, חיים על חשבון אחרים, שימוש לרעה בדמוקרטיה, ועוד. אז לא בטוח שזה רעיון טוב שחרדים יהיו בחזית ההפגנות. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2023 23:50 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | הציוץ עם תמונת החרדי המבוגר המפגין, (ר' ארל'ה בירנבאום, ממקור ברוך בירושלים
|
אוי ואיי זמיר ! זה גרר תגובות קשות ! אז בוא נתחבא שלא יראו אותנו שלא ידברו עלינו ושלא יזכרו בעצם קיומנו . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2023 23:51 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
|
כשתגלה ששונאים אותך למרות שאתה מתייפייף, תתאבד?
|
|
חריף_ומקשה הוא מזרוחניק שחושש שהשנאה שהחרדים מביאים על עצמם תזלוג גם לגבעות הסרוגים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2023 00:12 |
|
| |
מי גונב בחירות?
זה שאומר שהוא לא מוכן לשרת?....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2023 00:31 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | הציוץ עם תמונת החרדי המבוגר המפגין, (ר' ארל'ה בירנבאום, ממקור ברוך בירושלים
|
|
|
לא מתייפיף. אומר את דעתי ללא מורא. הן על השמאל הסהרורי המטורלל. והן על אורח החיים החרדי כפי שהתגבש לאחרונה שאינו בר קיימא.
אם לא הייתי ברור, התכוונתי לומר אל תצא לשמש כשהחמאה מרוחה על ראשך, כשחרדי מגיע עם טענות בשם הדמוקרטיה, זה מביך ומזמין להשיב לו מנה אחת אפיים. כשחרדי מגיע עם טענות שגנבו לו את המדינה, זה מביך ומזמין תגובות נזעמות כאמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2023 00:33 |
|
| |
כתבו לי באישי: נראה לי שזה הרב יצחק ברנד
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2023 00:36 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| גינגישראלי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | הציוץ עם תמונת החרדי המבוגר המפגין, (ר' ארל'ה בירנבאום, ממקור ברוך בירושלים
|
|
|
לא מתייפיף. אומר את דעתי ללא מורא. הן על השמאל הסהרורי המטורלל. והן על אורח החיים החרדי כפי שהתגבש לאחרונה שאינו בר קיימא.
אם לא הייתי ברור, התכוונתי לומר אל תצא לשמש כשהחמאה מרוחה על ראשך, כשחרדי מגיע עם טענות בשם הדמוקרטיה, זה מביך ומזמין להשיב לו מנה אחת אפיים. כשחרדי מגיע עם טענות שגנבו לו את המדינה, זה מביך ומזמין תגובות נזעמות כאמור. |
|
לא ולא. הוא טען על גניבת בחירות! אם אסור לו למחות על גניבת המנדט, אז תאסור עליו לבחור וזהו. ועוד משהו, הכל כי הוא נראה חרדי קלאסי, אבל מה אם הוא עשה צבא?! אה.. אבותיו לא היו קיבוצניקים... תקשיב לעצמך ותחשוב אם אתה צודק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2023 01:51 |
|
| |
בדיוק. הוא טוען שגנבו לו את הבחירות, לא את המדינה כפי שטוען אהרן ברק. ואגב אין קשר אם עשה צבא או לא עשה צבא, המדינה של כולנו!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2023 01:56 |
|
| |
ואם כבר לעניין הצבא, בתל אביב יש כיום כ 50% גיוס, האם רק לאלו שהתגייסו מותר להפגין נגד הרפורמה? לשיטתך מי שלא מתגייס אין לו שייכות עם המדינה ושיגיד תודה בכלל שנותנים לו להצביע בבחירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2023 02:22 |
|
| |
בדמוקרטיה זכותו של העם להחליט שלימוד תורה שווה ערך בחשיבותו לגיוס בצבא. זה רק הבג"ץ שהחליט שאסור לעם להחליט כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2023 16:57 |
|
| |
זה אכן הרב יצחק ברנד המתנחל, התלמיד-חכם, בעל הקונטרסים והמאמרים לשעבר
|
|
|
|