| נשלח ב-4/4/2023 18:04 |
|
| |
מלכה לייפר הורשעה בעברות חמורות
גזר דינה ינתן מאוחר יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2023 21:24 |
|
| |
תגדיר עבירות חמורות.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2023 01:34 |
|
| |
אונס קטינות
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2023 06:22 |
|
| |
15 שנות מאסר
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2023 06:43 |
|
| |
הפושעת המתעללת תשב בכלא לפחות 11.5 שנים מן החמש עשרה שנגזרו עליה. יש שופטים במדינת ויקטוריה!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2023 18:23 |
|
| |
ברוך המקום שגזר דינה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2023 00:09 |
|
| |
טוב הנקמה תמיד מתוקה, אחרת לא מובן איך אשה שנראית חולת נפש/מפגרת מקבלת 15 שנה, בזמן שהמתלוננות עומדות תחת כל עץ ומסבירות עם חיוך כמה הן מסכנות וכמה זה פגע בהן, אז כן ברור שפגיעה מינית פוגעת, אבל אם אתה פגוע איך אתה כל כך חזק לעמוד מתחת כל עץ ולבלבל את כולם כמה שאתה מסכן, כשאתה לא מסכן.... מבולבלים ? גם אני
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2023 04:22 |
|
| |
אניכברחוזר
| הכובס1 כתב: |  | | טוב הנקמה תמיד מתוקה, אחרת לא מובן איך אשה שנראית חולת נפש/מפגרת מקבלת 15 שנה, בזמן שהמתלוננות עומדות תחת כל עץ ומסבירות עם חיוך כמה הן מסכנות וכמה זה פגע בהן, אז כן ברור שפגיעה מינית פוגעת, אבל אם אתה פגוע איך אתה כל כך חזק לעמוד מתחת כל עץ ולבלבל את כולם כמה שאתה מסכן, כשאתה לא מסכן.... מבולבלים ? גם אני |
|
איזו תגובה אומללה ומבישה כן ברור... אם הספקת לשכוח אזכיר לך שלא מדובר באיזו קבצנית אומללה שנטפלה אליהן אלא במנהלת בית הספר שלהן בכבודה ובעצמה ! וכנראה שנולדת רק אתמול אם אינך מבין מדוע היא משחקת אותה חולת נפש מפגרת רק הפעם מה לעשות? השופטים לא התפעלו במיוחד מ"כיסוי הראש בית המשפט שלה" ובפעם הבאה ראוי שתגלה קצת אנושיות וסימפטיה לקורבנות ונא לא לשפוט אותן עד שתגיע למקומן
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2023 02:56 |
|
| |
תגובה אומללה זה כל מה שיש לך לומר, בזמן שלראות את המתלוננות עומדות וצוחקות למצלמה בסיפוק והנאה, כאילו בזה התרפאה נפשן, אגיע למקומן או לא אגיע למקומן לא יעזור לשאלה שלי איך אנשים מסכנים יש להם כוח למסכן אחרים, אני רגיל שמי שמסכן לא מסוגל לעשות כלום ואחרים פועלים עבורו במקרה הזה זה לא נראה כך,. ....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2023 03:38 |
|
| |
מה אתה מבין במחלות נפש? מה אתה מבין בתוצאות פגיעות והתעללות?
אולי הן נראות בריאות בגלל כמויות כדורים למשל? אגב, אכן אחת מהתרפאות של צלקות נפשיות כתוצאה מפגיעות, זה לדעת שהפוגע נושא את ענשו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2023 17:06 |
|
| |
אני כותב מסברא,
לא בהכרח שזה נכון מה שבית המשפט פסק,
יש מוסיפים תיאורים נקמות ודמיונות .
גם מעשי כפיה כאלה זה לא בהכרח מזיק לנפש,
תלוי מה היה שמה .
יתכן בהחלט שהפוגעת נפגעה כאן פי מאה .
היום מקובל להגן על מעשים כאלה,
והעונש בהתאם, הבושות זה בקשיש
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2023 08:17 |
|
| |
אכן אינני מבין במחלות נפש, וגם אינני מבין בפגיעות שכאלה, אבל יש סימן קטן, אם התקשורת והעולם המטורלל צועקים חזק ולא מפסיקים לפמפם את זה ברמה היסטרית, בזמן שבניהם ובנותיהם נתונים למשיסה מינית בצורה מופקרת מן ההיתר, אזי אני יודע ומבין שמסתתר שם הרבה שקר.
|
|
|
|
|