בית פורומים בחדרי חרדים

מיצאו את ההבדלים בין אסון השיטפון בדרום לאסון מירון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2023 10:09 לינק ישיר 
מיצאו את ההבדלים בין אסון השיטפון בדרום לאסון מירון

גורמים במערכת הביטחון "המחדל בדרום מחדל מהדהד" ועוד ועוד ציטוטים מבכירים בגנות המשטרה נשמעים בעקבות האסון .
וגם התקשורת מסבירה לנו ללא הרף ( ובצדק ) כי המשטרה יכלה למנוע את האסון אילו הייתה מבצעת חסימה לקטע עם השיטפון .
ובמילים פשוטות גם זה שחצה נחל מים שוצף אינו אחראי לתוצאה אלא רק המשטרה שאיפשרה לו לעשות זאת .

אז אני שואל מה ההבדל בין אסון השיטפון לאסון מירון ? בשני המקרים המשטרה לא מנעה מהציבור להכנס למקום הסכנה , ובשני המקרים הציבור הפעיל שיקול דעת מוטעה ונכנס למקום הסכנה . אם כן מה ההבדלים ? ובבקשה תענו רק ענייני ולא פוליטי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי יו_טיוב ב- 13/04/2023 10:22:12

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2023 13:58 לינק ישיר 

למה המשטרה לא חסמה את כביש ירושלים תל אביב כשהתברר שיש קרח על הכביש?

למה כשיש מעט שלג על הכביש  הכביש חסום (פחות מסוכן)

וכשיש קרח על הכביש (מאוד מאוד מסוכן) הכביש פתוח לרווחה.

תאונת שרשרת עם מעורבות של כ-10 כלי רכב התרחשה הלילה בכביש 1 בעקבות קרח שהצטבר על הכביש וגרם להחלקה.
31 מהמעורבים נפצעו באורח קל ופונו לבתי חולים ברחבי הארץ.

התשובה היא אותה תשובה,

לכן בן גביר עובד לשנות את המשטרה, שתהיה אפקטיבית ורצינית.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 13/04/2023 14:56:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2023 18:20 לינק ישיר 

ממתי מצטבר קרח על הכביש באיזור המרכז בטמפרטורה של 15-14 מעלות? אל תהיו פתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2023 11:05 לינק ישיר 

קסיו כתב:

ממתי מצטבר קרח על הכביש באיזור המרכז בטמפרטורה של 15-14 מעלות? אל תהיו פתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2023 11:11 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
אם כן מה ההבדלים ? ובבקשה תענו רק ענייני ולא פוליטי

הייתי רוצה לענות לך שהתשובה היא פוליטית
אבל מה אעשה שאסרת על כך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2023 12:48 לינק ישיר 

אין שום הבדל.  כל הבעיה שלנו היא רק המערכת המשפטית כל היתר הוא זניח נהרגו 45 נפשות ללא הסבר ואחריות גם השטפון בדרום לא מעניין. יותר מעניין לחזק את מעמד ירום הודו אהרן ברק ואסתר חיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2023 14:19 לינק ישיר 
במירון זה לא שיקול דעת מוטעה של הציבור

אדם מהישוב אמור להסתמך על המשטרה שהאירוע בטוח. גם בנחל אדם מניח שאם היה סכנה היו חוסמים. אני לא יודע אם זה שנכנס לנחל ידע שהוא מסתכן, אבל שם הוא אמור לדעת שיתכן והמשטרה לא עודכנה בשביל לחסום. אני לא יודע אם זה אדמת המשטרה במירון, תאר לך שהיו חוסמים לפני האסון.

יו_טיוב כתב:
גורמים במערכת הביטחון "המחדל בדרום מחדל מהדהד" ועוד ועוד ציטוטים מבכירים בגנות המשטרה נשמעים בעקבות האסון .
וגם התקשורת מסבירה לנו ללא הרף ( ובצדק ) כי המשטרה יכלה למנוע את האסון אילו הייתה מבצעת חסימה לקטע עם השיטפון .
ובמילים פשוטות גם זה שחצה נחל מים שוצף אינו אחראי לתוצאה אלא רק המשטרה שאיפשרה לו לעשות זאת .

אז אני שואל מה ההבדל בין אסון השיטפון לאסון מירון ? בשני המקרים המשטרה לא מנעה מהציבור להכנס למקום הסכנה , ובשני המקרים הציבור הפעיל שיקול דעת מוטעה ונכנס למקום הסכנה . אם כן מה ההבדלים ? ובבקשה תענו רק ענייני ולא פוליטי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי יו_טיוב ב- 13/04/2023 10:22:12

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מיצאו את ההבדלים בין אסון השיטפון בדרום לאסון מירון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext