בנוגע לאונס ע"י בעלים. כבר אמר אחד מגדולי הת"ח בדור הקודם כי לא פלא שיש הרבה קילקול ורשעות בחסידיות שנוהגות בהנהגות קיצוניות בעניינים אלו (כגון: גור, סלאנים\סלונים). מאחר והם "בני אנוסה"..
בהקלטה שהגיעה לידי "הארץ" מהחודשים האחרונים לחייהם המשותפים, נשמע יצחק מקלל אותה בשעה מאוחרת בלילה מפני שסירבה לקיים איתו יחסי מ*ן. "רשעית ואכזרית", הוא הוקלט אומר שוב ושוב במשך שעה ארוכה. "מתי שבא לי, מתי שאני ארצה, אני אעשה את זה", הדגיש. "גבר שבונה לעשות עם אשתו בלילה והיא לא נותנת לו, היא אכזרית שאין כמוה בעולם. אין תשובה לכזה דבר, אין תשובה. אני ביררתי את זה, אין תשובה לכזה דבר בשמיים. לא יעזור שום חסד שתעשי".
בנוגע לאונס ע"י בעלים. כבר אמר אחד מגדולי הת"ח בדור הקודם כי לא פלא שיש הרבה קילקול ורשעות בחסידיות שנוהגות בהנהגות קיצוניות בעניינים אלו (כגון: גור, סלאנים\סלונים). מאחר והם "בני אנוסה"..
תוכל אולי לפרט על קלקול ורשעות בחסידויות אלו? על גור כולנו יודעים, ראינו ברחובות, כשזה נוגע לחסידות אחת ספציפית אפשר לתלות את זה בעוד גורמים מלבד הסיבה שציינת, אבל אתה הוצאת כאן שם רע על עוד חסידויות מסוימות, דפקת פה "בשם ת"ח אחד", אבל זה לא כל כך מספיק בשביל להוציא דיבה נשמח לשמוע פירוט על "הרבה קלקול ורשעות" בעובדות
נשלח ב-14/4/2023 19:08
אגב בעוד הוא מדבר על פרופסור עלום שאמר לו את הדברים מענין איפה הן האנורקסיות האלו, האם לא היו אמורים לראות את רחובות בני ברק מוצפים בשלדי אדם מהלכים? איך הוא אמר, בכל שכונה צריכים מוסד.. תברר איתו את הענין ותחזור אלינו.
שיטה דמגגגוית ישנה. כך נהגו האנטישמים בכל הדורות, כך נוהגת היום גם התקשורת החילונית-שמאלנית. הרב גוטליב (שלא מוכר לי) נוהג באותה שיטה. לוקחים מקרה/ים יוצא/י דופן ובאמצעותם טוענים שזה מייצג את החוג/הקהילה/המגזר... אגב, גם נתקלתי בסרטון שבו הרב גוטליב טוען שבחורי ישיבה מב"ב משכירים את עצמם למשכב זכר...וכל זה כי הגמרא משעממת אותם....
נשלח ב-16/4/2023 00:36
momeir כתב:
אגב, גם נתקלתי בסרטון שבו הרב גוטליב טוען שבחורי ישיבה מב"ב משכירים את עצמם למשכב זכר...וכל זה כי הגמרא משעממת אותם....
לא התייחסתי לסרטון הזה, כי יש הבדל בין משהו שאיזה בחור ישיבה סיפר לו ואי אפשר לדעת אם זה מקרים בודדים או יותר, לבין בעל מקצוע שמעיד על המצב בב"ב בתחום ומדבר על גל עצום. בסרטון הוא אומר שבחור ישיבה סיפר לו שיש בשנים האחרונות טרנד כזה והראה לו בסמארטפון שיש בתי מלון ששם נפגשים ומקבלים אלפיים ש"ח לשעה.