|
|
| נשלח ב-16/4/2023 03:18 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | גוטליב הזה הוא סוג של ישראל פריי רק בגרסה הקשישה והפחות מתוחכמת .
מספיק לראות איך הוא מדבר ולהבין שמדובר באדם לא בקו הבריאות . מה יהיה מחר ? תתחילו לצטט לי פה כל חולה נפש מאיצקוביץ ?
|
|
והנה לא התאפקת בסוף ופתחת אשכול נוסף על עוד ציטוט של חולה הנפש מה יש לך לומר על זה יא חביבי?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 03:24 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| יו_טיוב כתב: |  | גוטליב הזה הוא סוג של ישראל פריי רק בגרסה הקשישה והפחות מתוחכמת .
מספיק לראות איך הוא מדבר ולהבין שמדובר באדם לא בקו הבריאות . מה יהיה מחר ? תתחילו לצטט לי פה כל חולה נפש מאיצקוביץ ?
|
|
והנה לא התאפקת בסוף ופתחת אשכול נוסף על עוד ציטוט של חולה הנפש מה יש לך לומר על זה יא חביבי? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 13:21 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | הבן אדם כנראה ירד מהפסים, והיהדות החרדית עתידה לאכול ממנו הרבה קש בעתיד הקרוב, בתקשורת החילונית ישמחו לנופף עם כל פיפס שלו |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 15:18 |
|
| |
בבקשה שמו ושם אמו?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 18:16 |
|
| |
| קרצטיונא כתב: |  | בבקשה שמו ושם אמו? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 19:03 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
הרב הזה לא נשמע מאוזן, איך שהוא מתאר מה זה אנורקסית...
|
|
יש לך מושג כמה נשים מתים מאנורקסיה? לפי המחקרים אנורקסיה מסתיימת במוות בכ10% מהמקרים! זה גורם התמותה המוביל בקרב נשים צעירות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 21:09 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
|
|
יש לך מושג כמה נשים מתים מאנורקסיה? לפי המחקרים אנורקסיה מסתיימת במוות בכ10% מהמקרים! זה גורם התמותה המוביל בקרב נשים צעירות.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 23:34 |
|
| |
בני ברק זו עיר ללא תחנת משטרה, לאחרונה נראה לי שהוקם שמה תחנת משטרה. זה לא יתכן שבבת אחת חלה קריסה והפשיעה שמה היא גבוהה מאוד, והתמותה היא אדירה, ובכל שכונה חייבים פתאום תחנה לשירותי בריאות. ככה לדברי ההוזה בהקיץ (לכאורה) הרב גוטליב
לפי מחקרים, בני ברק זו עיר עם אנשים מאושרים, ועם תשלומי משכנתא ללא חריקות, ועם אחוזי פשיעה נמוכים
אם היה שמץ של קריסה בבני ברק, התקשורת היתה חוגגת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 16/04/2023 23:42:12
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2023 01:28 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | רציף כתב: |  |
|
|
יש לך מושג כמה נשים מתים מאנורקסיה? לפי המחקרים אנורקסיה מסתיימת במוות בכ10% מהמקרים! זה גורם התמותה המוביל בקרב נשים צעירות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בא, אם מתים מזה אז אי אפשר להסתיר את זה , אם זו היתה תופעה נפוצה בב"ב, כבר היו שומעים על כאלה שמתו מזה , ובאגב, השבוע התפרסם על פטירתה של איזו ידוענית מאנורקסיה, שאינה בדיוק מב"ב.
|
|
|
|
|