|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
הרב גוטליב מקרית יערים : רבבות בחורי ישיבות עוסקים בסתר בזנות ובמתן שירותי משכב זכר
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 15:01 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| מצדרביעי כתב: |  | כל הפוסל במומו פוסל?
אני לא אוהב לרדת לרמה הזאת, אבל אם כבר נגררנו הרב בעצמו חיתן זוג לסביות, #רק_אומר... |
|
אחרי זה הוא התחרט על זה
|
|
אמר שמלכתחילה לא התכוון לתת להן לגיטימציה, רק לאחל להם באופן פרטי חיים מאושרים, אבל פרסמו את זה והפיצו עליו שחיתן אותם ושהוא נותן לזה לגיטימציה. בכל אופן, לגבי נושא האשכול כבר כתבתי במקום אחר, שאין עניין להתייחס כי הוא אמר זאת בשם בחור ישיבה אחד שסיפר לו והראה לו, כך שגם לפי דבריו אין לדעת האם מדובר במקרים בודדים או יותר מכך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 15:17 |
|
| |
אפשר שמו הפרטי של הגוטליב הזה ושם אמו לצורך תפלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 17:10 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
אמר שמלכתחילה לא התכוון לתת להן לגיטימציה, רק לאחל להם באופן פרטי חיים מאושרים, אבל פרסמו את זה והפיצו עליו שחיתן אותם ושהוא נותן לזה לגיטימציה.
|
|
סוף סוף אתה מסנגר על "רב"..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 17:40 |
|
| |
ולימוד הקבלה לצעירים תגן עלינו מהם.. איפה באבא זוטא כשצריך אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 18:08 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
אמר שמלכתחילה לא התכוון לתת להן לגיטימציה, רק לאחל להם באופן פרטי חיים מאושרים, אבל פרסמו את זה והפיצו עליו שחיתן אותם ושהוא נותן לזה לגיטימציה.
|
|
סוף סוף אתה מסנגר על "רב".. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 18:11 |
|
| |
זה פורום חרדי. לא מדברים כאן על רבנים.
בושה.
אתם כבר אפילו לא חלים כמה אתם חרדקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 18:46 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
|
"רב" כלבבו
|
|
הוא ממש לא רב כלבבי. כליטאי שורשי ורציונלי, מה לי לחסידות וקבלה לעם ? ועוד תורת אשלג הביזרית ? מה לי ולזה? ממש לא סנגרתי עליו. פשוט העמדתי דברים על דיוקם. הוא לא חיתן אותן, ולא התכוון לתת לזה לגיטימציה. כמובן שעצם זה שאדמור הולך לשם, מראה שהחצר הזאת לא מתנהלת בתבונה גדולה.. ועדיין צריך לשבח אותו, שהודיע בגלוי שמכיוון שיצא מזה חילול השם אז הוא מתחרט שהלך לשם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 20:03 |
|
| |
כליטאי שורשי ורציונלי....
אתה טוען שליטאים הם רציונליים או שבמקרה אתה כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 20:15 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | כליטאי שורשי ורציונלי....
אתה טוען שליטאים הם רציונליים או שבמקרה אתה כזה? |
|
דיברתי על עצמי. בכל אופן מקובל שהליטאים יותר רציונלים מהחסידים. כך לפחות זה היה בעבר, אולי היום זה כבר לא כך
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 20:41 |
|
| |
כשמדובר באמונה בקבלה אין הבדל בין חסיד לליטאי. ואני לא מכיר ביקורת ליטאית
על החסידות שהיא אינה רציונלית
ואם ישנה כזו אז זה מגוחך
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 22:52 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | זה פורום חרדי. לא מדברים כאן על רבנים.בושה. אתם כבר אפילו לא חלים כמה אתם חרדקים. |
|
כאן היה חובה להאיר, *לבקש רחמים על רב מסכן. *להודיע לכולם שהוא לא מאוזן, ובינתיים, הפסיקות שלו לא מחייבות, ואין להקשיב לדיעות שלו. לא יתכן שהוא יוציא את דבתינו רעה, וכן את דיבת המגזר הכללי לרעה, ובהגזמה פראית, ללא ראיה ברורה. אגב, הסיפור עם הלסביות היתה כל כך מוזרה, והיא גם מעידה איפשהו שהרב הזה לא מאוזן. אני בטוח ?... הסיכוי גדול שזה ככה, ואז חובה עלינו להאיר נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 16/04/2023 23:23:24 |
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2023 23:55 |
|
| |
לחריף - אני מקבל איכשהו את לימוד הזכות שלך, וגם אני חשבתי ככה עד לאחרונה.
אבל מצד שני אם רואים אובססיה בנושאים אלו ויוצאים בהכפשות נגד עולם הישיבות וכיו"ב, קשה להתחמק מהתחושה שיש פה איזה שהוא מימד של אובססיה שקשורה איכשהו אולי גם לסיפור הזה, בבחינת כל הפוסל במומו פוסל...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2023 02:21 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | זה פורום חרדי. לא מדברים כאן על רבנים.
בושה.
אתם כבר אפילו לא חלים כמה אתם חרדקים. |
|
מי הסמיך אותו לרב? כל חולה נפש\מגזים\חבר של שאולזון פתאום נהיה רב וכבר אסור לצחוק על השגיונות שלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2023 01:34 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | רציף כתב: |  |
|
|
|
"רב" כלבבו
|
|
הוא ממש לא רב כלבבי. כליטאי שורשי ורציונלי, מה לי לחסידות וקבלה לעם ? ועוד תורת אשלג הביזרית ? מה לי ולזה? ממש לא סנגרתי עליו. פשוט העמדתי דברים על דיוקם. הוא לא חיתן אותן, ולא התכוון לתת לזה לגיטימציה. כמובן שעצם זה שאדמור הולך לשם, מראה שהחצר הזאת לא מתנהלת בתבונה גדולה.. ועדיין צריך לשבח אותו, שהודיע בגלוי שמכיוון שיצא מזה חילול השם אז הוא מתחרט שהלך לשם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הוא לא חיתן כי גם אם היה רוצה זה לא בר חיתון .. אבל אתה מיתמם או מתכחש או אינך יודע ... הבעיה היא חוץ ממה שהוא הופיע ובעצם זה נתן לגיטימציה, התפרסם שהוא הסביר את עצמו שכתוב בספרי מוסר שה' מאריך אף לפושעים ואף מסייע להם , וכתוב ללכת בדרכי ה' לכן הוא מסייע ומברך את הפושעים , רק מה ? לפי מה שהתפרסם אז, הוא לא הבין מה כתוב בספר שהוא ציטט, בקטע שם היה כתוב שאדם צריך לסלוח לחבירו ולעזור לו אם פשע נגדו, וזה ללמוד מה' ולא לברך את המורדים בה' ועוד להופיע בטקס המרידה .. מה שמעלה תהיות מה היה מגיב לו היו מזמינים אותו לברך את אותם אלו שסיפר עליהם ..
|
|
|
|
|