בית פורומים חדשות טכנולוגיה

דדפול 3 יחזיר את מורנה בקארין בתור ונסה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/4/2023 17:12 לינק ישיר 
דדפול 3 יחזיר את מורנה בקארין בתור ונסה

Deadpool 3 יחזיר כמה פרצופים מוכרים כשהזכיין יגיע ל-MCU. סרט ההמשך המצופה של דדפול , Deadpool 3 , יחזיר גם את מורנה בקארין וגם את סטפן קאפיצ'יץ' בתור ונסה וחבר ה- X-Men Colossus, דדליין אישר. הם יצטרפו גם לריאן ריינולדס, שכולו מוכן להוביל שוב את הפרויקט בתור ווייד ווילסון הלא הוא דדפול וגם יו ג'קמן, שיחזור במפתיע בתור מעריצי אקס-מן , וולברין. דדפול 3 החדשות מגיעות זמן לא רב לאחר שמורנה בקארין הטילה ספק בשובה של ונסה , אשר "התקררה" שנויה במחלוקת בתחילת ה- Deadpool 2 של 2018 לפני שהוחזרה לחיים בסוף. "מה קורה עם דדפול 3? זו שאלה ממש טובה", אמר בקארין מוקדם יותר החודש. "אני צריך להיות מאוד דיפלומטי לגבי מה שאני אומר כאן. הייתי רוצה להיות בזה. הם התקשרו אליי לגבי היותי ב נכון לעכשיו, לא הסכמנו על תנאים, וכולם מנסים כמיטב יכולתם ועושים כמיטב יכולתם.

אבל אולי זה יצליח ואולי לא, אני לא יודע". ברור שמאז התקיימו התנאים, עם שובם של ונסה וקולוסוס, שערך את הופעת הבכורה שלו בדדפול ביציאה הראשונה באדיבות קולו של סטפן קאפיצ'יץ', הפיזיות של אנדרה טריקוטו ותפיסת ביצועים, שסיפקו קצת עקביות לפרנצ'ייז. בזמן שהוא עושה את דרכו ליקום הקולנועי של מארוול. בבימויו של שון לוי ונכתב על ידי רט ריס ופול ורניק, בקארין וקפיצ'יץ' יצטרפו גם לדמויות כמו קארן סוני ולסלי אוגגמס, שישחזרו את תפקידם כחבריו הטובים ביותר של דדפול, דופינדר ובליינד אל. על פי הדיווחים, כוכבת הכתר אמה קורין תגלם את הנבל של היצירה, כאשר לאחרונה הצטרף לצוות השחקנים מת'יו מקפאדין . על מה דדפול 3? העלילה של דדפול 3 נותרה תחת עטיפה, כשתקציר עדכני (בסגנון דדפול טיפוסי) לא מציע שום דבר באופן מעצבן. "עוד פרק בסדרת דדפול המצחיקה, האלימה וכמובן המצחיקה", נכתב בתקציר.

בעוד שפרטי הסיפור של דדפול 3 נותרו תחת מעטפת, כעת נשמעות שמועות חריפות ששלושת מארוול יעקוב אחר ווייד ווילסון ולוגן בזמן שהם לצאת לטיול בכביש.מתווה עלילה שראיין ריינולדס חשף לכולנו לפני זמן מה."זה קריטי לקיים דיונים פתוחים, כנים ובריאים סביב בריאות הנפש. על ידי ציוץ מחדש של #BellLetsTalk אתה יכול לעשות שינוי. למקרה שזה לא מספיק, לפני שדיסני קנתה את פוקס, דדפול 3 היה הולך להיות טיול כביש בין דדפול ללוגאן. סגנון רשומון. באמת", אמר השחקן באמצעות מדיה חברתית לאחר שדיסני רכשה את 20th Century Fox.

דדפול 3 לצפייה ישירה רבים מצפים כעת ש- Deadpool 3 יכלול את ה-multiverse ואת ה-TVA בתפקיד מסוים, כאשר יו ג'קמן מוסיף שמן למדורה הזו בכך שהוא מגלה שהוא ישחק "תפקיד כפול" בשלושה. אז, האם נראה גרסאות שונות של וולברין ודדפול? או שאולי דדפול סוף סוף יזכה לפגוש את יו ג'קמן האמיתי? רק הזמן יגיד... Deadpool 3 מתוכנן לצאת ב-8 בנובמבר 2024, כחלק מהשלב השישי של ה-MCU. סרטים לצפיה ישירה

תוקן על ידי barvaznet ב- 17/04/2023 17:18:52

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > מדע וטכנולוגיה > חדשות טכנולוגיה > דדפול 3 יחזיר את מורנה בקארין בתור ונסה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext