| נשלח ב-20/4/2023 08:40 |
|
| |
בד"ה החזן הנודע ר' משה שטרן ז"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2023 16:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2023 21:48 |
|
| |
הקטע היחיד שלו, שהרשים אותי! הוא. האזכרה לקדושי השואה. ובתוכם החזן יוסף שמידט... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2023 22:55 |
|
| |
אחח הביצוע שלו ליצירה המיתולוגית 'שיבנה בית המקדש' אין דברים כאלה היום (עם כל הכבוד להלפגוט..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2023 00:47 |
|
| |
אין דומה לו כחזן בעל תפילה לפני העמוד בשבתות,הנשמה והרגש פרצו יותר מאשר המופעים בבמה עם פפיון
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2023 21:05 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
הקטע היחיד שלו, שהרשים אותי! הוא. האזכרה לקדושי השואה. ובתוכם החזן יוסף שמידט...
|
|
אתה כנראה לא אוהד חזנות גדול.. אהבה רבה, רבש"ע מנהג בית דינך, כי כשמך, שומע קול בכיות ועוד המון המון יצירות מופלאות ומרגשות שלו, משמשות חזנים בדור אחריו בשבתות וימים טובים, ומוסיפות רגש רב לתפילה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2023 21:45 |
|
| |
אךטובוחסד
אשמח אם תואיל להעלות כאן את היצירות שציינת שאתה מייחס למשה שטרן. ואולי אתה מתכוון לביצוע ולא ליצירות.
היצירה המפורסמת "רבונו של עולם" של ספירת היא של פינצ'יק.
היצירה המפורסמת "שומע קול בכיות" היא של מלבסקי.
והיצירה "כי לשמך" עכשיו קראתי שהיא של יהושע לינד.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2023 22:14 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | אךטובוחסד
אשמח אם תואיל להעלות כאן את היצירות שציינת שאתה מייחס למשה שטרן. ואולי אתה מתכוון לביצוע ולא ליצירות.
היצירה המפורסמת "רבונו של עולם" של ספירת היא של פינצ'יק.
היצירה המפורסמת "שומע קול בכיות" היא של מלבסקי.
והיצירה "כי לשמך" עכשיו קראתי שהיא של יהושע לינד. |
|
אם כבר הזכרת את רבש"ע של ספירת העומר אז גם לר' מוישה שטרן היתה יצירה יפיפיה לזה ומבוצעת בלא מעט קונצרטים. לא יודע איך להעלות את מה שרשמתי, אבל בכולם התכוונתי רק ללחנים שלו וניתן לשמוע בקלטות/דיסקים שלו (חוץ משומע קול בכיות שזו הקלטה בלייב מנעילה וכוללת את כל הפזמון אזכרה שהוא מהמרגשים והמיוחדים ששמעתי) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2023 22:15 |
|
| |
וגם לא כללתי את רבש"ע של ספירת העומר ברשימה הדלה שלי לעומת מה שיש לו להציע, אלא רבש"ע מנהג בית דינך הצדק מתפילת יו"כ קטן. ביוטיוב ניתן למצוא הרבה חומר מקורי שלו גם בביצוע שלו. הנה עוד כמה המלצות.. זכרנו בזכרון טוב לפניך, טוב להודות לה', אתה נגלית, ובכן יהי רצון, אמר רבי אלעזר, מלך רחמן, תפילת טל, עזרת אבותינו. נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 22/04/2023 22:24:30
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2023 23:30 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
| ניוטרל כתב: |  |
הקטע היחיד שלו, שהרשים אותי! הוא. האזכרה לקדושי השואה. ובתוכם החזן יוסף שמידט...
|
|
אתה כנראה לא אוהד חזנות גדול.. אהבה רבה, רבש"ע מנהג בית דינך, כי כשמך, שומע קול בכיות ועוד המון המון יצירות מופלאות ומרגשות שלו, משמשות חזנים בדור אחריו בשבתות וימים טובים, ומוסיפות רגש רב לתפילה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2023 23:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2023 23:46 |
|
| |
קצת מפתיע, אבל מסתבר שיש ב'קול הלשון' 12 אלבומים שלו.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 22/04/2023 23:47:38
|
|
|
|
|