| נשלח ב-23/4/2023 18:28 |
|
| |
לחם
איזה דרך אתם מתפטרים משאריות לחם, או חלה שנשארה בשבת.
ראיתי כאלו שזורקים ישר לתוך הפח וכאלו שמניחים ליד הפח למאכל הציפורים או מי ששם בתוך שקית אשפה אטומה ליד הפח וגם מי שמפזרם ליד הפח אשפה בתוך פלסטיק לשמחת החתולים העכברים ועוף השמים, אבל מה הדרך הנכונה וההלכתית איך להיפטר מהם שלא נגיע לביזוי אוכלין ולדקדוקי עניות חלילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2023 18:34 |
|
| |
אני שם בתוך שקית ניילון מיוחדת ללחם ולפח.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2023 18:52 |
|
| |
אני פורס אותם לפרוסות דקות או אפילו לחתיכות קטנות, משאיר אותם לייבוש בקופסא פתוחה ואחרי יומיים שלוש מכניס למעבד מזון (לא למטחנת בשר הוא יכול להיהרס) כדי לקבל פירורים דקים צריך להפעיל את מעבד המזון למשך 5 דקות, ויש פירורי לחם מושלמים.
הפרוסות יכולות להחזיק כך באויר הפתוח חצי שנה או יותר בלי להתעפש בכלל, עיפוש קורה רק כשיש בלחם לחות, אם הוא יבש הוא מחזיק.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 23/04/2023 18:54:16
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2023 22:04 |
|
| |
באיזה דרך יש פחות ביזוי אוכלין. בזה שאני משליך ישר לפח או בשכן שמפזר בשולי הפח חופשי לעוף השמים ולחתולים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2023 00:28 |
|
| |
פה זה לא פורום הלכה של הבדץ. ובכל זאת אם שאלת ... יש כאלה שטוחנים ומשתמשים. יש כאלה שעושים טוסט ואם אין לך את אלו תשים בשקית סגורה ולפח. מה שנקרא הרע במיעוטו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2023 01:29 |
|
| |
עיקר הבזיון הוא אם דורכים על לחם או פירורי לחם במקרה שאתה שם על שולי הפח, אם יש מצב שאנשים דורכים עליו עדיף לשים אותו בתוך הפח סגור בשקית
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2023 02:06 |
|
| |
עושים בונדש לילדים, עושים טוסטים למלווה מלכה, ואם עדיין נשאר, בתוך שקית בתוך הפח, בלי פיזורים בחדר אשפה או על גדרות הבנין
|
|
|
|
|