בית פורומים בחדרי חרדים

לחם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2023 18:28 לינק ישיר 
לחם

איזה דרך אתם מתפטרים משאריות לחם, או חלה שנשארה בשבת.

ראיתי כאלו שזורקים ישר לתוך הפח וכאלו שמניחים ליד הפח למאכל הציפורים או מי ששם בתוך שקית אשפה אטומה ליד הפח וגם מי שמפזרם ליד הפח אשפה בתוך פלסטיק לשמחת החתולים העכברים ועוף השמים, אבל  מה הדרך הנכונה וההלכתית איך להיפטר מהם שלא נגיע לביזוי אוכלין ולדקדוקי עניות חלילה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2023 18:34 לינק ישיר 

אני שם  בתוך שקית ניילון מיוחדת ללחם ולפח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2023 18:52 לינק ישיר 

אני פורס אותם לפרוסות דקות או אפילו לחתיכות קטנות, משאיר אותם לייבוש בקופסא פתוחה ואחרי יומיים שלוש מכניס למעבד מזון (לא למטחנת בשר הוא יכול להיהרס) כדי לקבל פירורים דקים צריך להפעיל את מעבד המזון למשך 5 דקות, ויש פירורי לחם מושלמים.

הפרוסות יכולות להחזיק כך באויר הפתוח חצי שנה או יותר בלי להתעפש בכלל, עיפוש קורה רק כשיש בלחם לחות, אם הוא יבש הוא מחזיק.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 23/04/2023 18:54:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2023 22:04 לינק ישיר 

באיזה דרך יש פחות ביזוי אוכלין. בזה שאני משליך ישר לפח או בשכן שמפזר בשולי הפח חופשי לעוף השמים ולחתולים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2023 00:28 לינק ישיר 

פה זה לא פורום הלכה של הבדץ.
ובכל זאת אם שאלת ... יש כאלה שטוחנים ומשתמשים. יש כאלה שעושים טוסט ואם אין לך את אלו תשים בשקית סגורה ולפח. מה שנקרא הרע במיעוטו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2023 01:29 לינק ישיר 

עיקר הבזיון הוא אם דורכים על לחם או פירורי לחם
במקרה שאתה שם על שולי הפח, אם יש מצב שאנשים דורכים עליו עדיף לשים אותו בתוך הפח סגור בשקית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2023 02:06 לינק ישיר 

עושים בונדש לילדים, עושים טוסטים למלווה מלכה, ואם עדיין נשאר, בתוך שקית בתוך הפח, בלי פיזורים בחדר אשפה או על גדרות הבנין

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לחם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext