|
|
| נשלח ב-28/4/2023 08:07 |
|
| |
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 28/04/2023 08:07:54
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2023 08:37 |
|
| |
רשב"י קרא ליום "הילולא", שתרגומו: טקס שמחה. חתונה. פרופגנדה. לא כתוב בכלל תפילה.
אז תשאירו את הצחוק בבנק ובבית
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2023 14:36 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | רשב"י קרא ליום "הילולא", שתרגומו: טקס שמחה. חתונה. פרופגנדה. לא כתוב בכלל תפילה.
אז תשאירו את הצחוק בבנק ובבית |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2023 16:21 |
|
| |
הילולא זה אכן שמחה וחגיגה ביום השנה של הצדיק וככה קוראים לכל ימי השנה של צדיקים - הילולא
יש כמה הסברים איך ולמה יש שמחה ביום זה, בבוא צדיק לשמים
זה לא סותר את הענין הגדול להתפלל לעילוי נשמתו, להתפלל לישועות בזכותו, בפרט על הציון אפשר גם וגם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2023 10:02 |
|
| |
מי שחושב להגיע גם לציון וגם למתחם ההדלקות. יכול לשכוח מזה.. הדרך מהציון למתחם ההדלקות וההיפך אמור לקחת 5 שעות והשהות במירון השנה הוא 5 שעות בלבד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2023 10:50 |
|
| |
ההגעה למתחם ההדלקות אכן מסובכת ובעייתית בעיקר למקפידים על מעבר למהדרין.
מלבד הבעיה הזו, אני צופה שהאדמו"רים וחסידיהם שיאלצו לעשות את ההדלקות שלהם במתחם 89 יתקשו להשלים עם המצב הזה. הם יראו בכך פגיעה בכבודם. בכך שאותם דחפו לעשות את ההדלקה סמוך ונראה לתחנת הדלק, בעוד שלהאדמו"ר מבאיאן נתנו את המקום המכובד ע"י הציון.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2023 15:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2023 16:51 |
|
| |
| באר_החיים כתב: |  | מי שחושב להגיע גם לציון וגם למתחם ההדלקות. יכול לשכוח מזה.. הדרך מהציון למתחם ההדלקות וההיפך אמור לקחת 5 שעות והשהות במירון השנה הוא 5 שעות בלבד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למה להגזים? ממילא כל שנה האוטובוסים מורידים למטה את האנשים שצריכים לעלות למעלה עד הציון. אז מה השתנה? שגם למטה יהיו הדלקות? אדרבא.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2023 17:05 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | ההגעה למתחם ההדלקות אכן מסובכת ובעייתית בעיקר למקפידים על מעבר למהדרין.
מלבד הבעיה הזו, אני צופה שהאדמו"רים וחסידיהם שיאלצו לעשות את ההדלקות שלהם במתחם 89 יתקשו להשלים עם המצב הזה. הם יראו בכך פגיעה בכבודם. בכך שאותם דחפו לעשות את ההדלקה סמוך ונראה לתחנת הדלק, בעוד שלהאדמו"ר מבאיאן נתנו את המקום המכובד ע"י הציון.
|
|
"צופה". הכל סגור, יש שעות סגורות מתואמות כבר לחסידויות מסוימות מי ידליק ומתי במתחם ההדלקות החדש היום פורסמו השעות בהמודיע והמבשר.
|
|
|
|
|