| נשלח ב-5/5/2023 01:41 |
|
| |
נתניהו אדם חזק, הוא מאוד פקח שנון ומנוסה, רואים אצלו מסירות ותחושת שליחות, כל אדם רוצה להצליח, בזמן ממשלת בנט הוא נח, ובע"ה כעת הוא יתן עבודה טובה. נאחל לו הצלחה ונתפלל עליו ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 01:44 |
|
| |
| הירוק כתב: |  | מזמן הוא לא ראוי להיות ראש ממשלה.אינו מנהיג, טובת העם לא מול עיניו.מה שמעניין אותו זה הכיסא.ביבי הביתה |
|
לכל פוליטיקאי מעניין הכסא. הנה עובדה, הוא ניצח עכשיו ויש ממשלה יציבה יחסית, והמטאור יעיף אותנו קדימה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 01:47 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| muki28 כתב: |  | | במקום לעשות סקר אם הוא ראוי או לא, מוזמנים להציע שמות של מי שראוי ויש לו סיכוי בתוך הליכוד להחליף אותו |
|
בתוך הליכוד זה בעיה, כי החברה המוכשרים ברחו או לא נכנסו מלכתחילה בגלל ביבי.
ולמרות זאת אפשר למנות את אמיר אוחנה, יואב קיש, ישראל כץ, יריב לוין, ויולי אדלשטיין. (בכוונה לא מניתי את ברקת, דיכטר, וגלנט. כי הם שמאלנים ותיקים בדיוק כמו ביבי. גם לגבי אדלשטיין יש קצת תהיות. ואולי גם על כץ)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 13:05 |
|
| |
פרישת נתניהו משמעותה אחת משתי אופציות.
א.יור האופזיציה יריב לוין.
ב.ראש ממשלת האחדות ברוטציה עם לפיד או גנץ , ניר ברקת
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 13:54 |
|
| |
נתניהו מדינאי טוב, פוליטיקאי טוב חסר לו רק דבר אחד: חוצפה ישראלית אינסופית. אולי שילך ללמוד מלפיד חוצפה מהי, משילות מהי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 14:04 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| muki28 כתב: |  | | במקום לעשות סקר אם הוא ראוי או לא, מוזמנים להציע שמות של מי שראוי ויש לו סיכוי בתוך הליכוד להחליף אותו |
|
בתוך הליכוד זה בעיה, כי החברה המוכשרים ברחו או לא נכנסו מלכתחילה בגלל ביבי.
ולמרות זאת אפשר למנות את אמיר אוחנה, יואב קיש, ישראל כץ, יריב לוין, ויולי אדלשטיין. (בכוונה לא מניתי את ברקת, דיכטר, וגלנט. כי הם שמאלנים ותיקים בדיוק כמו ביבי. גם לגבי אדלשטיין יש קצת תהיות. ואולי גם על כץ)
|
|
הייתי מוסיף את עמיחי שיקלי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 14:09 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | אכן, יש טענות עליו ויש לו גם לא מעט חסרונות - בתחומים רבים מאד. אבל - לצערנו - להזיז אותו ממקומו, זה לתת פרס לטרור, ולזה פשוט אי אפשר להסכים, למרות המחיר. |
|
אינני מזלזל בטיעון הזה. מבחינתי שרציתי להחליף את ביבי הרבה לפני שהשמאל החל לצווח "רק לא ביבי". אז צווחותיהם אינן מעלות או מורידות אצלי דבר. כמובן שאם החלופה היא ברקת או גלנט השמאלנים, אז אני כבר מעדיף את ביבי הישן והמוכר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|