|
|
| נשלח ב-4/5/2023 20:46 |
|
| |
| Astrolog כתב: |  | | חרם של יהודים על יהודים זה מעשה נבלה שגובל באנטישמיות. אפשר לנהל ויכוחים נוקבים עם עומר ברלב בלי לפגוע ליהודים בפרנסה. |
|
וואו, איך זכינו לארח כזה צדיק נשגב בינינו! אדם רוצה לחסל את עולם הישיבות, לרוקן את האמבטיה, בדיוק עכשיו יפה הנפש נזכר להגן על פרנסה של יהודים... ומה עם כל מי שנפגע מהשביתות שכפו עליו הפרוגרסיבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2023 21:12 |
|
| |
| Astrolog כתב: |  | חרם של יהודים על יהודים זה מעשה נבלה שגובל באנטישמיות. אפשר לנהל ויכוחים נוקבים עם עומר ברלב בלי לפגוע ליהודים בפרנסה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2023 21:13 |
|
| |
הבעיה שבו לא ממש פוגעים, אבל בעובדים הפשוטים פוגעים.
לא בטוח שרבי גרשון רוצה את הדמעות של האשה האלמנה שפוטרה בגלל כבודו.
אני בטוח כמו שיש שמש שהוא לא רוצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2023 21:23 |
|
| |
מה הדין עם הזכיינים הפרטיים במאפיות אנג'ל ברחבי הארץ הם גם בתוך החרם או שדינם שונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2023 21:34 |
|
| |
ונניח שהחרם יצליח ואנג'ל תיכנע זה יקים רעש תקשורתי ושנאה על הכוח של החרדים אם עדיין השנאה הקיימת לא מספיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2023 22:07 |
|
| |
האקטיביזם המשפטי החל לפני שנים: הפסיכיאטריה נפגעה מ"משפטיזציה"
| YYona כתב: |  | הכי מרגש לראות את החב"דניקים שפתאום מחמירים בכבוד גדולי ישראל עד כדי כך שאסור אפילו להפגין באזור שלהם... או חסידי בעלז שלפני שנה ביזו את גדולי ישראל במאבק על החינוך. או גפני, שבזמנים אחרים המפלגה והעיתון שלו החציפו וביזו את הגרי"ג ברמה שגם ליברמן לא יתקרב אליה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה באמת לא מבין את ההבדל בין ויכוח פנימי בין מגזרים שונים ביהדות לבין מומרים אנטישמיים שהם שונאי ישראל להכעיס?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2023 23:30 |
|
| |
*מכה קשה נוספת למאפיית אנג'ל:* *בוטלה אחת הזמנות הגדולות ביותר לשבוע הקרוב שתוכננה לקראת אירועי ל"ג בעומר במירון מדובר בהזמנת לחמים ומאפים למאות האלפים ברשבי* *גורם בכיר בישיבת אור הרשב"י מסר:* *"תורמי מוסדות אור הרשב"י לא יממנו שונאי תלמידי חכמים. כעת אנו עושים מאמצים לפנק את רבבות העולים למירון במאפים, עוגות, לחמניות, ולחמים מחברות וספקים אחרים"...* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2023 23:31 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | הבעיה שבו לא ממש פוגעים, אבל בעובדים הפשוטים פוגעים.לא בטוח שרבי גרשון רוצה את הדמעות של האשה האלמנה שפוטרה בגלל כבודו.אני בטוח כמו שיש שמש שהוא לא רוצה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2023 23:32 |
|
| |
| שלג_דאשתקד כתב: |  | ונניח שהחרם יצליח ואנג'ל תיכנע זה יקים רעש תקשורתי ושנאה על הכוח של החרדים אם עדיין השנאה הקיימת לא מספיקה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 04:38 |
|
| |
| שלג_דאשתקד כתב: |  | | ונניח שהחרם יצליח ואנג'ל תיכנע זה יקים רעש תקשורתי ושנאה על הכוח של החרדים אם עדיין השנאה הקיימת לא מספיקה. |
|
החילונים יפסיקו לשנוא אותך רק כשתסיר את הכיפה עד אז, מה שלא תעשה לא יעזור תראה את המזרוחניקים עושים צבא, ונשארים מאחור בקידום בצבא
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 10:48 |
|
| |
על זה נאמר "חרבם תבוא בלבם".. הם לא צריכים נקמה חרדית. ברגע שמינו את האדיוט הזה ליו"ר דירקטוריון הם כבר חפרו לעצמם בור, בדיוק כמו שאר החברות שמינו את גנץ ועוד כמה טפשים "לשעברים" ופשטו רגל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 11:32 |
|
| |
גלאגוזים
| momeir כתב: |  | הכי מרגש לראות את החב"דניקים שפתאום מחמירים בכבוד גדולי ישראל עד כדי כך שאסור אפילו להפגין באזור שלהם...
או חסידי בעלז שלפני שנה ביזו את גדולי ישראל במאבק על החינוך.
או גפני, שבזמנים אחרים המפלגה והעיתון שלו החציפו וביזו את הגרי"ג ברמה שגם ליברמן לא יתקרב אליה.
אתה באמת לא מבין את ההבדל בין ויכוח פנימי בין מגזרים שונים ביהדות לבין מומרים אנטישמיים שהם שונאי ישראל להכעיס?
|
|
בהחלט יש הבדל! כשיש ויכוח פנימי בין פלגים חרדים, כל אמירה מבזה כלפי ת"ח מהצד השני, היא עוון חמור של ביזוי ת"ח, ועאכ"ו מעשה מבזה.
כשכמה פנסיונרים שאין להם שמץ של מושג ביהדות, מניפים שלט מחוץ לבית של רה"י, אין בכך שום ביזוי, ומן הסתם מרן רה"י שליט"א אפילו לא ידע בשעת מעשה על ההפגנה.
אז בוא תרגיע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 12:08 |
|
| |
מה באמת אנגל צריכים את בר לב מה הוא מוסיף להם ללא קשר לסיפור של אתמול למה חברה שלכאורה אינם שמאלנים ורוב לקוחותיהם לא נמנים על הצד ההוא למה צריכים לקחת אדם סנילי טרחן ליור דירקטריון לשלם לו כסף מה זה מוסיף להם
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 13:45 |
|
| |
אריה ארליך - משפחה
החרם על אנג'ל: אני מקבל דיווח על אלפי חרדים שאכלו היום מצה במקום לחם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2023 13:48 |
|
| |
שמחה רוטמן - הציונות הדתית
ההשוואה בין חרם בגלל דיעות או עמדות לבין בחירה של צרכנים לא לקנות ממי שבוחר לפגוע בהם ולהשתלח בהם, היא הזויה.
איש לא חקר לדיעותיו של חבר דירקטוריון זה או אחר, אבל כשאתה פרזנטור של חברה מסחרית, המינימום שאתה יכול לעשות זה לא לירוק על הלקוחות שלה ולצפות שהם יגידו שזה גשם.
|
|
|
|
|