בית פורומים בחדרי חרדים

הנכד של מייסד אנג'ל בפוסט אנטישמי החרדים אוכלי החינם חשים שהחבל מתהדק על צווראם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2023 18:04 לינק ישיר 

נכדו של מייסד אנג'ל ואחיין של המנכ"ל בפוסט נגד החרדים: "משתמטים, חשוכים בדעותיהם ובעיקר צבועים, התגובה של ציבור אוכלי הנבלות והחינם נובעת מפחד והיסטריה כי החבל הולך ומתהדק על צווארם". (כיכר)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2023 18:14 לינק ישיר 

יפסיקו לקבל את הלחם שלו חינם כדבריו וישיבת מיר על אלפי תלמידיה וכך כל עולם החינוך החרדי יפסיק לאכוך חינם ולא לשלם יותר על הלחם שאכלנו אצל אנג'ל ונראה אותם שורדים אולי הגיע סופם של מבזי התורה אם אין קמח אנג'ל יש תורה

תוקן על ידי דברי ב- 05/05/2023 18:15:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2023 18:16 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

נכדו של מייסד אנג'ל ואחיין של המנכ"ל בפוסט נגד החרדים: "משתמטים, חשוכים בדעותיהם ובעיקר צבועים, התגובה של ציבור אוכלי הנבלות והחינם נובעת מפחד והיסטריה כי החבל הולך ומתהדק על צווארם". (כיכר)

והנה עוד פנינים של הנכד מדף הפייסבוק שלו.
לכל מצביעי בן גביר וביבי, מקווה שתיהנו בממ"ד. אין לי טיפת אמפתיה אליכם, הבאתם את זה בעצמכם על עצמכם (יותר חשוב הפיכה משטרית, לא להקשיב לשר הביטחון...) - חג שמח
המזל שלנו שהם זה הם!

כל כך שקופים, כל כך צפויים שבאמת זה כמו לקרוא בספר פתוח.

אתמול זה היה רק הפרומו, הסרט האמיתי יעלה לאקרנים אחרי פגרת האביב.

ספוילר: ביבי מודיע שהמו"מ נכשל, המדינה תבער כמו שלא בערה מעולם ואז תבוא ההתקפלות אחרי מסכת איומי סרק של ראשי הקואליציה להתפטר (היום הוכחתם שאתם אידיאולוגים בגרוש, מכרתם את כל האידאלים(עלק) שלכם רק בשביל לשמור על הכסא).

דווקא מתאימה לי פגרה, נצבור כוחות ונמשיך להוכיח כי השלם הרבה יותר גדול מסך חלקיו.

בן גביר, בחיאת - איך זה מרגיש שאנרכיסטים מקפלים אותך? נעים? יא אידיוט חסר תקנה, איפט....

נשמע טמבל גדול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2023 19:15 לינק ישיר 

למה הישיבות בכלל קונים מאנג'ל?
הם נותנים למוסדות מחיר יותר טוב מאחרים?
כי בסופר מרקט הם הכי יקרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2023 22:02 לינק ישיר 

הנכדים הורסים את הדור...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2023 22:10 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

למה הישיבות בכלל קונים מאנג'ל?
הם נותנים למוסדות מחיר יותר טוב מאחרים?
כי בסופר מרקט הם הכי יקרים.

אומרים שהחלות הפשוטות שלהם הכי זולות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2023 22:57 לינק ישיר 

הכי זולות והכי לא טעימות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2023 22:58 לינק ישיר 

אגב, הנכד המטורלל הזה, מחק די מהר את הפוסט. ולא בכדי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 00:12 לינק ישיר 

כמה ברמן שילמו לשפיגל הזה בשביל הפוסט?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 00:56 לינק ישיר 

למה הוא קורא לנו אוכלי נבילות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 01:06 לינק ישיר 

לך תדע באיזה חומרים הוא מאכיל אותנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 01:27 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 05:18 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
אגב, הנכד המטורלל הזה, מחק די מהר את הפוסט. ולא בכדי..
התפרסם שלא הוא מחק אלא פייסבוק מחקו לו. זה עבר על החוקים שלהם. הם שמאלנים סותמי פיות...י

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 11:16 לינק ישיר 

אחרי מחיקת הפוסט – בן משפחת אנג'ל ממשיך להשתולל: "נבוא חשבון"
יואל שפיגל העלה צילום מסך מהפוסט המסית שלו נגד החרדים, והסביר כי לא הוא מחק אותו, תוך שהוא מבהיר כי לא התכוון לכל הציבור החרדי • "הכוונה לאותו חלק משתמט, פרזיט שחי על חשבוננו", כתב. החשבון שלו נחסם מהרשת
מערכת JDN ט״ז באייר ה׳תשפ״ג (מאי 7, 2023) פורסם: 07:54 עודכן: 07:54 

סערת אנג'ל: יואל שפיגל, שהעלה פוסט מסית נגד הציבור החרדי, מבהיר כי לא הוא שהוריד את הפרסום, אלא מחקו לו אותו. ככל הנראה, הסרת הפוסט של נכד מייסד המאפייה ואחיינו של המנכ"ל, הייתה על ידי הנהלת הרשת החברתית פייסבוק, בעקבות תלונות של עוקבים.

שפיגל כתב, תוך שהוא מעלה צילום מסך מהפוסט המסית: "לזה שהוריד לי את הפוסט אנחנו עוד נבוא חשבון. בנתיים לכל המתלהמים למיניהם, תלמדו לקרוא עדר מוסת, לא מפחידים אף אחד, בטח שלא אותי!".

לדבריו, "הפוסט מדבר על עומר בר לב שזכותו להפגין היכן שירצה ומתי שירצה והוא בתור אזרח יכול וחייב לעשות ‏זאת".

"‏לענין החרדים, כתוב חלק, הכוונה לאותו חלק משתמט, פרזיט שחי על חשבוננו, אבל אתם כמו תמיד, תבחרו לראות רק מה שאתם רוצים לראות… כל הסיפור הזה הוא לא יותר מספין ‏עלוב על עסק שכמו שאתם יודעים מאכיל מאות אלפי ‏בתים ורק בגלל שהאש כוונה אל הציבור החרדי הפעם, הוא בא ומסית לחרמות. לא מפחדים!".

בתגובה לפוסט זה, חברת מטא חסמה את הגישה לחשבון הפייסבוק שלו.

בפוסט המקורי שלו כתב שפיגל: "אין גבול לחוצפה של חלק מהציבור החרדי במדינת ישראל. אוכלים חינם ומלחכי הפינכה, משתמטים, חשוכים בדעותיהם ובעיקר צבועים!".

לדבריו, "עמר בר-לב הוא יו"ר הדירקטוריון של מאפיית אנג'ל, (אותה מאפייה שסבי ואחיו הקימו לפני יותר ממאה שנה ודודי ממנכ"ל שנים רבות) אבל הרבה לפני תפקידו כיו"ר דירקטוריון הוא קודם כל אזרח במדינת ישראל (אזרח עתיר זכויות לאור עברו) וכאזרח יש לו את הזכות למחות ולהפגין במקום ובזמן שיבחר ויחפוץ כל עוד הדבר נעשה במסגרת החוק. לא זכור לי שיש חוק שאוסר להפגין מול בית של רב כזה או אחר והתגובה של ציבור אוכלי הנבלות והחינם נובעת מפחד והיסטריה כי החבל הולך ומתהדק על צווארם".

הוא מצהיר כי "נגמרו ימי אכילת חינם, יום הדין קרב ובא ושום חרם או קריאות לחרם לא יעצרו אותנו מלתקן עוול של שנים ונשים סוף להשתמטות ולפרזיטיות. המאפיה תשרוד, בזה אני בטוח אבל אם גם אתם מתנגדים לעזות המצח והחוצפה שיש לציבור החרדי המחרים (נכון, לא כולם כאלו) עשו מעשה וקנו היום ככר לחם אנג'ל – על אפם וחמתם".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 15:02 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
"הכוונה לאותו חלק משתמט, פרזיט שחי על חשבוננו"

אה..
65% מהחרדים עובדים, 85% מהחילונים עובדים
הוא מדבר רק אל אותם 20%
כשהוא אמר "החרדים אוכלי נבילות", הוא התכוון לחלק ממש קטן מהחרדים..

כשאלו התשובות שלו, עדיף לפעמים בלעדיהן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 15:51 לינק ישיר 

אקיצער, הבחור הזה לא אפוי ..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנכד של מייסד אנג'ל בפוסט אנטישמי החרדים אוכלי החינם חשים שהחבל מתהדק על צווראם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext