הדרת גברים בקו אוטובוס בירושלים: "אתה לא יכול לעלות, זה קו של בנות"
נהג קו 805 סירב להעלות לאוטובוס אברך תושב העיר, בתחנה שבה עלתה עליו נערה. בחברה טוענים כי מדובר במקרה נקודתי שהתרחש מחשש לשלומו. אולם, מתיעוד שהגיע לידי וואלה! עולה כי מדובר בתופעה שהנהגים מודעים לה. "הבן שלי לא הבין למה הוא לא עולה, הוא נפגע"
מוצי קוצי 05/05/2023
נהג קו 850 סירב להעלות לאוטובוס אברך תושב העיר, בתחנה שבה עלתה עליו נערה. 5 במאי 2023 (ירושלמי)
תושבים בירושלים טוענים כי קו 805 שפועל בעיר מדיר גברים בתקופה האחרונה באופן קבוע ולא מניח להם לעלות על האוטובוס. אחד התושבים העיד כי "הבן שלי ניסה לעלות אליו, בפעם הראשונה הוא היה לבד והנהג אמר לו שהוא לא יכול לעלות, מבלי להסביר לו למה".
"בפעם השנייה היתה נערת סמינר בתחנה, והיא עלתה על האוטובוס. אבל לבן שלי לא אפשרו לעלות", מספר תושב העיר. "הבן שלי נפגע, לא הבין אם זה בגלל שהוא גבר. אנחנו בעצמנו חרדים".
בעקבות תלונת התושבים, עלה כתב של אתר "ירושלמי" לאוטובוס אחר, ובירר מתי מגיע קו 805. בתיעוד האירוע, נשמע הנהג, שלא ידע שהוא מצולם, אומר לכתב כי "קו 80 הוא של בנות, לא יעלו אותך. זה קו של 'סמינר". הכתב שאל שוב מדוע לא יוכל לעלות, והוא השיב לו פעם נוספת: "זה קו של סמינר, של בנות".
מזעזע, הדרת גברים, שומו שמים
אברך רוצה לעלות לאוטובוס מלא בבנות סמינר, ולא מרשים לו
תזדעזע ארץ ישראל ארבע מאות פרסה לא כולל את חריף ומקשה.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/05/2023 02:52:03