| נשלח ב-8/5/2023 14:02 |
|
| |
תרשמו אצלכם: "העדה החרדית" עושה הכל כדי להחריב את הסדר במירון.
ה"קנאות" דוחה פיקוח נפש. לא לחנם הם רודפים עכשיו את הגר"מ בראנסדארפער ועוד רבנים מחוגיהם שקוראים לשמור על הסדר ולהישמע לסדרנים כדי שלא להגיע חלילה למצב של פיקוח נפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2023 14:07 |
|
| |
למה להכליל? יש בעדה החרדים גם אנשים יראים ושלמים נורמטיבים
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2023 14:16 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | למה להכליל? יש בעדה החרדים גם אנשים יראים ושלמים נורמטיבים |
|
98% שמוציאים שם רע לכל השאר? :)
אני בכל מקרה, מציע שניתן שנה אחת ל"עיידה" בעצמם לנהל את זה, כשכמובן גם האחריות במקרה אסון חלילה תהיה עליהם, ונראה מה יהיו חלומותיהם...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2023 15:09 |
|
| |
| שיכון_ה כתב: |  | ה"קנאות" דוחה פיקוח נפש. לא לחנם הם רודפים עכשיו את הגר"מ בראנסדארפער ועוד רבנים מחוגיהם שקוראים לשמור על הסדר ולהישמע לסדרנים כדי שלא להגיע חלילה למצב של פיקוח נפש.
|
|
אתה לא ממש מעודכן.. הסדרנים בציון חלקם יהיו דווקא מאנשי העדה החרדית.
היום התפרסם קריאה מאת מנהיגי קהילות בעדה החרדית לשמור על הסדר ולשמוע בקול הסדרנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2023 17:14 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | למה להכליל? יש בעדה החרדים גם אנשים יראים ושלמים נורמטיבים
98% שמוציאים שם רע לכל השאר? :)
אני בכל מקרה, מציע שניתן שנה אחת ל"עיידה" בעצמם לנהל את זה, כשכמובן גם האחריות במקרה אסון חלילה תהיה עליהם, ונראה מה יהיו חלומותיהם... |
|
זה מה שהם עושים. ראה בעלון שלהם "העדה". אמנם זה לא אומר כלום, כי בעצם הם צריכים לכתוב כך, כדי שלא יאשימו (האחים הקיצונים עוד יותר...) אותם שהם משת"פים עם המדינה הציונית ימש"ו...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2023 17:33 |
|
| |
הגישה של מצד רביעי אינה מוכיחה עצמה, עובדה, שתושבי ישראל נתנו לממשלת ימין מלא מלא לפעול, והתוצאה שמיארה אשמה בכל בכל מקרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2023 17:57 |
|
| |
בשנה שעברה הפורעים היו מכל העדות והחוגים. הסכנה היתה בשנים קודמות. אלה שנשארו נאמנים לעקרונות שלהם ולא חושבים שיש בזה בעיה, פחות גרועים ממי שסבור שחובה להזהיר להקפיד על הוראות הבטיחות אבל הוא עושה את זה רק כשזה מתאים לאינטרסים שלו. השנה, אחרי העבודה של השנתיים האחרונות זה לא יותר חשוב, זה נראה כאילו מה שהיה שחשוב לאלה שהתעוררו פתאום זה ליהנות מהתקציב ומהאישורים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2023 18:16 |
|
| |
מצדרביעי
| קלעפער כתב: |  | | הגישה של מצד רביעי אינה מוכיחה עצמה, עובדה, שתושבי ישראל נתנו לממשלת ימין מלא מלא לפעול, והתוצאה שמיארה אשמה בכל בכל מקרה... |
|
אני גם חשבתי כמוך, עד שהגיע נושא הרפורמה המשפטית והוכיח למי באמת יש כאן כוח...
במילים אחרות, אם לצורך העניין הממשלה פה הייתה יכולה טכנית לפטר את מיארה כנראה שאתה צודק, אבל היות והתגלה לכאורה שהכנסת והממשלה פה הם בעיקר קישוט אז לא הייתי חותם על גישתך...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2023 18:22 |
|
| |
ברור. ההכלה. הפצצת דיונות. החזרת הגופות. המשילות. הכל הדיפסטייט... אבל נתניהו מתגאה שהוא הצעיד את מדינת ישראל למרומים, למרות שהיה שמאל...
כשהכלה לא יודעת לרקוד היא בטוחה שהרצפה עקומה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2023 19:00 |
|
| |
מצדרביעי
| קלעפער כתב: |  | | ברור. ההכלה. הפצצת דיונות. החזרת הגופות. המשילות. הכל הדיפסטייט... אבל נתניהו מתגאה שהוא הצעיד את מדינת ישראל למרומים, למרות שהיה שמאל...
כשהכלה לא יודעת לרקוד היא בטוחה שהרצפה עקומה...
|
|
לא הכול, וביבי בעצמו אדם די מעצבן ומאכזב, זה כמובן לא סותר את העובדה שלא כל האחריות עליו (אלא אם כן באמת אפשר היה להעביר את הרפורמה, חבל באמת שלא ניסו ומקסימום הדברים היו צפים עוד יותר)...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2023 19:16 |
|
| |
השנה נעשה ניסוי עדין ביותר.
פרוש נתן לקיצונים שבקנאים (אש דת) להביא את הסדרנים ולנהל חלק גדול, כדי להביא אותם לשיתוף פעולה. ואכן יצאה אזהרה מטעם רבניהם שלא להפר את הסדר.
מצד שני הוא העיר כאן שנאה הרבה יותר עמוקה, לא שנאת קנאים לציונים נדושה כי אם שנאת קנאים 'נורמלים' לקנאי 'אש דת', וגדולה שנאה זו פי כמה וכמה. יש סיכוי שיתעלו במדריגות מסירות הנפש לחבל בכרמים אף מעבר למה ש'אש דת' עשו בשנה שעברה..
כך או כך, יכה יוסי את יוסי.
|
|
|
|
|