|
|
| נשלח ב-15/5/2023 18:33 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מעולם לא היה כדבר הזה. שכספים קואליצינים מגיעים לכ7 מיליארד ש"ח בשנה ! הממוצע בשבע השנים האחרונות עמד על כ1.7 מיליארד. כאשר השיא היה ששנה אחת (2019) בזזו כ2.7 מיליארד. (היה שנה אחת (2016) שרצו במקור כ3 מ', אבל חתחו את זה ביותר מחצי) אבל 6 ו8 מיליארד בשנה אחת ?? מה קורה כאן ?? החל מעתה, אכנה את הממשלה הזו "ממשלת הביזה". נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לה''ו. מקובלנו ממגילת אסתר ''שבוויזה לא שלחו את ידם''...
בוויזה לא! בקעש מאני מזומני, למה לא?!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2023 20:35 |
|
| |
| ציקו כתב: |  | זה שיטה? ככה זה הדרך לתקוף אישית ולהניח הנחות שאין לך עליהם צל של מושג? למה אתה תוקף אישית את הכותב ולא עונה לו ענינית? אולי כי פשוט אין לך מה לענות אז אתה מדקלם מה שלימדו אותך בחיידר במקום ליבה.
כשאתה כותב שהחרדי משלם מיסים ממיטב כספו, אולי תספר מאיפה הוא מקבל את המיטב הזה? מהישיבה מהכולל, דהיינו מהמדינה ועם הכסף של המדינה הוא משלם מיסים למדינה. הבנת? חדל דמוגוגיה. |
|
63% מהחרדים במדינה אינם עונים על התיאור שנתת כאן, כי הם עובדים, נהנים מעמל כפם, ומשלמים מיסים למדינה, ממס הכנסה ועד מע"מ די סביר להניח ש20% הנוספים שאינם עובדים (כשאני מדבר על ההפרש בין חרדים לחילונים ש83% מהם עובדים) 20% אלו הם אברכים צעירים, ויתר ה63% הם אלו שכבר הגיעו לגילאי ה30+ אלו ששולחים את הילדים כבר לחיידר כי הם כבר בגילאי 5-6 שנים אם הבנת נכון, רוב מוחלט של אלו ששולחים ילדים לתתי"ם הם אלו שמשלמים מיסים, ולא מקבלים את התמורה
בכלל המושג הזה ש"חרדים לא עובדים" מתעלם לחלוטין מהנתונים של הלמ"ס לפיו 63% עובדים למה ואיך אפשר להתעלם מנתון כזה? כי אתה כמו תרנגול שכבר רגיל לקרקר את אותם קרקורים המון שנים, ולא עולה על דעתך מידי פעם ללכת לבדוק נתונים..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2023 20:38 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | מר חריף ומקשה כתבנו לענייני מע"מ דאנ"ש , יש לי שאלה אליך , הלנו אתה אם לצרינו ?
|
|
ובקיצור - תשאל בנאדם "האם אתה שמח על העלאת תקציבי החרדים, או דואג כי הם לוקחים את הכסף למדינה בלה בלה".. התשובה לשאלה זו תלויה האם הוא חרדי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2023 21:01 |
|
| |
המצב בפורום על הפנים, כל מי שקצת אוהד חרדים ברח ממנו, ואין בין התגובות פה לוינט ולא כלום, כך נראה פורום בגסיסה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2023 00:13 |
|
| |
חסדא
| אליהו1000 כתב: |  | | המצב בפורום על הפנים, כל מי שקצת אוהד חרדים ברח ממנו, ואין בין התגובות פה לוינט ולא כלום, כך נראה פורום בגסיסה |
|
אכן ,ואז נכנסים לכאן כל שונאי החרדים ורואים אשכול בשם "ביזה" ואומרים ראו מה החרדים אומרים בעצמם ,ובמקום שיתבצע בחריף ומקשה "לינץ מילולי" עוד עונים לו יש לו אוהד מכאן ומתווכח אביסעל משם האם צודק או לא צודק אבל נאדה ! או פשוט לא להגיב לו בשום אופן בשום אשכול . העיקר שזה נקרא פורום חדרי חרדים ! בושה בושה .....
תוקן על ידי חסדא ב- 16/05/2023 00:22:21
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2023 02:02 |
|
| |
יש שני אופציות לפורום האחת, פורום חרדי נטו, יושבים ומסכימים על כל דבר, וצוחקים על כל העולם השניה, פורום בה יושבים גם חרדלשי'"ם ומזרחיסטים חצופים, שמחים לאיד על כל דבר עצוב שקורה אצלינו, עצובים בכל פעם שנותנים לנו פירורי תקציב.
אישית אני מעדיף את האופציה השניה, כי אלו משקפים את מה שחושבים עלינו חילונים מבחוץ, וכאן הם מקבלים גם תשובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2023 10:24 |
|
| |
הבעיה היא שמזמן אין כאן תמהיל של חרדים ואחרים, אלא קובץ של מגיבים בתשלום או שלא אבל בתת רמה באופן שאיננו מאפשר רמת טיעונים לוגית וקריאה סבירה, פשוט בכנות אין מה לקרוא ואין מה לראות, רואים את שם הכותב ויודעים מראש מה תהיה התשפוכת, כאשר במקוםמגיב תת אחד אפשר לעבור לבא בתור, יש גבול למזוכיזם
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2023 13:25 |
|
| |
ככה זה ואלו הן התחזיות כשאין טיפת אמונה באלוקי ישראל שמים וארץ... חריף, אתה לא הראשון וגם לא האחרון. לפי תחזיותיו של שריד (מישהו זוכר יצור שכזה?) ושות' המדינה כבר מזמן היתה הולכת פייפן... בקיצור. אלא ברכב ואלא בסוסים ואנחנו בשם ה"א נזכיר. תמשיך לנבוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2023 13:40 |
|
| |
| בנשק כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | 
|
|
הגרף שהבאת מסביר טוב מאוד איך הגיעו לזה. אחרי שהממשלה הקודמת שילשה וריבעה את הכספים הקואליציוניים, הממשלה הנוכחית אפילו לא הכפילה אותם. |
|
אולי לא הבנת. אבל 2 השנים האחרונות בגרף, זה התוכניות של הממשלה החדשה. לפני כן לא היה שום קפיצה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2023 13:41 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | ככה זה ואלו הן התחזיות כשאין טיפת אמונה באלוקי ישראל שמים וארץ... חריף, אתה לא הראשון וגם לא האחרון. לפי תחזיותיו של שריד (מישהו זוכר יצור שכזה?) ושות' המדינה כבר מזמן היתה הולכת פייפן... בקיצור. אלא ברכב ואלא בסוסים ואנחנו בשם ה"א נזכיר. תמשיך לנבוח. |
|
חידה: מי אמר "אם אין קמח אין תורה"? מי אמר: "רבים ניסו ולא עלתה בידם"? מי פסק שהנהגת רשב"י היא רק ליחידים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2023 13:44 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | הבעיה היא שמזמן אין כאן תמהיל של חרדים ואחרים, אלא קובץ של מגיבים בתשלום או שלא אבל בתת רמה באופן שאיננו מאפשר רמת טיעונים לוגית וקריאה סבירה, פשוט בכנות אין מה לקרוא ואין מה לראות, רואים את שם הכותב ויודעים מראש מה תהיה התשפוכת, כאשר במקוםמגיב תת אחד אפשר לעבור לבא בתור, יש גבול למזוכיזם |
|
תתמודד עם הטענות. אני חרדי שחי בקהילה חרדית למהדרין. רק שאת מה שאני מעז לכתוב כאן באנונימיות, אני לא יכול לשלוח לפניות הציבור של "יתד נאמן" וגם זה לא יהיה חכם להגיד את זה בקול בבית הכנסת מפני חמומי המוח כמוך.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2023 17:57 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | דקחר כתב: |  | ככה זה ואלו הן התחזיות כשאין טיפת אמונה באלוקי ישראל שמים וארץ... חריף, אתה לא הראשון וגם לא האחרון. לפי תחזיותיו של שריד (מישהו זוכר יצור שכזה?) ושות' המדינה כבר מזמן היתה הולכת פייפן... בקיצור. אלא ברכב ואלא בסוסים ואנחנו בשם ה"א נזכיר. תמשיך לנבוח. |
|
חידה: מי אמר "אם אין קמח אין תורה"? מי אמר: "רבים ניסו ולא עלתה בידם"? מי פסק שהנהגת רשב"י היא רק ליחידים?
|
|
האם מישהו דיבר כאן על הנהגת רשב"י, שהיא היתה רק ללמוד ולא לעבוד בכלל? אברך כולל ואשתו מגיעים כיום די בקלות ל8-10 אלף בחודש למה אתה פתאום שוכח את ה"אשת חיל" שחונכה ורוצה לעבוד כדי שהבעל ישב וילמד, הן לומדות במיוחד מקצוע בגילאי הסמינר כדי לעבוד אחר כך ולאפשר לבעל את מה שדוקר בעיניך - לשבת וללמוד כל היום
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2023 18:03 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
תתמודד עם הטענות. אני חרדי שחי בקהילה חרדית למהדרין. רק שאת מה שאני מעז לכתוב כאן באנונימיות, אני לא יכול לשלוח לפניות הציבור של "יתד נאמן" וגם זה לא יהיה חכם להגיד את זה בקול בבית הכנסת מפני חמומי המוח כמוך..
|
|
למה יש לי הרגשה, שאתה לא חושש רק מ'כמה חמומי מוח', אתה יותר מפחד שלא יהיו לך חברים בכלל בשכנים ובבית כנסת, אם ידעו מה אתה כותב עלינו בטויטר תחת הניק העלום 'חריף ומקשה' אוהו.. אם ידעו את כמות ההסתה שאתה שופך עליהם כמו 'שמאלני ממומן קרן חדשה'.. ברור אתה חייב להישאר אנונימי, ולא, אתה ממש לא צבוע.. אתה רק פוחד..
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 16/05/2023 18:03:24
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 16/05/2023 18:05:46
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 11:11 |
|
| |
נשמע שאתה ממש דואג לי.. אל דאגה, יש לי לא מעט חברים חרדים שחושבים כמוני. ואיתם אני מדבר בדיסקרטיות באופן חופשי. וחלקם אפילו שולח לי חומר להעלות בפורומים השונים. להיות אנונימי מפני חמומי המוח, זאת לא צביעות. זה להתנהל בשיקול דעת ובזהירות. לכל דבר יש מחיר בחיים, והחכמה היא לבחור במה שהכי נכון ומתאים לך.
|
|
|
|
|